• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Merhaba arkadaşlar öncelikle bebekleriniz hayirli birer evlat olsun.Darisi bekleyen tüm arkadaşlara ❤️Sizlere bir şey sormak istiyorum aranızda gebelikte antibiyotik kullanan oldu mu kullanan arkaslarin bebeklerinde bir sıkıntı var mı ben suan kullanıyorum augmentin 5.gundeyim hala tam iyilesmedim 7 günlük normalde tedavi ama içim hiç rahat değil o yüzden bırkasim var 25 haftalık bebbek şuan.
Bende 34 haftalik hamileyim sizin ayinizda dış ağrısı için iki kutu antibiyotik bitirdim Dr enfeksiyon daha zararlı demişti bence drunuza danışmadan birakmayin

Kızlar yaa gece boyu bebeğim hiç uyanmadı, acikmiyor mu bu çocuk anlamiyorum ki zorla kaldırıp emziriyorum ağzına bir kaç damla gidiyorsa iyi, asla uyanmıyor normal değil bu durum sanki bayılmış gibi yatıyor yavrum ne yapacağımı şaşırdım yine ben cok üzülüyorum onu böyle görünce, sarılıktan dolayı ilk doğduğunda böyleydi tedavi oldu biraz düzeldi doktor da sarilik tehlikesi kalmadı dedi ama şimdi yine aynı oldu nasıl uyandırıp da besleyeceğım ben bu çocuğu? Çok korkuyorum hasta mı acaba diye.

Back
X