• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben bikere portakalı denedim anam ağladı tövbe ettim doğuruna kadar ağzına sürmem diye bitek c vitamini ici greyfurtun suyunu emiyorum o dokunmuyor kendisini yemedigim sürece
Aaa acaba ben mide koruyucu içiyorum diye mi birşey olmuyor 🤔 soğuk soğuk bir portakal yiyorum aklım gidiyor 😂 hatta aklıma soktunuz şimdi de yicem😂 ama benim kusma ya da yanma problemim yok da bildiğiniz içim yanıyor. Dondurma ve soğuk sulu meyveler yiyorum bu ara 😂

Aaa acaba ben mide koruyucu içiyorum diye mi birşey olmuyor 🤔 soğuk soğuk bir portakal yiyorum aklım gidiyor 😂 hatta aklıma soktunuz şimdi de yicem😂 ama benim kusma ya da yanma problemim yok da bildiğiniz içim yanıyor. Dondurma ve soğuk sulu meyveler yiyorum bu ara 😂

aa hamilelikte mide koruyucu içebiliyor musun?

Ben de dondurma yedim iki kere ikisinide kustum canim istedi.iki dilim yedim maffoldum valla 😂 büyük ihtimalle kustugumuz için daha çok tetikliyor tövbe ettim doğuruna kadar yemem diye canim çeksede elimi sürmem 😂

Kusma problemin olmadığı için etkilemiyor canım seni 😊 ayy dondurma geçen gün bi canım istedi ki limonlu ekşi ekşi eşim aldı doya doya yedim 😄😋

Maşallah canim allah analı babalı büyütsün allah acısını göstermesin gerçekten ozleniyor mu bugünler bana hic ozlemiyecekmisim gibi geliyor 😐
amin canim inş... valla ben özlüyorum insan kendini cok özel hissediyor hamileyken herkes üzerine titriyor ama bebek dogunca ilgi bebege kayiyor cunku ☺ zaten rahat bir hamilelik yasamistim mide bulantisi kusma falan pek yasamadim erkek hamileligi daha rahat geciyor diye duymustum zaten.. karnim top gibi hemen cikmaya baslamisti 15 haftalikti sanırım cinsiyetini ogrenmistimm..

amin canim inş... valla ben özlüyorum insan kendini cok özel hissediyor hamileyken herkes üzerine titriyor ama bebek dogunca ilgi bebege kayiyor cunku ☺ zaten rahat bir hamilelik yasamistim mide bulantisi kusma falan pek yasamadim erkek hamileligi daha rahat geciyor diye duymustum zaten.. karnim top gibi hemen cikmaya baslamisti 15 haftalikti sanırım cinsiyetini ogrenmistimm..
Benim erkekti 7 aya kadar kustum çok zor geçti kişiden kişiye değişiyor

Kızlar iyi akşamlar ☺️ Çook yazışmalar olmuş, hepsini okuyamadan damdan düşer gibi size bir şey göstermek/sormak istedim.

Salı günü kontrole gittiğimde bebişin videosunu da çekmiştik, şimdi onu yavaş yavaş izlerken bi şey gördüm, ya o şey pipisi mi sizcee 😀 doktor hiçbir şey söylememişti ben de sormamıştım.
Bi de siz baksanıza şu bıdığın bacak arasına 😁
031A58FC-A363-4714-9C76-2BEFA6D5DB25.webp

aa hamilelikte mide koruyucu içebiliyor musun?
Evet canım doktorum verdi hatta ben istemeden ☺️
Ay inşallah biz de kucağımıza sağlıkla alırız ☺️ Benim de hiç kusmam olmadı ama 14. haftamda doktor %80 kız dedi bana tabi değişir mi bilmem ☺️
Kızlar iyi akşamlar ☺️ Çook yazışmalar olmuş, hepsini okuyamadan damdan düşer gibi size bir şey göstermek/sormak istedim.

Salı günü kontrole gittiğimde bebişin videosunu da çekmiştik, şimdi onu yavaş yavaş izlerken bi şey gördüm, ya o şey pipisi mi sizcee 😀 doktor hiçbir şey söylememişti ben de sormamıştım.
Bi de siz baksanıza şu bıdığın bacak arasına 😁
Eki Görüntüle 2586024
Valla sanki pipi gibi 😍 ama kordon da olabilir videoda o ayrımı görebiliyor musunuz?

ah canım yaa aynı şeyi ben de geçen haftalarda yaşadım, git gör bence de. eminim bir şey olmamıştır ama bana iyi geliyor kim ne derse desin.
😕😕 gitmek istiyordum ama bi yanimda gitme diyor. Gecen hafta gitmistim daha 7 gun olmadi. Haftayada ikili test icin gitmem gerekiyor her hafta her hafta cocuga zarar olur mu kararsiz kaldim

Demekki canı karpuz çeken sadece ben değilim :halay::KK49:aşermek değil ama rüyamda gördüm sabah karpuz diye uyandım :KK51:evimize yakın File market var 5 kilosu 25tl çok da değil fiyatı mevsimi olmamasına rağmen File market büyük şehirlerin çoğunda var en kötü metro marketlerde bulunuyor.
Aha file de varsa ben de alayım :-)

Back
X