- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.285
- 31
Hadi gözünüz aydın süper bir haber maşallah kaç haftalık
5+4 dedi canım. Uygulamalarda da aynı cıkıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözünüz aydın süper bir haber maşallah kaç haftalık
Gözünaydın canım sırada kalp atışını duymak varKızlar keseyi gördükk
Gözünüz aydın çok mutlu oldum sıra kalp atışındaKızlar keseyi gördükk
Yaaa masalllahhh bu goruntuyu ne zaman gorebılırım acaba:)Eki Görüntüle 2566466
Kızlar kesemiz rahat gözüktü. Ama bebek konusunda öyle değil. Kese içinde beyaz bir şey var o bebek olabilir ama kesin değil dedi. Bebeğini gören arkadaşlarım var mı elinizde ultrason fotoğrafı?
Canım benim 5+4 müş. İşte sadece keseyi net görebildik:)Yaaa masalllahhh bu goruntuyu ne zaman gorebılırım acaba:)
O baya baya yolc kesesi canımEki Görüntüle 2566466
Kızlar kesemiz rahat gözüktü. Ama bebek konusunda öyle değil. Kese içinde beyaz bir şey var o bebek olabilir ama kesin değil dedi. Bebeğini gören arkadaşlarım var mı elinizde ultrason fotoğrafı?
Bende hıcbısey yokBenimde kontrolum cuma gunu. Hem heyecanliyim hem de bazen kafaya takiyorum bir seyleri :) mide bulantilarim basladi birde.
Ayy gerçekten mii Bakalım Siirt’e dönünce birde oradaki doktora gidicem.O baya baya yolc kesesi canım
gözün Aydın yanında bebiş büyüyüp o kesecik yok olacak orayı bebiş dolduracak
Cnm öncelikle gozunaydinEki Görüntüle 2566466
anammm çok mutlu oldum kesemizin maşşallahı var :=)))) canım o keseyi bebek dolduracak allhın izniyel sonra o foroları atarızEki Görüntüle 2566466
Bıde ben:)En son ben gorucem sanirim rabbim nasip etsinde varsın geç göreyim
Sen salı göreceksin allahin izniyle cnmBıde ben:)
haha bende varım :)))Bıde ben:)
Sen ne zaman gideceksin cnm beta kackihaha bende varım :)))
Insalllahhhhh kuzummmmSen salı göreceksin allahin izniyle cnm
Gözükür canımAyy gerçekten mii Bakalım Siirt’e dönünce birde oradaki doktora gidicem.
Bebiş 2 haftaya net bir şekilde gözükür herhalde değil mi canım?