2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar hayırlı akşamlar benim değer 4 Aralık'ta 150 6 Aralık'ta 540tı bundan 7 gün önce yani 5 haftalıkken de keseyi gördüm. Doktr 10 gün sonra gel dedi acaba yarın gitsem bebişi görmem ya da kalbini duymam mümkün mü ? Son muayene de keseyi görünce kanda istemedi delireceğim bekleye bekleye 😁😥

Kızlar hayırlı akşamlar benim değer 4 Aralık'ta 150 6 Aralık'ta 540tı bundan 7 gün önce yani 5 haftalıkken de keseyi gördüm. Doktr 10 gün sonra gel dedi acaba yarın gitsem bebişi görmem ya da kalbini duymam mümkün mü ? Son muayene de keseyi görünce kanda istemedi delireceğim bekleye bekleye 😁😥
Kuzum pazartesı fln gıt

Kızlar ev ısı yapıyor musunuz ev supurup sılme tarzı?
Evet, kendini yormadan yapabilirsin çok rahatsız degilsen ya da düşük tehliken yoksa. Dr. Kağan Kocatepe'nin videolarını izledikten sonra anladım ben de hamilelerin günlük yaşamlarına olduğu gibi devam etmelerinin bir zararı olmadığını.

Evet, kendini yormadan yapabilirsin çok rahatsız degilsen ya da düşük tehliken yoksa. Dr. Kağan Kocatepe'nin videolarını izledikten sonra anladım ben de hamilelerin günlük yaşamlarına olduğu gibi devam etmelerinin bir zararı olmadığını.
Bende bugun supurdum ama halılalrı supururken bastırıyorumya acaba zararı olur mu dıe merak etmıstım:)

Ben en son iki hafta önce keseyi görmüştüm canım 5+3 de🤗 cumartesi gününü bekliyorum bebek ve kalp atışı için. 7+1 oldum bugün itibariyle 🤗 Biraz halsizim ve ara ara mide bulantılarım oluyor. 🤢 O yüzden çok giremiyorum buralara🥺
Gözün aydın canımm😍 Maşallah baya büyütmüşsün bebişini

Bir anda başlayan halsizlik elim kolum tutmuyor kafam kalkmıyor galiba hamilelik yeni başlıyor yada grip mi olacağım bilemedim bir de mide yanması çok yaşıyorum bu gece hiç iyi değilim 😖😖

Bir anda başlayan halsizlik elim kolum tutmuyor kafam kalkmıyor galiba hamilelik yeni başlıyor yada grip mi olacağım bilemedim bir de mide yanması çok yaşıyorum bu gece hiç iyi değilim 😖😖
Şeker at agzına hemen belki kan sekeridir canım dinlen bol bol
Ah o mide yanması bendede aşırı çok ya

Yeni başlıyor canım🥺 ben hiç bir şey hissetmiyorum derken 6+2 de bir başladı halsizlik, bulantı, uyku, her gece iki saatte bir idrar🥺 anladım hamile olduğumu. Herkes diyordu bence de 6. Haftadan sonra başlıyor.

X