- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
Aha file de varsa ben de alayım![]()
Var var onur marketlerde de var. Her yerde görüyorum ben manav da falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha file de varsa ben de alayım![]()
amin canim inş... valla ben özlüyorum insan kendini cok özel hissediyor hamileyken herkes üzerine titriyor ama bebek dogunca ilgi bebege kayiyor cunku ☺ zaten rahat bir hamilelik yasamistim mide bulantisi kusma falan pek yasamadim erkek hamileligi daha rahat geciyor diye duymustum zaten.. karnim top gibi hemen cikmaya baslamisti 15 haftalikti sanırım cinsiyetini ogrenmistimm..
Kızlar iyi akşamlarÇook yazışmalar olmuş, hepsini okuyamadan damdan düşer gibi size bir şey göstermek/sormak istedim.
Salı günü kontrole gittiğimde bebişin videosunu da çekmiştik, şimdi onu yavaş yavaş izlerken bi şey gördüm, ya o şey pipisi mi sizceedoktor hiçbir şey söylememişti ben de sormamıştım.
Bi de siz baksanıza şu bıdığın bacak arasına
Eki Görüntüle 2586024
Aynen banada öyle gelmişti. Ayvalıkta yediğimi hiç beğenmemiştim![]()
Kurusunu sevmiyorum ama taze olacak kiCanım kurusunu ye![]()
Kişiden kişiye değişiyor işte kızlarda çok oluyo bulantı derler ama benim erkekti şuan da çok var bu ne bilemiyorumBenimde erkekti cok kötü gecmisti benimki ilk 5 ay kanama kusma neler neler
Kız dışı siyah içi kırmızı taze diyorum baş harfi i son harfi rSoruma niye cvp vermedin kız oldum meraktan![]()
O zaman ben aşermişim ama kaçırmışım tühgeçen ayvalık tostu istedi canım yatıyorum rüyamda kalkıyorum duvarlarda görüyorum burnuma kokusu geliyor resmen. O kadar aşerirsem eşimi süründürürüm demiştim kaçtı tren
![]()
O zaman oğluşun hayırlı uğurlu olsun şimdidenKordon diğer pozisyonlarında daha yukarda görünüyor![]()
Erkek dediler 2 kere ama net değil kuzum benim mide çorba olduğundan ortaya karışık aşerdim sanırım ama keşke anlayaydım aşerdiğimicanım merak ettim bebeğinin cinsiyetini.. kızımda bende ayvalık tostu aşermiştimde :)
Bence pipi bu
Şu an yattığım için geçmiyor ama normalde iş bitmiyorki ama şimdi onu bile özledim ev berbat durumda Allah sağlık versin yapalım :)Valla nasıl zaman geçiriyorsunuz çok merak.ediyorum bense bebek doğunca 3 yaşına kadar calismicam diyorum ama çok korkuyorum ya çok bunalırsam coca patlarsam diye şimdiden korkmaya başladım kimiside diyor meraketme bunalmaya vakit bulamazsın diyolar doğrumu acep![]()
Valla benimde.aman benim canım hiçbir şey aşermiyor valla, her meyveyi söyleyebilirsiniz![]()
Yaa o heyecandan uyuyamamayı çok iyi biliyorumBugün sabah kontrolüm varçok heyecanlıyım ya bebeğim hareket etse de görsem :) ilk defa babasını da götürecek kendimle
çifte heyecan nasıl uyıcam bilmiyorum
![]()
Benim adetimden 3 gün önce kırmıxı lekem gelmişti çok az daha sonra ki iki gün kahveye döndü adet çok az bi şekildeydi bekledim kanamam açılmayınca adet günüm test yaptım çıktı canım ama şuan düşük tehlikem var umarım senin vardır ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsinKızlar aranızda acaba hamile olduğunuz öğrenmeden adetinize yakın kahverengi leke gelip kesildiği ve hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumubende sağ kasık ağrım var son yumurtlama gününden bu yana hatta son ilişkimden iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem gelmişti ertesi günde sağ kasıkta rahimde ağrılar sağ kasıkta batmalar yanmalar ve bunda hafif kaşıntılar eklendi batmadan sonra göbeğimde kaşıntı oldu ara ara böreğime kalçama bile vurdu hamilelik testi yaptım ama çıkamdı adetime 2 gün var ve akşam adet oldum kahverengi lekeyle az kan geldi sabah baktım sabaha kadar hiç gelmemiş şimdide kan gelmiyor ama kahverengi lekem geliyor hamile değilim demi
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçektenArkadaslar merhaba, kötü haber vermek istemezdim ama dun bebeğimi aldılar benden. Meger 3 hafta once kalbi durmuş yavrumun. Sizler insallah sagsalim kucaginiza alirsiniz. Bi ricam olacak sizden, hamilelik takvimini kaldiramiyorum yardimci olur musunuz
Aynen o nıyetle yazıyor cunkuAmaç? Şimdi neden bunu yaptın sorun yaşadınız okay kapandı koskaca kadına niye laf atiyorsun şimdi canim üstelik lafa bilr dahil olmamış üstelik sende oda hamile ? Bide anlamadığım birşey var bi kaç kişi bunu gösteriş hava atmak gibi algilamis ben öyle görmedim imkanı var okumuş etmiş belki seviyeye getirmiş kendini hayatından osun vermiş kariyer sahibi olmuş Bende olsam bende yaparım gösterisini şahsen en azında hayata iz bırakmış kendi adıma kimseyi kurmak istemiyorum ama benim birl zoruma gidiyor durduk yere insanlara laf sokmayın geçen günde söyledim lacak dövüşmeyin bi sorun varsa açık açık konuşun...