- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
Yok kuzum Ankara ama bazen eşimin işi dolayısıyla Kırıkkale ye de gidiyoruz. Ben Kırıkkale de misafirlikte gezerken gördüm tropik meyveler bile vardı çarşıda çarkı felek falanOrasi neresi istanbulda bir yermi acaba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum Ankara ama bazen eşimin işi dolayısıyla Kırıkkale ye de gidiyoruz. Ben Kırıkkale de misafirlikte gezerken gördüm tropik meyveler bile vardı çarşıda çarkı felek falanOrasi neresi istanbulda bir yermi acaba.
Ne güzel rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallahHayır adetten 6 gün önce Hamile olduğumu ogrendim adet geçti 4.günü kan verdim değerim 3500 üstü cıktı. Anladım erken dollenme olduğunu ama okdr erken düşünmemiştim bebek buyudukce anladikki asil adet tarihim 29 ekim oldu baya erken dollenme olmuş benim
O zaman ben aşermişim ama kaçırmışım tühAnladığım kadarıyla aşermek, biri söyleyince ya da görünce canı istemek değil, kokusunun burna gelmesi ve ağız sulanması adete gözü dönmek onu yiyene kadare o zaman niye sus kız söyleme insanın canı çeker diye birbirinizi kısıtlıyorsunuz ? Anneme de sordum aşeriyormuyum acaba dedim aşeriyorsun sen farkında değilsin dedi ? Olmaz öyle şey farkında olmaz mı insan
bi aşersem anlayacam
![]()
Aynen portakal mandalina bende yiyemiyorum asitli ya midemi yakıyorBen bilmiyorum ne benim ya göstermedi sıpa kendiniya benim ici illa şunu istiyor diyemem süt ürünlerini çok severdim ama.yedim an geri çıkarttığım için korkuyorum yemeye her şeyi yiyorum turşu portakal mandalina hariç
Ne güzel rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah![]()
Yok teşekkür ederim bugün iki arkadaş daha söyledi de sağolunValla göndereceğimiz birşeyse gönderebilirim burda şeftali dışında hepsi var çarşıya çıkınca görüyorum aşerttirmek gibi olmasın ama kavun karpuz bile var ham da değil inan
Aynen portakal mandalina bende yiyemiyorum asitli ya midemi yakıyorama canım istiyo
O zaman ben aşermişim ama kaçırmışım tühgeçen ayvalık tostu istedi canım yatıyorum rüyamda kalkıyorum duvarlarda görüyorum burnuma kokusu geliyor resmen. O kadar aşerirsem eşimi süründürürüm demiştim kaçtı tren
![]()
O zaman ben aşermişim ama kaçırmışım tühgeçen ayvalık tostu istedi canım yatıyorum rüyamda kalkıyorum duvarlarda görüyorum burnuma kokusu geliyor resmen. O kadar aşerirsem eşimi süründürürüm demiştim kaçtı tren
![]()
Yediğin birşey bence içi kırmızıSiyah ne giz acabasiyah meyvemi var anlaşılan yemedim bise yedim.bise olsa kesin aklıma gelirdi
neyse sabret canim benim bütün meyveleri canim istiyor şuan dört gözle yaz gelmesini bekliyorum valla bütün bütün meyveleri yicem valla
![]()
Çok yakıyor mideyi ilk portakal aşerdim yedim rahatsız etmedi bulantım başladığından beridir yakıyo mideyiBen bikere portakalı denedim anam ağladı tövbe ettim doğuruna kadar ağzına sürmem diye bitek c vitamini ici greyfurtun suyunu emiyorum o dokunmuyor kendisini yemedigim sürece
Yediğin birşey bence içi kırmızı![]()
Hamilelikte greyfurt yasak diye biliyorum ama arastirmadim hicBen bikere portakalı denedim anam ağladı tövbe ettim doğuruna kadar ağzına sürmem diye bitek c vitamini ici greyfurtun suyunu emiyorum o dokunmuyor kendisini yemedigim sürece
Öyle vallaAcaba neydi diye düşünürken bu sefer düşünülen meyveler furyası![]()
Öyle vallaama çoğunluğun canı meyve istiyo
![]()
Benim normalde randevum 14 subat ama ben yarinda gidicem kizlar. Bazı ailevi durumlar oldu canımı sikan cok üzüldüm dunden beri. Gidip bebegimi gormek istiyorum insallah hicbiseyden etkilenmemistir kuzum ❤
Aynen öyle olmayacak şeyler geliyor aklaBenim oğlan bütün meyveleri sayıyorama yok istemiyor
genelde yaz meyvesi bulamayız ay aklıma gelmesin modu krize gitmiyor. Ama insan yazı meyveli sevdiği için aklına geliyor
![]()
Yediğin birşey bence içi kırmızı![]()
Çok yakıyor mideyi ilk portakal aşerdim yedim rahatsız etmedi bulantım başladığından beridir yakıyo mideyi