Valla oğlumda et isterdi canım ama bulantıdan yiyemezdim sadece aşerirdimBu anı Ilk defa duydum bende süt yoğurt peynir vs yiyemiyorum canin surekli et urunleri isityorbakalim ne cikcak benden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla oğlumda et isterdi canım ama bulantıdan yiyemezdim sadece aşerirdimBu anı Ilk defa duydum bende süt yoğurt peynir vs yiyemiyorum canin surekli et urunleri isityorbakalim ne cikcak benden
Yok yeşil değil siyahYeşil mi giz yeşilde manavda yok sanmayın söylersiniz getiriyorlar biz öyle yaptık valla ben hamilr değilkende hep.canim biseyler isterdi özellikle kış geldimi yaz meyvelerini okdr özlerim canim isterki ama ozaman eşim umursamıyordu şimdi bebeği var ya hemen animda alıyor![]()
Yok canım bulunmuyor eşimin pazarcı arkadaşı var sormuş bulunmaz demişKiz bu kadar canin istiyorsa surekli alışveriş yaptığın manav varsa sor onlar getiriyorlar biraz de abi hamileyim yemem.lazim de şansını dene
mama sandalyesi yorumlari ararken bu baslik cikiverdi karsimabende 2019 agustos annesi grubundaydim hey gidi gunler heyyy.. 1 agustosta dogum yaptim erkekti bebegim.. hamilelik cok keyifliydi özlüyorum o gunleri tekrar yasamak isterim.. şuan bebis 6 aylik.. kendinize iyi bakin keyifli hamilelikler diliyorumm herkesee..
![]()
Kızlar selam dün merdivenlerden düştüm aslında şöyle oldu iki basamak kaydım ve üçüncü basamağa popo üstü düştüm. Hemen ellerimden destek alarak tutundum daha falz kaymamak adına. Şuan sadece popomda ağrı var. Bişey olmaz değil mi ?
Yani siz adet olup sonramı hamile olduğunuzu öğrendiniz
Aman bende surekli ekmek arasi peynir domates yiyorum yemek hic istemiyor canim surekli peynir urunleri varmiki acaba cinsiyetle alakasi ilk defa duydum.
Valla oğlumda et isterdi canım ama bulantıdan yiyemezdim sadece aşerirdim![]()
Valla göndereceğimiz birşeyse gönderebilirim burda şeftali dışında hepsi var çarşıya çıkınca görüyorum aşerttirmek gibi olmasın ama kavun karpuz bile var ham da değil inanYok yeşil değil siyah![]()
Yok canım bulunmuyor eşimin pazarcı arkadaşı var sormuş bulunmaz demiş![]()
Valla göndereceğimiz birşeyse gönderebilirim burda şeftali dışında hepsi var çarşıya çıkınca görüyorum aşerttirmek gibi olmasın ama kavun karpuz bile var ham da değil inan
Ben de dün istedim eşimden aynı, ama aklıma geldi diye, kokusu falan burnuma gelmedi yaniIçi geçmiş ya bende eşime aldirttim karpuz daha heryerde vardı nerdeyse ama tadı tuzu kalmamış ti neyse yazı beklemek en güzeli herşey mevsimin de güzel![]()
Hayır adetten 6 gün önce Hamile olduğumu ogrendim adet geçti 4.günü kan verdim değerim 3500 üstü cıktı. Anladım erken dollenme olduğunu ama okdr erken düşünmemiştim bebek buyudukce anladikki asil adet tarihim 29 ekim oldu baya erken dollenme olmuş benim
Anladığım kadarıyla aşermek, biri söyleyince ya da görünce canı istemek değil, kokusunun burna gelmesi ve ağız sulanması adete gözü dönmek onu yiyene kadare o zaman niye sus kız söyleme insanın canı çeker diye birbirinizi kısıtlıyorsunuz ? Anneme de sordum aşeriyormuyum acaba dedim aşeriyorsun sen farkında değilsin dedi ? Olmaz öyle şey farkında olmaz mı insan
bi aşersem anlayacam
![]()
Yok valla şimdi öyle ballandırarak da anlatmak istemiyorum ama yeğenim TV de görüp ağladı aldık bildiğin eşekr gibi kokulu kavun karpuzduIçi geçmiş ya bende eşime aldirttim karpuz daha heryerde vardı nerdeyse ama tadı tuzu kalmamış ti neyse yazı beklemek en güzeli herşey mevsimin de güzel![]()
Var tabi kiz allah seni yaz meyvesi bugun bu konuyu cok konustuk valla yaz gelmicek bizeSiyah ne giz acabasiyah meyvemi var anlaşılan yemedim bise yedim.bise olsa kesin aklıma gelirdi
neyse sabret canim benim bütün meyveleri canim istiyor şuan dört gözle yaz gelmesini bekliyorum valla bütün bütün meyveleri yicem valla
![]()
Oooo evet sen de aynısını söyledin diğer aşerenler gibiYok ya ismini görünce anca aaa olsa yesek diyorsun ama can çekince öyle değil. Başımı alıp nerelere gidem kafamı hangi taşa vurayım modu oluyor. Sanki yutkundukça ağzında tadı. Bi ağız suyu akıyor faln. Oğlumda bunu hiç yaşamadım ama aklıma gelirdi bişi olsa yesem derdim ama bu sefer 4-5 kere baş ağrısı boyutuna gitti yiyene kadar
Orasi neresi istanbulda bir yermi acaba.Valla göndereceğimiz birşeyse gönderebilirim burda şeftali dışında hepsi var çarşıya çıkınca görüyorum aşerttirmek gibi olmasın ama kavun karpuz bile var ham da değil inan