2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar nasilsiniz ben berbat artik hayata donmek istiyorum. Bulanti ilacini icmesem surekli kusuyorum. Icsem surekli uyuyorum. Nezaman biticek bilmiyorum kolum kalkmiyor.

ne demek ya moralimiz neden bozulsun lütfen böyle düşünme yahu.
sen iyi hissedeceksen yaz, ama hissetmeyeceksen yazma tabi.
ben de hep aynı muhabbet sıkmış olabilir diye gittiğini düşünmüştüm

Canim klasik seyler, bulantilardan nefes alamama, soguk alginligi, kramplar, migren, ustune en kucuk depremi hissetme... Bu hafta biraz daha agir oldu sadece. Dedigin gibi hep ayni muhabbet olacakti. Modum dusukken burayi da dusurmek istemedim. Sagolasin.

Çok geçmiş olsun Ben de çok merak ettim seni cidden. Bayadır yoksun. İyi olmaya bak içinden geldiği gibi davran o kadar etkilenen zaten burayı hiç okumasın

Sagol guzelim, toparlarim yakinda. Yazilanlari takip ediyorum, buralardayim. ^_^

aaa ne oldu abla en son iyi diyordun senle mi alakalı sorun var bebekle alakalimi

Allah’a sukur bebek iyi canim. Yukarida yazdim genel seyler, ama her an degisen durumlari pespese sikayet ediyormus olmayayim diye yazmadim. Yoksa hepimizde olan seyler.

Ay korktum ya aman abla bırak olsun onlar ben surekli söyleniyorum dün doktor da bile söylendim kusmaktan biktim diye oda beni bi güzel kapak yaptı duygular hormonlar herşey karışıyor normal valla suan bile canim yine yazlık bise istedi hic ne bedenim.ne ruhum ne midem rahat durmuyor

Asilmayi bekleyen çamaşırlarım var ve benim hiç niyetim yok
benimde kirli sepetinden sarkan çamaşırlarım
Kizlar nasilsiniz ben berbat artik hayata donmek istiyorum. Bulanti ilacini icmesem surekli kusuyorum. Icsem surekli uyuyorum. Nezaman biticek bilmiyorum kolum kalkmiyor.
Ah kıyamam ya genelde hepimizde var bu iş demek ki benim aşırı değil ama bulanırken iyi ki sürekli değil diyorum,Allah şifa verdin geçecek öyle düşün kuzum

Gözünüz aydın
Cinsiyeti listeye ekleyecektim ama isminiz listede yokmuş. İsterseniz ilk sayfadaki bilgileri gönderin ekleyeyim

Herkese merhaba, uzuuuun bir aradan sonra anneler kulübüne tekrar dönmek kısmet oldu, ağustos ayında 3. bir çocuğumuz olacak kısmetse, sürpriz yumurta :)
herkese sağlıklı kolay bir hamilelik dilerim.
Hoşgeldiniz
Kaç haftalıksınız?

Blackkcat 'e özelden yazmıştım. Biraz sıkıntılı geçiyor. Sizlerin modu düşmesin, morali bozulanlar olmasın diye yazmayıp, uzaktan takip ediyorum böyle zamanlarda. ^_^
Ben de yokluğunu farketmiştim.
Çok geçmiş olsun. Ama iyi ya da kötü konuşacağız birbirimize destek olmak için buradayız

Merhaba, bugünkü kontrolde doktor bebeğin Adet tarihine göre 1 hafta geriden geldiğini ve kesenin bebek için küçük olduğunu keseninde bebeğe göre 10 gün geriden geldiğini söyledi ve herşeye hazırlıklı olmam gerektiğinide Söyledi kalbini duyduk bugün ama bu şekilde olup bebeği gelişen var mı keşesi büyüyen? 7 haftalık şuan ve 0.93 cm bebek kesenin boyu yazmıyor

Kizlar nasilsiniz ?benim kusmalar bitti 1haftadir ama ara sira bulantim oluyor
Bugun ama bas agrim cok kotuydu normalde hic bas agrisi olan biri degilim ilactabicmedim inat edib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…