- 17 Temmuz 2022
- 4.029
- 3.550
- 63
- 30
Ben minik kavanozlara yapıyorum o yüzden ya daha uzun taze kalsın sulanmasın diyeAçılmamış kovanozdamı aynı şekildebenim bebe 3 5 çay kaşığından sonra öğürüyor ya
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben minik kavanozlara yapıyorum o yüzden ya daha uzun taze kalsın sulanmasın diyeAçılmamış kovanozdamı aynı şekildebenim bebe 3 5 çay kaşığından sonra öğürüyor ya
![]()
Yok kız ben de hiç sevmem 1 tane aldım zaten taneyle satıyolarBen hayatımda kereviz yemedim çocuğuma nasıl vercem ya o ne1 tane kereviz istedim pazarcıdan küfür edermi
![]()
Bizim pazarda kuş kadar ya manavdan alırım artık çok yavaş ilerliyorum ben patates havuç muz elma denendi sadeceYok kız ben de hiç sevmem 1 tane aldım zaten taneyle satıyolarterbiyeli etli yemeği varmış onu denicem çok faydalıymış amaaan ilerde çocuk da bizimle yesin diye ne yapayıım
![]()
Annen önceden de çok karışır mıydı her şeye yoksa bebeğe özel bi durum mu? Hep öyleyse bi kulağından girsin diğerinden çıksın he he diyip geçiştirceksin yoksa kalpler kırılıyo. Bende senin gibiyim aşırı sinirleniyorum ama dilimi tutuyorum zor da olsa. Ben böyle yapıyorum de geç yani yaşlı insanlar laftan anlamıyolar. Bi de dediğin gibi kaynana daha da çekilmez oluyoKızlar bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. Normalde çok sakin yapıda bir insanımdır. Sabırlı tahammül seviyemde yüksektir. Çocuktan sonra karışan herkese sinirlenmeye başladım. Bende mi sorun var sizlere sormak istiyorum.
Annem herşeye burnunu sokuyor karışıyor. Laftanda anlamıyor. Keyfim yerinde iyiyim konuşuyorum aşıya gittik bugün yemek hazırladım ama deli etti bugün beni. Çok laf söylüyorsun gelmicem bidaha dedi. Kısaca bahsedeyim. Hava sıcak anne diyorum değil değil kalın giydir diyor. Anne bebek arabasını çalarlar orda kal diyorum bşşey olmaz diyip yanıma geliyor aşı olurken çocuğun bacağını tutcakmış ee ben tutarım. Sütünü içiriyorum üstünü giydirelim dedi tamam emzirme odasında giydiririm bırak git diyorum yatırma oraya kucakta tak diyor. Giyilmez bacağı sıkışıyor dedim dinlemedim itiş kakış rezil etti beni milletin içinde 2 kişi çocuğa montu giydiremedik.
Tuvalete gidicem diyorum ver çantanı diyor çocukla inemezsin çantayla diyorum bacakları tutmuyor takılıp düşse ne olucak ? Ver diyor. Anne yeter artık laftan anla içim şişti dedim.
Yetmedi eve geldik canınız çekmesin çiğköftelere şekil veriyoruz öyle vermez sık bilmem ne dedi. Ya yapıyorum işte anne herşeye karışmasana geç yap dedim sinirlendim bağırdım. Yapamadı dümdüz oldu beterin beteri. Ben hiç yapamıyorum diypr. Ee yapamıyorsun sus o zaman herşey karışmak zorunda değilsin ki dedim. Çocuğa püre veriyorum kaşığın yanıyla veriyormuş ver ben vereyim bak diyor. Ya baba yeminle karışmadan duramıyor şiştim sabahtan beri dedim babamda 30 yıldır aynı dedi annemde üzüldü. Çocuğun ateşi yok eşime fitil verin diyor. Yok ateşi bakıyorum ben elimle ölçsenize gitsenize diyor. Sakin kalmaya çalışıyorum ama bende mi sorun var ? Çok istiyorum gelsin yardım etsin ama daha da kafam ağrıyor. Anneml böyleyse kaynanam geldiğinde ne batar bana lafları tahmin bile edemiyorum.
Yoğurt, bal kabağı, havuç, brokoli, kereviz, elma, armut denedi bugün de ilk defa irmikli elmalı muhallebi gibi yaptım 1 tatlı kaşığı yediBizim pazarda kuş kadar ya manavdan alırım artık çok yavaş ilerliyorum ben patates havuç muz elma denendi sadece
Hep böyleydi de çocukla beraber arap atı gibi açıldı. Kaç kere uyardım anne seni bilmediğin konu hakkında yorum yapma diyorum hala aynı. Tutamıyorum ben çenemi. Dışarısı yanıyor ev kaynıyor diyorki çocuğa yelek giydiriyim mi üşür diye. Çüşşşşşş dedim yani. Ee ben kaynanamla napcsm ? Köyden geldiğinde burada 3. Dünya savaşı çıkarAnnen önceden de çok karışır mıydı her şeye yoksa bebeğe özel bi durum mu? Hep öyleyse bi kulağından girsin diğerinden çıksın he he diyip geçiştirceksin yoksa kalpler kırılıyo. Bende senin gibiyim aşırı sinirleniyorum ama dilimi tutuyorum zor da olsa. Ben böyle yapıyorum de geç yani yaşlı insanlar laftan anlamıyolar. Bi de dediğin gibi kaynana daha da çekilmez oluyo![]()
Muhallebi olurmu bu ay ? Brokoliyi blendardab geçiricez herhalde. Ay ben hiç yemiyorum bunları yavrum umarım yer xndnxnYoğurt, bal kabağı, havuç, brokoli, kereviz, elma, armut denedi bugün de ilk defa irmikli elmalı muhallebi gibi yaptım 1 tatlı kaşığı yedi
Aa arsıza bak senBen gülümseyip kaçırıyorum çocuğu başka tarafaİftara gittiğimiz evde kadın öpebilir miyim dedi. Kucağına aldı. Hastaymış. Ben de öpmüyoruz biz vs demiştim. Hastayim diyince aldım kucağından. Sakalı gülmeli bir şekilde. Sonra da bana bir çocuk varmış uçuktan kör olmuş falan diye anlatıyor. O zaman niye alıyorsun bebeğimi a kadın
ıyiki opturmemisim. Kucağına verdiğim için de pişman oldum. İstemedikleri sürece ben teklif etmiyorum bile
![]()
Elmayı buharda pişirdim çok az irmiği de suyla pişirdim ikisini karıştırdım. Brokoli de çatalla eziliyo. Senin yemediğini çocuk da yemez bence ne görürse onu yiyo çocuklar yaMuhallebi olurmu bu ay ? Brokoliyi blendardab geçiricez herhalde. Ay ben hiç yemiyorum bunları yavrum umarım yer xndnxn
Kaynana hiç çekilmiyor hiiiiiç ayy evlerden ırakHep böyleydi de çocukla beraber arap atı gibi açıldı. Kaç kere uyardım anne seni bilmediğin konu hakkında yorum yapma diyorum hala aynı. Tutamıyorum ben çenemi. Dışarısı yanıyor ev kaynıyor diyorki çocuğa yelek giydiriyim mi üşür diye. Çüşşşşşş dedim yani. Ee ben kaynanamla napcsm ? Köyden geldiğinde burada 3. Dünya savaşı çıkar
Yaa bilemedimki ya sadece de zıbın var napam cıplakmı yatıram acaba ben battaniyeyle yatıyomTerleyip soğuyor olabilir
Yani bence ben yanlış buluyorum bu tavrı. Tabi ben annemi daha yeni sayılabilecek süre once gencken kaybettim belkide bu sebeple objektif yaklaşamıyorumdur. Yazdıgın herşeyi yeterki annem bırda olsaydı daha fazlasına razıyım die dusunuyorum.Kızlar bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. Normalde çok sakin yapıda bir insanımdır. Sabırlı tahammül seviyemde yüksektir. Çocuktan sonra karışan herkese sinirlenmeye başladım. Bende mi sorun var sizlere sormak istiyorum.
Annem herşeye burnunu sokuyor karışıyor. Laftanda anlamıyor. Keyfim yerinde iyiyim konuşuyorum aşıya gittik bugün yemek hazırladım ama deli etti bugün beni. Çok laf söylüyorsun gelmicem bidaha dedi. Kısaca bahsedeyim. Hava sıcak anne diyorum değil değil kalın giydir diyor. Anne bebek arabasını çalarlar orda kal diyorum bşşey olmaz diyip yanıma geliyor aşı olurken çocuğun bacağını tutcakmış ee ben tutarım. Sütünü içiriyorum üstünü giydirelim dedi tamam emzirme odasında giydiririm bırak git diyorum yatırma oraya kucakta tak diyor. Giyilmez bacağı sıkışıyor dedim dinlemedim itiş kakış rezil etti beni milletin içinde 2 kişi çocuğa montu giydiremedik.
Tuvalete gidicem diyorum ver çantanı diyor çocukla inemezsin çantayla diyorum bacakları tutmuyor takılıp düşse ne olucak ? Ver diyor. Anne yeter artık laftan anla içim şişti dedim.
Yetmedi eve geldik canınız çekmesin çiğköftelere şekil veriyoruz öyle vermez sık bilmem ne dedi. Ya yapıyorum işte anne herşeye karışmasana geç yap dedim sinirlendim bağırdım. Yapamadı dümdüz oldu beterin beteri. Ben hiç yapamıyorum diypr. Ee yapamıyorsun sus o zaman herşey karışmak zorunda değilsin ki dedim. Çocuğa püre veriyorum kaşığın yanıyla veriyormuş ver ben vereyim bak diyor. Ya baba yeminle karışmadan duramıyor şiştim sabahtan beri dedim babamda 30 yıldır aynı dedi annemde üzüldü. Çocuğun ateşi yok eşime fitil verin diyor. Yok ateşi bakıyorum ben elimle ölçsenize gitsenize diyor. Sakin kalmaya çalışıyorum ama bende mi sorun var ? Çok istiyorum gelsin yardım etsin ama daha da kafam ağrıyor. Anneml böyleyse kaynanam geldiğinde ne batar bana lafları tahmin bile edemiyorum.
Ben yiyormuş gibi yaparım ya bişey olmaz o kolayElmayı buharda pişirdim çok az irmiği de suyla pişirdim ikisini karıştırdım. Brokoli de çatalla eziliyo. Senin yemediğini çocuk da yemez bence ne görürse onu yiyo çocuklar ya
O zaman anneciğine burdan bi ihlas bi fatiha okuyalaım niyetlenip başın sağolsunYaa bilemedimki ya sadece de zıbın var napam cıplakmı yatıram acaba ben battaniyeyle yatıyom
Yani bence ben yanlış buluyorum bu tavrı. Tabi ben annemi daha yeni sayılabilecek süre once gencken kaybettim belkide bu sebeple objektif yaklaşamıyorumdur. Yazdıgın herşeyi yeterki annem bırda olsaydı daha fazlasına razıyım die dusunuyorum.
Ay gelicek evini toplamaya alt katta her gün burda kızıyla birlikte kahvalto yapıcaklar. Beni sevdiğinden değil kızım için gel sende hadi diyip dikilicek tepeme. Gezmeye gidicekler hazırla çocuğu çıkalım bilmem ne. Herşeye yorum olucak. Kız ben bu kaynanamı yolmadan göndersem ya köyüne geriKaynana hiç çekilmiyor hiiiiiç ayy evlerden ırak![]()
Yaa boyle tadımız kaçcsın diye soylemedim de. Ben hani öff bile dediğim zamanlara cok pişmanım ondan sebep söyledimO zaman anneciğine burdan bi ihlas bi fatiha okuyalaım niyetlenip başın sağolsun![]()