• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sağol canım hayır grip değil bulantıdan yatırdılar ilk gün iyiydim ikinci gün birden nefesim kesildi ölecek gibi oldum ilaç alerji yapmış dediler 2 damar yolundan 3 4 tane serum ilaç verdiler oksijen taktılar nefes darlığı düzeldi şimdi elim şişiyo bacağım uyuşuyo hissetmiyorum bazen yan etki yaptı galiba 😞
Yeni gördüm canım yazmışsın. Allah allah ya aman dikkat et . Şişliklerin sebebini açıklıyorlar mı?

Yeni gördüm canım yazmışsın. Allah allah ya aman dikkat et . Şişliklerin sebebini açıklıyorlar mı?
Teşekkür ederim canım ❤️ İlaç alerji yapmış o yüzden nefesim kesilmiş şişliklere de hareketsizlikten dediler ama hareket ediyorum yani birşey söylemiyorlar yan etki yaptı bence çünkü ilaçtan sonra kasılma uyuşma herşey oldu

veren Allah canım bunu Allah bilir sen umudunu yitirme çok duyduk kesenin ve bebeğin geride olduğunu genelde yetişiyor haftalarına miniğinde inşallh yetişecek,bol dua oku tevekkül et💙bir daha ki kontrol ne zamn
maşallh miniğe😻bende az önce gönderdim bakalım ne diyecek bana da,ben ilk görünce kız hissettim senin minnoşu ama çoğunluk erkek demiş😊
oh maşallh,baş ağrısı kaçınılmaz oldu hamişlikte benim migrenim var normalde tuttu mu fena oluyorum,geçmiş olsun💕

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin😕
Teşekkür ederim canım cümlemize şifa güç kuvvet versin Allah ❤️

bugün rahmime doğru yani nasıl diyim tam aşağıya doğru bir garip baskı var.
yaşayan var mı acaba bu baskıyı?

Canim klasik seyler, bulantilardan nefes alamama, soguk alginligi, kramplar, migren, ustune en kucuk depremi hissetme... Bu hafta biraz daha agir oldu sadece. Dedigin gibi hep ayni muhabbet olacakti. Modum dusukken burayi da dusurmek istemedim. Sagolasin. 💕

ah anlıyorum canım evet garip grup değişimler oluyor.
Bunlar normal mi anlayamıyor da insan. e hayatta bir sürü başka sıkıntılar da var
Allah kolaylık versin hepimize.

bugün rahmime doğru yani nasıl diyim tam aşağıya doğru bir garip baskı var.
yaşayan var mı acaba bu baskıyı?
Tam olarak nasıl canım?
basınç gibi doluluk mu? Öyleyse o his bende de var ama aşağı doğru bir his yok.

Minik erkeğimle merhabalar 💖
8 vs 12. Hafta 😅

Eklentiler

• AB82DA4A-F509-4836-96A0-47F206786BB6.webp
    AB82DA4A-F509-4836-96A0-47F206786BB6.webp
    17 KB · Görüntüleme: 65
Yaa nasıl belli olmuş karnın😍
Üşengeçlikten henüz yapamadım. Acaba benim de mi belli olmaya başladı🤩
Belirgin büyüme olmadığı zaman göze gelmiyor ama illa değişim vardır 🤩
İnsan 3 ay gerçekten uyuşuk oluyor ben bile her hafta çekeceğim dediğim halde 2-3 haftada bir anca çekiyoruz 😅

Back
X