• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Anladığım kadarıyla aşermek, biri söyleyince ya da görünce canı istemek değil, kokusunun burna gelmesi ve ağız sulanması adete gözü dönmek onu yiyene kadar 🙃🙃e o zaman niye sus kız söyleme insanın canı çeker diye birbirinizi kısıtlıyorsunuz ? Anneme de sordum aşeriyormuyum acaba dedim aşeriyorsun sen farkında değilsin dedi ? Olmaz öyle şey farkında olmaz mı insan 🥰🥰😬🤗😎 bi aşersem anlayacam 😂🤣
Agzına saglık canım:)

Amaç? Şimdi neden bunu yaptın sorun yaşadınız okay kapandı koskaca kadına niye laf atiyorsun şimdi canim üstelik lafa bilr dahil olmamış üstelik sende oda hamile ? Bide anlamadığım birşey var bi kaç kişi bunu gösteriş hava atmak gibi algilamis ben öyle görmedim imkanı var okumuş etmiş belki seviyeye getirmiş kendini hayatından osun vermiş kariyer sahibi olmuş Bende olsam bende yaparım gösterisini şahsen en azında hayata iz bırakmış kendi adıma kimseyi kurmak istemiyorum ama benim birl zoruma gidiyor durduk yere insanlara laf sokmayın geçen günde söyledim lacak dövüşmeyin bi sorun varsa açık açık konuşun...
canım bu mesajı neden yazdıgımı merak ediyorsan cok değil bir kaç mesaj geriye git ve taraf tutma lütfen . Ben o bahsettiğin olay kapandı denildikten sonra bile sıcaklık kurmak adına yazdığım o iki kişiden bir cevap bulamadım aksine hala bana sataşıyorlar herkes kendi yazdıgından sorumlu lütfen kimse kimsenin avukatlıgını yapmasın . O kadar okumuşsa kendisini savunabilir dimi. Bizde okuduk mal mülk sahibiyiz ama burada hava atmıyoruz şuyum var buyum var diye . Sen kendini ezikleştirme bence görgü ve ahlak okumakla yada mal mülkle sahip olunacak seyler değil . Bu konuyla ilgili de kimseyle konusmak istemiyorum bana yazan kişiye yazmısım erikmi oda gülerek hayır demiş konusmusuz bi rahatsızlık yok başkaları neden rahatsız oluyor . Guruplaşmayın.

Merhaba kızlar,hepinizin bebisleri hayırlı olsun,sağlıkla gelsinler inşallah,hayırlı evlat olsunlar,ben de 10+6 haftalık hamileyim,Ağustos sonu inşallah doğum görünüyor,doktorum bazı testler istemişti onları yaptırdım tsh değerim çok düşük çıktı,aranızda var mı bu durumu yaşayan,gebelik öncesi böyle bir sıkıntım yoktu.

Aaa acaba ben mide koruyucu içiyorum diye mi birşey olmuyor 🤔 soğuk soğuk bir portakal yiyorum aklım gidiyor 😂 hatta aklıma soktunuz şimdi de yicem😂 ama benim kusma ya da yanma problemim yok da bildiğiniz içim yanıyor. Dondurma ve soğuk sulu meyveler yiyorum bu ara 😂
mide koruyucu ne ıcıyorsun ?

Merhaba kızlar,hepinizin bebisleri hayırlı olsun,sağlıkla gelsinler inşallah,hayırlı evlat olsunlar,ben de 10+6 haftalık hamileyim,Ağustos sonu inşallah doğum görünüyor,doktorum bazı testler istemişti onları yaptırdım tsh değerim çok düşük çıktı,aranızda var mı bu durumu yaşayan,gebelik öncesi böyle bir sıkıntım yoktu.
Canım hamilelikte değişebiliyor hormonlar.
Benim de yüksek mesela.
Bir ilacı var kullanıyorsun geçiyor, sıkıntı yok yani 😊

Bence pipi bu😂
Ama tabi şöyle birşey de var ilk başlarda kızın organda dışarda oluyor sonra gerileyip klitoris halini alıyor.
Doktor birşey dememiş onun için kesin konuşmak istemem 😂
Bizde de çıkıntı gözüktü %90 erkek dedi. 🙈
torro torro
Teşekkür ederim :)) Valla doktor "selam" bile demediği için onu baz almıyorum sanırım, sizlerin görüşü gözümde 10 doktor gücünde :D
hiç cinsiyet hissetmeyen bana da erkek gibi gelmeye başladı bu bebiş :)

Canım hamilelikte değişebiliyor hormonlar.
Benim de yüksek mesela.
Bir ilacı var kullanıyorsun geçiyor, sıkıntı yok yani 😊
Dahiliye doktoru gebeliğe bağlı şuan için ilaca gerek yok dedi ama endokrin ultrasyona alalım ve tekrarlayalim testleri ona göre ilaç baslayabiliriz dedi,daha önce böyle bir durum yaşamadığim icin korktum açıkçası,bir de uzun bir tedavi sürecinden sonra olunca daha çok panikliyor insan☺️

Ay ne güzel bizimki sakliyor suanlik 😂😂 ben çok kustugum için hep diyorum asla özlemicem sırf bu yüzden ikinci cocuktan vazgeçtim valla 😂😂
Bi özlersin ki valla ben 7 ay kustum ama doğumdan sonra özledim hamile halimi sonra insan unutuyor zaten normalde aklına gelmiyo bak benim ikinci olacak hamilelikten önce aklıma gelmezdi yaşadıklarım şuan hepsi tek tek gözümün önünden geçiyor 😂

Yaa o heyecandan uyuyamamayı çok iyi biliyorum 😍
Aksine de sabah erkenden uyanırım sonra randevuya saatler sayarım😂
Güzel haberlerle gel canım hadi bakalım hemencik yarın oluversin🥰

P pembe38 canım sen nerelerdesin yazmıyorsun? Nasılsın ? 😚
Iyiyim canim cok şükür en son burada yaşadığım olaydan sonra pek girmiyorum sayfaya gereksiz strese girmek istemiyorum. Bebişim de iyi çok şükür 😊

Ben de 9 ay kustum. 2 gece hastanede yattım. Defalarca serum iğne yedim ama bunları değil hep göbüşümle oynadığım kıpırdadığı güldüğüm o karnımdayken oynadığım oyunları hatırladım hep ( karnıma tık tık yapardım, oda içerden tak tak tekme atardı🤗 )
İnsan unutuyor kötü anıları bebek olunca. Şimdi şükür hiç kötü bişey yaşamadım. Mide bulantım kusmam var ama kızımdakiyle kıyaslanmaz bile yani .

Ben de 9 ay kustum. 2 gece hastanede yattım. Defalarca serum iğne yedim ama bunları değil hep göbüşümle oynadığım kıpırdadığı güldüğüm o karnımdayken oynadığım oyunları hatırladım hep ( karnıma tık tık yapardım, oda içerden tak tak tekme atardı🤗 )
İnsan unutuyor kötü anıları bebek olunca. Şimdi şükür hiç kötü bişey yaşamadım. Mide bulantım kusmam var ama kızımdakiyle kıyaslanmaz bile yani .

yaaa gerçekten bir arkadaşım da ağlamış bir gün ne zaman bitecek bu bulantı diye.
gerçekten çok zordur bulantı.
En güzel şey yemek yemekken üstelik :D

günaydınlar herkese,
aynen unutuluyor herşey, benimde 3. olacak ve her hamilelik farklı oluyor
Benim şuan da ilk hamileliğim gibi çok farklı değil bulantı var yine sadece bunda karnım çok çabuk çıktı birde ilkte aşerdiklerimin tam tersini bunda aşeriyorum 😊

İnsan zaten o hareketlerini özlüyo ya çok güzel bi duygu 😊🥰

Günaydın kızlar,sayfalar birikmiş oh maşallh bize,kızlarcım gruplaşma olmasın cidden💙ikili test kaos yarattı bizim evde🤦🏻‍♀️Eşim yaptıralım diyor ve ben istemiyorum bakalım ne karar alıcaz her türlü zor olacak bana🤨

Günaydın kızlar,sayfalar birikmiş oh maşallh bize,kızlarcım gruplaşma olmasın cidden💙ikili test kaos yarattı bizim evde🤦🏻‍♀️Eşim yaptıralım diyor ve ben istemiyorum bakalım ne karar alıcaz her türlü zor olacak bana🤨
İkili çok zor bir karar. Sonuçları kesin olmadığı için insanın yaptırası gelmiyor, çok iyi anlıyorum 😔
Yaptırmasan ayrı dert. Umarım sizin için iyi olana karar veririsiniz.

Back
X