• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yeşil mi giz yeşilde manavda yok sanmayın söylersiniz getiriyorlar biz öyle yaptık valla ben hamilr değilkende hep.canim biseyler isterdi özellikle kış geldimi yaz meyvelerini okdr özlerim canim isterki ama ozaman eşim umursamıyordu şimdi bebeği var ya hemen animda alıyor 😂😂
Yok yeşil değil siyah 😄

mama sandalyesi yorumlari ararken bu baslik cikiverdi karsima 😊 bende 2019 agustos annesi grubundaydim hey gidi gunler heyyy.. 1 agustosta dogum yaptim erkekti bebegim.. hamilelik cok keyifliydi özlüyorum o gunleri tekrar yasamak isterim.. şuan bebis 6 aylik.. kendinize iyi bakin keyifli hamilelikler diliyorumm herkesee..😍

Maşallah canim allah analı babalı büyütsün allah acısını göstermesin gerçekten ozleniyor mu bugünler bana hic ozlemiyecekmisim gibi geliyor 😐

Kızlar selam dün merdivenlerden düştüm aslında şöyle oldu iki basamak kaydım ve üçüncü basamağa popo üstü düştüm. Hemen ellerimden destek alarak tutundum daha falz kaymamak adına. Şuan sadece popomda ağrı var. Bişey olmaz değil mi ?

Sert mi düştün canim Bence içind E şüphe kalmasın acile gidip merdivenlerden düştüğünü biraz ağrım olduğunu söylersen hemen ultrosanla bakarlar içinde rahat eder hem

Yani siz adet olup sonramı hamile olduğunuzu öğrendiniz

Hayır adetten 6 gün önce Hamile olduğumu ogrendim adet geçti 4.günü kan verdim değerim 3500 üstü cıktı. Anladım erken dollenme olduğunu ama okdr erken düşünmemiştim bebek buyudukce anladikki asil adet tarihim 29 ekim oldu baya erken dollenme olmuş benim

Valla oğlumda et isterdi canım ama bulantıdan yiyemezdim sadece aşerirdim 😄

Ben bilmiyorum ne benim ya göstermedi sıpa kendini 😐 ya benim ici illa şunu istiyor diyemem süt ürünlerini çok severdim ama.yedim an geri çıkarttığım için korkuyorum yemeye her şeyi yiyorum turşu portakal mandalina hariç

Yok canım bulunmuyor eşimin pazarcı arkadaşı var sormuş bulunmaz demiş 😊

Siyah ne giz acaba 😐 siyah meyvemi var anlaşılan yemedim bise yedim.bise olsa kesin aklıma gelirdi 😂😂 neyse sabret canim benim bütün meyveleri canim istiyor şuan dört gözle yaz gelmesini bekliyorum valla bütün bütün meyveleri yicem valla 😂😂

Valla göndereceğimiz birşeyse gönderebilirim burda şeftali dışında hepsi var çarşıya çıkınca görüyorum aşerttirmek gibi olmasın ama kavun karpuz bile var ham da değil inan

Içi geçmiş ya bende eşime aldirttim karpuz daha heryerde vardı nerdeyse ama tadı tuzu kalmamış ti neyse yazı beklemek en güzeli herşey mevsimin de güzel 😊

Anladığım kadarıyla aşermek, biri söyleyince ya da görünce canı istemek değil, kokusunun burna gelmesi ve ağız sulanması adete gözü dönmek onu yiyene kadar 🙃🙃e o zaman niye sus kız söyleme insanın canı çeker diye birbirinizi kısıtlıyorsunuz ? Anneme de sordum aşeriyormuyum acaba dedim aşeriyorsun sen farkında değilsin dedi ? Olmaz öyle şey farkında olmaz mı insan 🥰🥰😬🤗😎 bi aşersem anlayacam 😂🤣

Içi geçmiş ya bende eşime aldirttim karpuz daha heryerde vardı nerdeyse ama tadı tuzu kalmamış ti neyse yazı beklemek en güzeli herşey mevsimin de güzel 😊
Ben de dün istedim eşimden aynı, ama aklıma geldi diye, kokusu falan burnuma gelmedi yani 🤩🤩hala yemedim yemesem yemem de 🥳

Hayır adetten 6 gün önce Hamile olduğumu ogrendim adet geçti 4.günü kan verdim değerim 3500 üstü cıktı. Anladım erken dollenme olduğunu ama okdr erken düşünmemiştim bebek buyudukce anladikki asil adet tarihim 29 ekim oldu baya erken dollenme olmuş benim

Doktor dedi mi 🤔 çünkü benim de 4 gün geçtiğinde 8000 lerde çıkmıştı. Bazı vücutlar 2 değil 3-4-5 katına katlıyor

Anladığım kadarıyla aşermek, biri söyleyince ya da görünce canı istemek değil, kokusunun burna gelmesi ve ağız sulanması adete gözü dönmek onu yiyene kadar 🙃🙃e o zaman niye sus kız söyleme insanın canı çeker diye birbirinizi kısıtlıyorsunuz ? Anneme de sordum aşeriyormuyum acaba dedim aşeriyorsun sen farkında değilsin dedi ? Olmaz öyle şey farkında olmaz mı insan 🥰🥰😬🤗😎 bi aşersem anlayacam 😂🤣

Yok ya ismini görünce anca aaa olsa yesek diyorsun ama can çekince öyle değil. Başımı alıp nerelere gidem kafamı hangi taşa vurayım modu oluyor. Sanki yutkundukça ağzında tadı. Bi ağız suyu akıyor faln. Oğlumda bunu hiç yaşamadım ama aklıma gelirdi bişi olsa yesem derdim ama bu sefer 4-5 kere baş ağrısı boyutuna gitti yiyene kadar

Yok valla şimdi öyle ballandırarak da anlatmak istemiyorum ama yeğenim TV de görüp ağladı aldık bildiğin eşekr gibi kokulu kavun karpuzdu

Siyah ne giz acaba 😐 siyah meyvemi var anlaşılan yemedim bise yedim.bise olsa kesin aklıma gelirdi 😂😂 neyse sabret canim benim bütün meyveleri canim istiyor şuan dört gözle yaz gelmesini bekliyorum valla bütün bütün meyveleri yicem valla 😂😂
Var tabi kiz allah seni yaz meyvesi bugun bu konuyu cok konustuk valla yaz gelmicek bize 😂

Yok ya ismini görünce anca aaa olsa yesek diyorsun ama can çekince öyle değil. Başımı alıp nerelere gidem kafamı hangi taşa vurayım modu oluyor. Sanki yutkundukça ağzında tadı. Bi ağız suyu akıyor faln. Oğlumda bunu hiç yaşamadım ama aklıma gelirdi bişi olsa yesem derdim ama bu sefer 4-5 kere baş ağrısı boyutuna gitti yiyene kadar
Oooo evet sen de aynısını söyledin diğer aşerenler gibi:-) tamam o halde ben hiç aşermedim kesin😍

Master chef cok izlerdim diyorum ki simdi iyiki bitmis. Hamile degilken bile canim nasil cekerdi. Simdi kusmama ragmen bakmiyorum hicbir yemek programina en kotusu avucumuzu yalicaz artik. Bende emzirirken cok sut sitmasi tutardi bu yuzden neler cekmistim ya.

Back
X