2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar nasilsiniz ?benim kusmalar bitti 1haftadir ama ara sira bulantim oluyor
Bugun ama bas agrim cok kotuydu normalde hic bas agrisi olan biri degilim ilactabicmedim inat edib
Çok şükür ben iyiyim canım. Gözün aydın kusmaların bitmesiyle rahatlamışsındır. Baş ağrısı içinde hamilelikte olan bir şeymiş özellikle su içmeye özen göstermemiz gerekiyor.

Çok şükür ben iyiyim canım. Gözün aydın kusmaların bitmesiyle rahatlamışsındır. Baş ağrısı içinde hamilelikte olan bir şeymiş özellikle su içmeye özen göstermemiz gerekiyor.
Evet canim cok sukur darisi kusmasi olanlara insallah
Ya evet ben de okudum oyleymis su az iciyorum belkide o yuzden

Kızlar bende akşam hastanede fenalaştım nefesim kesildi hiç nefes alamadım ölüyordum az daha diğer tarafa gittim geldim sanki

Kızlar saçlarınız nasıl şu an , benim gürleşti bi parladı bir şeyler oldu çok hoşuma gidiyor yüzüm de güzelleşti kendim farketmiştim zaten iş arkadaşlarımdan hem kız hem de erkekten duyunca aynı şeyi acaba dedim hani anne güzelleşirse benek erkek olurmuş cuma gidiyorum ben de kontrole inşallah cinsiyetini öğrenirim çok merak ediyorum ya

Geçmiş olsun ya dikkat et grip mi oldun
Sağol canım hayır grip değil bulantıdan yatırdılar ilk gün iyiydim ikinci gün birden nefesim kesildi ölecek gibi oldum ilaç alerji yapmış dediler 2 damar yolundan 3 4 tane serum ilaç verdiler oksijen taktılar nefes darlığı düzeldi şimdi elim şişiyo bacağım uyuşuyo hissetmiyorum bazen yan etki yaptı galiba

Benimde parlak ama çok çabuk uzuyo bi yandan da dökülüyo kestirmek rahatlamak istiyorum eşim güzelleşmişsin diyo ben kendimi hasta ve çirkin hissediyorum

Çok geçmiş olsun inşaallah hemen iyileşir çıkarsınız hastaneden

Canım cok gecmıs olsun neden ole olmuş
Sağol canım ilaç alerji yaptı dediler ama ilk günde aynı ilaçları yaptılar olmadı birşey kasılmam var bacaklarım uyuşuyo ellerim şişiyo diyorum hareketsiz kalıyorsun ondan diyorlar oysa gece 3 ten beridir uyumadım kaç kere kalkıp yürüdüm bi tuhaflar ya

Cok cok gecmıs olsun canım dıkkat et

veren Allah canım bunu Allah bilir sen umudunu yitirme çok duyduk kesenin ve bebeğin geride olduğunu genelde yetişiyor haftalarına miniğinde inşallh yetişecek,bol dua oku tevekkül etbir daha ki kontrol ne zamn
Eki Görüntüle 2585495 bizde de herşey yolunda sukur kizlar
Cinsiyet tahmini için hangi sayfaya gonderiyoduk acaba
maşallh miniğebende az önce gönderdim bakalım ne diyecek bana da,ben ilk görünce kız hissettim senin minnoşu ama çoğunluk erkek demiş
Kizlar nasilsiniz ?benim kusmalar bitti 1haftadir ama ara sira bulantim oluyor
Bugun ama bas agrim cok kotuydu normalde hic bas agrisi olan biri degilim ilactabicmedim inat edib
oh maşallh,baş ağrısı kaçınılmaz oldu hamişlikte benim migrenim var normalde tuttu mu fena oluyorum,geçmiş olsun
Kızlar bende akşam hastanede fenalaştım nefesim kesildi hiç nefes alamadım ölüyordum az daha diğer tarafa gittim geldim sanki
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…