- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
Amin inşaallah canımAmin inşallah canim darısı başına ❤❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşaallah canımAmin inşallah canim darısı başına ❤❤
Hamilelikte greyfurt yasak diye biliyorum ama arastirmadim hic
Aaa acaba ben mide koruyucu içiyorum diye mi birşey olmuyorBen bikere portakalı denedim anam ağladı tövbe ettim doğuruna kadar ağzına sürmem diye bitek c vitamini ici greyfurtun suyunu emiyorum o dokunmuyor kendisini yemedigim sürece
Aaa acaba ben mide koruyucu içiyorum diye mi birşey olmuyorsoğuk soğuk bir portakal yiyorum aklım gidiyor
hatta aklıma soktunuz şimdi de yicem
ama benim kusma ya da yanma problemim yok da bildiğiniz içim yanıyor. Dondurma ve soğuk sulu meyveler yiyorum bu ara
![]()
Aaa acaba ben mide koruyucu içiyorum diye mi birşey olmuyorsoğuk soğuk bir portakal yiyorum aklım gidiyor
ama benim kusma ya da yanma problemim yok da bildiğiniz içim yanıyor. Dondurma ve soğuk sulu meyveler yiyorum bu ara
![]()
aa hamilelikte mide koruyucu içebiliyor musun?
Aynen bencedeBende gastrit olduğu için gro dokunuyidu hamilelikte on katı dokundu vallaen iyisi yememek
Kusma problemin olmadığı için etkilemiyor canım seniAaa acaba ben mide koruyucu içiyorum diye mi birşey olmuyorsoğuk soğuk bir portakal yiyorum aklım gidiyor
![]()
amin canim inş... valla ben özlüyorum insan kendini cok özel hissediyor hamileyken herkes üzerine titriyor ama bebek dogunca ilgi bebege kayiyor cunku ☺ zaten rahat bir hamilelik yasamistim mide bulantisi kusma falan pek yasamadim erkek hamileligi daha rahat geciyor diye duymustum zaten.. karnim top gibi hemen cikmaya baslamisti 15 haftalikti sanırım cinsiyetini ogrenmistimm..Maşallah canim allah analı babalı büyütsün allah acısını göstermesin gerçekten ozleniyor mu bugünler bana hic ozlemiyecekmisim gibi geliyor![]()
Benim erkekti 7 aya kadar kustum çok zor geçti kişiden kişiye değişiyoramin canim inş... valla ben özlüyorum insan kendini cok özel hissediyor hamileyken herkes üzerine titriyor ama bebek dogunca ilgi bebege kayiyor cunku ☺ zaten rahat bir hamilelik yasamistim mide bulantisi kusma falan pek yasamadim erkek hamileligi daha rahat geciyor diye duymustum zaten.. karnim top gibi hemen cikmaya baslamisti 15 haftalikti sanırım cinsiyetini ogrenmistimm..
Evet canım doktorum verdi hatta ben istemedenaa hamilelikte mide koruyucu içebiliyor musun?
Ay inşallah biz de kucağımıza sağlıkla alırızamin canim inş... valla ben özlüyorum insan kendini cok özel hissediyor hamileyken herkes üzerine titriyor ama bebek dogunca ilgi bebege kayiyor cunku ☺ zaten rahat bir hamilelik yasamistim mide bulantisi kusma falan pek yasamadim erkek hamileligi daha rahat geciyor diye duymustum zaten.. karnim top gibi hemen cikmaya baslamisti 15 haftalikti sanırım cinsiyetini ogrenmistimm..
Valla sanki pipi gibiKızlar iyi akşamlarÇook yazışmalar olmuş, hepsini okuyamadan damdan düşer gibi size bir şey göstermek/sormak istedim.
Salı günü kontrole gittiğimde bebişin videosunu da çekmiştik, şimdi onu yavaş yavaş izlerken bi şey gördüm, ya o şey pipisi mi sizceedoktor hiçbir şey söylememişti ben de sormamıştım.
Bi de siz baksanıza şu bıdığın bacak arasına
Eki Görüntüle 2586024
Aynen banada öyle gelmişti. Ayvalıkta yediğimi hiç beğenmemiştimAyvalığa gittik ayvalık tostu meşhur diyorlar istanbuldaki ayvalık tostları daha güzel valla![]()
Kordon diğer pozisyonlarında daha yukarda görünüyorValla sanki pipi gibiama kordon da olabilir videoda o ayrımı görebiliyor musunuz?
Canım kurusunu yeÖyle vallaama çoğunluğun canı meyve istiyo
![]()
ah canım yaa aynı şeyi ben de geçen haftalarda yaşadım, git gör bence de. eminim bir şey olmamıştır ama bana iyi geliyor kim ne derse desin.
Benimde erkekti cok kötü gecmisti benimki ilk 5 ay kanama kusma neler nelerBenim erkekti 7 aya kadar kustum çok zor geçti kişiden kişiye değişiyor
Benim meyveyle hic isim olmaz hicbiri olmazsa aramam :) o yuzden benim yanimda da hepsini soyleyebilirsinizaman benim canım hiçbir şey aşermiyor valla, her meyveyi söyleyebilirsiniz![]()
Aha file de varsa ben de alayımDemekki canı karpuz çeken sadece ben değilimaşermek değil ama rüyamda gördüm sabah karpuz diye uyandım
evimize yakın File market var 5 kilosu 25tl çok da değil fiyatı mevsimi olmamasına rağmen File market büyük şehirlerin çoğunda var en kötü metro marketlerde bulunuyor.