Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öyle değil ben ilk defa dün yaşadım bir cafede otururken canım bir anda turşu istedi ama nasıl biliyor musun ağzım sulandı resmen. Hemen garsondan rica ettim
Öyle değil ben ilk defa dün yaşadım bir cafede otururken canım bir anda turşu istedi ama nasıl biliyor musun ağzım sulandı resmen. Hemen garsondan rica ettim
Yani ben hep psikolojik olduğuna inanıyordum açıkcası ama dediğim gibi dün çok garip oldu çünkü çay içerken insanın aklına nasıl gelebilir yine de öyle çok ilginç bir şey istemedi daha canım
Benn ilk zamanlar hamile olduğumu bilmeden ekler aşerdim çok çikolata yedim sonra portakal sonra ayva şuan tatlıdan tiksiniyorum gibi birşey yiyemiyorum canım hep kaşar peyniri ve süt istiyo bu aralar
Benn ilk zamanlar hamile olduğumu bilmeden ekler aşerdim çok çikolata yedim sonra portakal sonra ayva şuan tatlıdan tiksiniyorum gibi birşey yiyemiyorum canım hep kaşar peyniri ve süt istiyo bu aralar
Yani ben hep psikolojik olduğuna inanıyordum açıkcası ama dediğim gibi dün çok garip oldu çünkü çay içerken insanın aklına nasıl gelebilir yine de öyle çok ilginç bir şey istemedi daha canım ☺
Bendensin sende Cinsiyeti belli mi ya merak ettim süt ürünleri aşerenlerin kızı olur derler et olunca da erkek derler oğlumda tuttu ama bunu bilmiyorum daha
Ay deme deme sakın ismini aşeriyorum.net gibi bir site vardı galiba bir güne kargoluyorlar ama buzlu şekilde tabi fena değildi başta canım bir yaz meyvesi istemişti eşim almış ama o kesinlikle aşermek değildi bence
Bendensin sende Cinsiyeti belli mi ya merak ettim süt ürünleri aşerenlerin kızı olur derler et olunca da erkek derler oğlumda tuttu ama bunu bilmiyorum daha
Ay deme deme sakın ismini aşeriyorum.net gibi bir site vardı galiba bir güne kargoluyorlar ama buzlu şekilde tabi fena değildi başta canım bir yaz meyvesi istemişti eşim almış ama o kesinlikle aşermek değildi bence
Yok demem bunu zaten diğer yazdıklarım kış meyvesi bulunan şeyler ama bunu diyemem eminim çoğu kişi aşerir canın istediyse aşermedir canım neden olmasın normal zamanda canın ister miydi kışın ortasında bu meyveyi