- 19 Nisan 2010
- 2.220
- 4.686
- 333
Yok ya Allahtan sevabına iki isim koymuşlar ya. O kullanılıyor genelde ama aile tuğçağ diyor.Ay adaşım benimsöylemeside zor anam bitek sen zorlamıyorsundur isimle hitap etmiyorsan
bide kızın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya Allahtan sevabına iki isim koymuşlar ya. O kullanılıyor genelde ama aile tuğçağ diyor.Ay adaşım benimsöylemeside zor anam bitek sen zorlamıyorsundur isimle hitap etmiyorsan
bide kızın
![]()
Yok ya Allahtan sevabına iki isim koymuşlar ya. O kullanılıyor genelde ama aile tuğçağ diyor.
ne demek ya moralimiz neden bozulsun lütfen böyle düşünme yahu.
sen iyi hissedeceksen yaz, ama hissetmeyeceksen yazma tabi.
ben de hep aynı muhabbet sıkmış olabilir diye gittiğini düşünmüştüm![]()
Çok geçmiş olsunBen de çok merak ettim seni cidden. Bayadır yoksun. İyi olmaya bak içinden geldiği gibi davran
o kadar etkilenen zaten burayı hiç okumasın
![]()
aaa ne oldu abla en son iyi diyordun senle mi alakalı sorun var bebekle alakalimi
![]()
Canim klasik seyler, bulantilardan nefes alamama, soguk alginligi, kramplar, migren, ustune en kucuk depremi hissetme... Bu hafta biraz daha agir oldu sadece. Dedigin gibi hep ayni muhabbet olacakti. Modum dusukken burayi da dusurmek istemedim. Sagolasin.
Sagol guzelim, toparlarim yakinda. Yazilanlari takip ediyorum, buralardayim. ^_^
Allah’a sukur bebek iyi canim. Yukarida yazdim genel seyler, ama her an degisen durumlari pespese sikayet ediyormus olmayayim diye yazmadim. Yoksa hepimizde olan seyler.![]()
benimde kirli sepetinden sarkan çamaşırlarımAsilmayi bekleyen çamaşırlarım var ve benim hiç niyetim yok![]()
Ah kıyamam ya genelde hepimizde var bu iş demek ki benim aşırı değil ama bulanırken iyi ki sürekli değil diyorum,Allah şifa verdin geçecek öyle düşün kuzumKizlar nasilsiniz ben berbat artik hayata donmek istiyorum. Bulanti ilacini icmesem surekli kusuyorum. Icsem surekli uyuyorum. Nezaman biticek bilmiyorum kolum kalkmiyor.![]()
Gözünüz aydınmerhaba kızlar ikili testi yaptırdım çok şükür detaylıda bişey çıkmadı kanda da çıkmaz dedi doktor
ama allah yardım etsin herkese 570 tl para aldılar.sgk geçmiyordu doktorda .
rabbim herkese sağlık sıhhat versin.. bebeklerimizi alalım da sağ sağlam kucağımızda inş.
cinsiyet te kız :) ay herseye zor, şimdide isim bulamıyoruz , bakalım onuda rabbm neylerse güzel eyler inşallah.
yine kontrole gideceğim 2 can sigortası yaptıracağım ben de doğum ücretleri almış başını gitmiş.
rabbim kolaylık versin ...
HoşgeldinizHerkese merhaba, uzuuuun bir aradan sonra anneler kulübüne tekrar dönmek kısmet oldu, ağustos ayında 3. bir çocuğumuz olacak kısmetse, sürpriz yumurta :)
herkese sağlıklı kolay bir hamilelik dilerim.
benimde kirli sepetinden sarkan çamaşırlarım![]()
Ben de yokluğunu farketmiştim.Blackkcat 'e özelden yazmıştım. Biraz sıkıntılı geçiyor. Sizlerin modu düşmesin, morali bozulanlar olmasın diye yazmayıp, uzaktan takip ediyorum böyle zamanlarda. ^_^
Amin ins.benimde kirli sepetinden sarkan çamaşırlarım
Ah kıyamam ya genelde hepimizde var bu iş demek ki benim aşırı değil ama bulanırken iyi ki sürekli değil diyorum,Allah şifa verdin geçecek öyle düşün kuzum
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi. Ikra bakiyorÇok net degil foto ama bi umut sorayim
Attim cnm bakalım bakalım dicekdr soylemeden siz gorun genital nub teorisi. Ikra bakiyor
MaşallahEki Görüntüle 2585495 bizde de herşey yolunda sukur kizlar
Cinsiyet tahmini için hangi sayfaya gonderiyoduk acaba
❤❤❤ aslında cokda önemli değil ama insan merakda ediyorMaşallah
Bence erkek diyecek :) içime öyle doğdu