• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hayır adetten 6 gün önce Hamile olduğumu ogrendim adet geçti 4.günü kan verdim değerim 3500 üstü cıktı. Anladım erken dollenme olduğunu ama okdr erken düşünmemiştim bebek buyudukce anladikki asil adet tarihim 29 ekim oldu baya erken dollenme olmuş benim
Ne güzel rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah 🥰

Anladığım kadarıyla aşermek, biri söyleyince ya da görünce canı istemek değil, kokusunun burna gelmesi ve ağız sulanması adete gözü dönmek onu yiyene kadar 🙃🙃e o zaman niye sus kız söyleme insanın canı çeker diye birbirinizi kısıtlıyorsunuz ? Anneme de sordum aşeriyormuyum acaba dedim aşeriyorsun sen farkında değilsin dedi ? Olmaz öyle şey farkında olmaz mı insan 🥰🥰😬🤗😎 bi aşersem anlayacam 😂🤣
O zaman ben aşermişim ama kaçırmışım tüh 😁 geçen ayvalık tostu istedi canım yatıyorum rüyamda kalkıyorum duvarlarda görüyorum burnuma kokusu geliyor resmen. O kadar aşerirsem eşimi süründürürüm demiştim kaçtı tren 😕😂

Ben bilmiyorum ne benim ya göstermedi sıpa kendini 😐 ya benim ici illa şunu istiyor diyemem süt ürünlerini çok severdim ama.yedim an geri çıkarttığım için korkuyorum yemeye her şeyi yiyorum turşu portakal mandalina hariç
Aynen portakal mandalina bende yiyemiyorum asitli ya midemi yakıyor 😞 ama canım istiyo

Aynen portakal mandalina bende yiyemiyorum asitli ya midemi yakıyor 😞 ama canım istiyo

Ben bikere portakalı denedim anam ağladı tövbe ettim doğuruna kadar ağzına sürmem diye bitek c vitamini ici greyfurtun suyunu emiyorum o dokunmuyor kendisini yemedigim sürece

O zaman ben aşermişim ama kaçırmışım tüh 😁 geçen ayvalık tostu istedi canım yatıyorum rüyamda kalkıyorum duvarlarda görüyorum burnuma kokusu geliyor resmen. O kadar aşerirsem eşimi süründürürüm demiştim kaçtı tren 😕😂

Ayvalığa gittik ayvalık tostu meşhur diyorlar istanbuldaki ayvalık tostları daha güzel valla 😂

Ayvalığa gittik ayvalık tostu meşhur diyorlar istanbuldaki ayvalık tostları daha güzel valla 😂

Siyah ne giz acaba 😐 siyah meyvemi var anlaşılan yemedim bise yedim.bise olsa kesin aklıma gelirdi 😂😂 neyse sabret canim benim bütün meyveleri canim istiyor şuan dört gözle yaz gelmesini bekliyorum valla bütün bütün meyveleri yicem valla 😂😂
Yediğin birşey bence içi kırmızı 😋

Ben bikere portakalı denedim anam ağladı tövbe ettim doğuruna kadar ağzına sürmem diye bitek c vitamini ici greyfurtun suyunu emiyorum o dokunmuyor kendisini yemedigim sürece
Çok yakıyor mideyi ilk portakal aşerdim yedim rahatsız etmedi bulantım başladığından beridir yakıyo mideyi

Hamilelikte greyfurt yasak diye biliyorum ama arastirmadim hic

Öyle valla 😊 ama çoğunluğun canı meyve istiyo 😄

Benim oğlan bütün meyveleri sayıyor 😁 ama yok istemiyor 😁 genelde yaz meyvesi bulamayız ay aklıma gelmesin modu krize gitmiyor. Ama insan yazı meyveli sevdiği için aklına geliyor 😬

Demekki canı karpuz çeken sadece ben değilim :halay::KK49:aşermek değil ama rüyamda gördüm sabah karpuz diye uyandım :KK51:evimize yakın File market var 5 kilosu 25tl çok da değil fiyatı mevsimi olmamasına rağmen File market büyük şehirlerin çoğunda var en kötü metro marketlerde bulunuyor.

Benim normalde randevum 14 subat ama ben yarinda gidicem kizlar. Bazı ailevi durumlar oldu canımı sikan cok üzüldüm dunden beri. Gidip bebegimi gormek istiyorum insallah hicbiseyden etkilenmemistir kuzum ❤

ah canım yaa aynı şeyi ben de geçen haftalarda yaşadım, git gör bence de. eminim bir şey olmamıştır ama bana iyi geliyor kim ne derse desin.

Back
X