• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yoooo ndbxjdbdjdn taburcu edilmeden önce doktor geldi kontrol etti taburcu olmak istiyorum dedim o da tamam sıkıntı yok zaten sizin de adınızı veririm dedi. Dikişler kendi Teker teker düşecek, Kötü koku, yeşil gibi akıntı vs olursa doktors görün dediler o kadar sbdbbdndjd bu 40 dönemi bı geçsin iyice o zaman randevu alıp giderim diye düşünüyorum çünkü doğumdan sonra bir sorun yoksa bile bi görünmeyi öneriyorlar ne olur ne olmaz diye 🤗
Normali nasıl bilmiyorum özel büro olduğu için mi bu şekilde ama ben 10. Gün ve 40. Gün gidiyorum dikişleri ve rahimi kontrol ediyor Dr

Normali nasıl bilmiyorum özel büro olduğu için mi bu şekilde ama ben 10. Gün ve 40. Gün gidiyorum dikişleri ve rahimi kontrol ediyor Dr
Bana tekrar gel vs denmedi valla :( gece doğurdum sabaha kadar gidip gelip kontrol ettiler zaten dikişler ne durumda, kanama vs bakıldı. Sonra doğumhane dedikelri odadan alındım servise, orda da yine bir doktor muayene etti öğleden sonra. Sıkıntı yok diye saldılar diye düşünüyorum. 10 gün sonra düşmeye başlar dikişler de dediler. Özel olsaydı büyük ihtimalle cagirirlardi. Özelin bu yanı daha tercih edilesi zaten evet para veriyoruz ama en azından değiyor o ilgiye alakaya

Merhaba bayanlar konu çok farklı ancak çok sinirliyim kendime çokça kızgınım 16 ve 10 yaşında çocuklarim var 3. Ye hamileyim eşimle 18 senelik evliyiz geçen yaz 10 yaşındaki oğlumu ve kızımi eşimin memleketine gönderdim deniz kenarında kayinvalidemin evi ve çocuklar çok ısrar etti kayınvalidem de gelsinler diyince yolladım kendim çok yoğun çalıştısuyorum yazın bizim işlerimiz çok yoğun olduğu için çocukları biyer goturemiyoduk gönderdik eşimin ablasının otizimli oğlu var maalesef biraz ileri derecede çocuk kendine vuruyo ve görümcem de kendine hakim olamayıp dövdüğü oluyomus görümcemde yaz tatili dolayısıyla annesine geliyo iki katlı bı ev ve ben rahat edeyim çocuğum zaten sıkıntılı diye alt kat ona kaliyo üst katta biz bir sürü insan kalıyoruz ancak onun özel bı durumu olduğu için doğal olarak anlayış gosteriliyo zaten öbürleri kız kardeşleri haliyle birbirlerini tutuyolar ama şöyle bı durum var görümcem yatmaya alt kata gidip akşama kadar üst katta kaliyo yani altta kaliyim demiyobu durumda cocuguda yukarda geçen sene daha hircinlaşmis çocuğu bı gece yarısı beni aradılar oğlumun kalbinin çok hızlı attığı ve ölümden korktuğunu nefes darlığı çektiğini söylediler kızım kardesini teselli etmeye çalışıyordu oğlumla görüntülü konuştum onu sakinlestirdim megersem bu şekilde bı kaç kez atak geçirmiş bana soyletmemişler annen sizi bidaha göndermez falan diye oğlumu öyle görünce içim acıdı hemen kendim için rapor alıp memlekete gittik kardiyoloji romatoloji bölümlerine getirdim meğer anksiyete geçiriyomus tekrar evimize döndük oğlumun kuzeninden etkilendigi gorumceminde çocuğu dovdugunden korkmuş çocuğum terapi gördü çok şükür atlattık şimdi konumuz eşim bayramda gitmek istiyo benim abim bize yakın o seninle ilgilenir dedi bende ses etmedim bütün kardeşleri gidecekmiş benim çok sancım oluyo dışarı dahi çıkamıyorum eşim çocukları götürmek istemiyo oğlan yine etkilenir diyo dedim sen ol başlarinda ilgilen gezdir burda ben akşama kadar evde olucam çocuklar neden benimle hapis olsun ailenle konuş ablan ya tamamen alt katta kalsin yada üst kata çıksın siz kalın heryeri meskul etmesin sesini çıkarmadı bugün kayınvalidem aradı görüntülü eşime gelicekmisin diyo eşimde sancilaniyo o yüzden kararsızım falan diyerek topu bana atiyo kaynanamda çocukları özledim falan bende dayanamadım oğlum bir yıldır tedavi gördü tekrar aynı şeyleri yaşasın istemiyorum oglunda çocukları götürmek istemiyo siz büyüklük yapıp orta yolu bulmuyorsunuz kızını çekip anlatman gerekiyo falan dedim eşimde tık yok arkadan kendisi oğlan etkileniyo falan diyip annesine gelince hiç bir tepki yok elinde telefon oyun oynuyo sanki ben abartiyo durumuna düşüyorum eşim hiç bir zaman ne beni ne çocuklarını ailesine karşı savunan birisi değil okadar sinirliyim ki şuan ağlıyorum bebekte hisseti heralde asirj sancım başladı çok uzun oldu ama çok bunaldım böyle bı adama 3 çocuk kendime ayrı çocuklarıma ayrı üzülüyorum

Aynisini yaşıyordum iki haftadır hemşire vs normal bebek şuan yeni emmeye başladığı için ayak uydursmiyor yavaş yavaş düzelir dedi. Bi de bazen burnundan agzindan geri skiyodu süt direkt ondan korkuyordum. Şuan daha iyi memedeyken ekstrem bir sey olmadikca(emerken ikinmaya calismak gibi) boğazına kaçmıyor yine şükür büyüdükçe az da olsa düzelir merak etme
Bu bebısler buyucekte nasıııl🥰
Canım doktoruna 15.gün kontrolüne gitmedin mi? Bence bilgilendir doktorunu. Dikişin açılmamıştır belki ama enfeksiyon olabilir mi ki?
Yol gitmedim canım hıc gel falan demedı doktorum,bıkere gitmiştim birinci haftada ondada yıne kendım gıtmıstım agrım coktu.enfeksıyon yok kızarıklık vs yok bıraz arastırdım zorlamaktan olurmus dikişi :( bakalım yarında gelırse pembe sıvı mecburen doktora giderim artık
İyi akşamlar kızlar 3 gündür büyük tuvaletimi yaparken makatımdan kan geliyor ve bu klozetteki suyu koyu kırmızıya boyayacak kadar böyle bir şey yaşayan var mı kadın doğum doktoruma yazdım yarın gideceğim ama ben bir tedirgin oldum genel cerraha da yönlendirdi beni daha önce kabızlık konusunda daha kötü günlerim olmuştu hergün tuvalete çıkamıyordum ona rağmen böyle kanama yaşamadım şimdi her gün çıkıyorum çokta kabız sayılmam ama kanama oluyor bunesnada doktorumda ameliyat esnasında bağırsağımda bir şey gördüğünü söyledi adını tam hatırlamıyorum dediği tıbbi terimin fotoğrafını çekmiş o iltihaplandıysa ondan da olabilir yarın gel bakalım dedi yönlendirdiği cerraha da bahsetmiş ama ben bir tedirginim 🤦🏻‍♀️
Canım bugun benjmde basıma geldı malesefkı hatta lavabo yuzunden dıkıslerımı bıle zorlamısım pembe kan gelıyor dıkısımdende.benımkı fissür oldu ama kabızlıktan dolayı.doktorun bısey gordugunu soylediyse git ihmal etme,kötü bısey degıldır ama merak etme.❤️

Begonvil9699 Begonvil9699 canımmm sımdı yazabılırım.benım bebısım dogalgaz boru hattı gıbı malum🐰🥲🥰🥰o ıkındıkca ben acı cekıyorum ve benımde karnım agrıyor.sımdı bugun daha ıyıydı ıkı gundur denedım ve anlatıyorum,oncelıkle ayaklarının altına zeytınyagla masaj,popısıne zeytınyagı pamukla nazıkce,gobegıne ve ayaklarına havluyı ısıtıp sarmak(gunde 4-5 kez),sabah 4 damla metsil damla ve koledion damla aksamları 3 damla metsil damla,ve ayaklarını dumduz olacak sekılde asagı yukarı kaldırmak sonra hafıf bukup nazıkce asagı yukarı kaldırmak,bugun gazını daha ıyı cıkardıgını fark ettım,en azından cok ıkınsada aglamıyor,ıkına ıkına ogrenmeye calısıyor gazını cıkarmayı,senınde denedıgım seyler oldugunda yazarsın bana❤️

Begonvil9699 Begonvil9699 canımmm sımdı yazabılırım.benım bebısım dogalgaz boru hattı gıbı malum🐰🥲🥰🥰o ıkındıkca ben acı cekıyorum ve benımde karnım agrıyor.sımdı bugun daha ıyıydı ıkı gundur denedım ve anlatıyorum,oncelıkle ayaklarının altına zeytınyagla masaj,popısıne zeytınyagı pamukla nazıkce,gobegıne ve ayaklarına havluyı ısıtıp sarmak(gunde 4-5 kez),sabah 4 damla metsil damla ve koledion damla aksamları 3 damla metsil damla,ve ayaklarını dumduz olacak sekılde asagı yukarı kaldırmak sonra hafıf bukup nazıkce asagı yukarı kaldırmak,bugun gazını daha ıyı cıkardıgını fark ettım,en azından cok ıkınsada aglamıyor,ıkına ıkına ogrenmeye calısıyor gazını cıkarmayı,senınde denedıgım seyler oldugunda yazarsın bana❤️
Çok teşekkür ederim canımmm benimkide çok ıkınıyor, poposuna zeytinyağı denedim onu yapınca kakasını da rahat yapıyor. Diğer dediklerini de denicem mutlakaa 🥰🥰🥰

Tabi canım antibiyotik etki ediyo baya benim 5 günlük veriler sadece günde 2 kullandım:( bittiğine üzülmüştüm çünkü ağrılar daha dayanilmaz olurdu iyi ki vermişler dedim yani xnxbjddnjdnd belki şuan kullaniyor olsam hiç bir sızım olmayacakmiş 😂😂 olsun diyorum ya şükür halimize saglikliyiz evimizde bebişimizleyiz. Bi de senin durumun farklıydı yapışık falan demiştin, normal o yüzden kullanman. İyileş de önemi yok mecbur kullancaz ❤️
Evet binlerce sukur🙏 normalde emzirirken ilac kullandirmiyorlar peki biz nasl kullandik bukdr ilaci. Kafamda deli sorular😀

Evet binlerce sukur🙏 normalde emzirirken ilac kullandirmiyorlar peki biz nasl kullandik bukdr ilaci. Kafamda deli sorular😀
Söyle ki ilacı kullanmazsak daha büyük sorunlar yasama ihtimalimiz yüksek olacağı için mecburiyet diye düşünüyorum. Gebelikte de enfeksiyon durumunu yaşamak bebeğe daha çok zarar verir diye antibiyotik kullananlarimiz olmuştu. O açıdan tamamen terazi mantığıyla bakıyorum hangisi daha kötü olur diye 🤗

Canım benim çok teşekkür ederim İnşalalh kimse yaşamasın Rabbim hepimizin evlatlarını korusun. Ben o müdahaleyi yaptım açılır gibi oldu ama donuklaştı kızardı öyle olunca eşim kaptı kucağımdan hemşire komşumuza indi o indiği an 112 yi aradım Allahım kimseye yaşatmasın bugğnğ hafızamdan silmek istiyorum 😢
Canım çok geçmiş olsun. Gerçekten çok zor birşey yaşamışsın. Bende hiç soğuk kanlı değilim ama olmamız gerekiyor. Sen süreci gayet güzel yönetmişsin. Allah bir daha yaşatmasın. Beterinden korusun 🙏🏻🙏🏻

Canım çok geçmiş olsun. Gerçekten çok zor birşey yaşamışsın. Bende hiç soğuk kanlı değilim ama olmamız gerekiyor. Sen süreci gayet güzel yönetmişsin. Allah bir daha yaşatmasın. Beterinden korusun 🙏🏻🙏🏻
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim kimseye yaşatmasın bu deneyimi. Normalde aksine çok evhamlı telaşlı yapım vardır ama o an ne olduysa işte Allahım yardım etti🤲🏻❤️

Evet kızlar geldim😂😂😂 gelen gidenden elime teli alamadım malum. İkimizde çok çok iyyiz allaha bin şükürrrrr🙏🙏🙏 aynı anda myom ameliyatı da oldum o biraz sarstı uzun sürdü o yüzdeen
iyi olmana çok sevindim bebeğin de senin de canım ❤️ seni merak etmiştim. Hadi hayırlı olsun sen de atlattın bebişine kavuştun. Allah analı babalı büyütsün🤲🏻❤️

Evet kızlar geldim😂😂😂 gelen gidenden elime teli alamadım malum. İkimizde çok çok iyyiz allaha bin şükürrrrr🙏🙏🙏 aynı anda myom ameliyatı da oldum o biraz sarstı uzun sürdü o yüzdeen
Gelmiş olsun canım gözünüz aydın.😍 Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasib etsin. 🧿🤍

Back
X