• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
düşünüyorum acaba ne yesem diye aklıma geliyor bir şeyler :) aşermek bu mu bilmiyorum ki nasıl oluyor.. aşerme nedir ve nasıl anlaşılır fikri olan :P
Öyle değil ben ilk defa dün yaşadım😂 bir cafede otururken canım bir anda turşu istedi ama nasıl biliyor musun ağzım sulandı resmen. Hemen garsondan rica ettim 🙈

o zaman ben hiç aşermedim daha :)
Yani ben hep psikolojik olduğuna inanıyordum açıkcası ama dediğim gibi dün çok garip oldu çünkü çay içerken insanın aklına nasıl gelebilir 😂 yine de öyle çok ilginç bir şey istemedi daha canım ☺️

Benn ilk zamanlar hamile olduğumu bilmeden ekler aşerdim çok çikolata yedim sonra portakal sonra ayva şuan tatlıdan tiksiniyorum gibi birşey yiyemiyorum canım hep kaşar peyniri ve süt istiyo bu aralar 😄
Bende 3 aydır sürekli beyaz peynir bol yeşillikli sandviç yemek istiyorum her sabah 😁

Yani ben hep psikolojik olduğuna inanıyordum açıkcası ama dediğim gibi dün çok garip oldu çünkü çay içerken insanın aklına nasıl gelebilir 😂 yine de öyle çok ilginç bir şey istemedi daha canım ☺
Ben 2 gündür bi yaz meyvesine aşeriyorum ama malesef yokkk 😞

Ben 2 gündür bi yaz meyvesine aşeriyorum ama malesef yokkk 😞
Ay deme deme sakın ismini 😂 aşeriyorum.net gibi bir site vardı galiba bir güne kargoluyorlar ama buzlu şekilde tabi🥺 fena değildi başta canım bir yaz meyvesi istemişti eşim almış 😂 ama o kesinlikle aşermek değildi bence 😂

Ay deme deme sakın ismini 😂 aşeriyorum.net gibi bir site vardı galiba bir güne kargoluyorlar ama buzlu şekilde tabi🥺 fena değildi başta canım bir yaz meyvesi istemişti eşim almış 😂 ama o kesinlikle aşermek değildi bence 😂
Yok demem bunu zaten diğer yazdıklarım kış meyvesi bulunan şeyler ama bunu diyemem eminim çoğu kişi aşerir 😂 canın istediyse aşermedir canım neden olmasın normal zamanda canın ister miydi kışın ortasında bu meyveyi

Back
X