2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende doktor arayisindayim ama malesef bulamadim simdilik devlete devam edicem bulursam özele gecerim.

O dert bnde de var farkı benim 2 gittiğimde özeldi sen bulursun inşallah
Ins ya. Benim 2 oglumunda doktoru ayniydi ve kendi calistigim hastanedeydi tanidigim doktordu simdi gitti. Buldugum hastanelerdede ameliyatlar inanilmaz pahali. Devletteki doktorum iyi gene hayirlisi artik.

Cinsiyet içime bise doğmadı icin yorum yapmicam ama doktor degisimi için içine sinmediyse değiştir canim ablan olsun arada ne farkeder sonuçta sen iletişim kuracaksın şahsen ben 12.haftamda degistirdim ve çok memnunum doktorumdan yanina girdiğimde herşeyi hatırlıyor olması benim için çok önemli tekrar ettirmiyor bu arada maşallah kocaman olmuş ❤ senin içine doğan ne

İlk hamileligimde senin haftanda hissetmeye baslamistim ben canim topicte benim gibi hisseden baska arkadaslarda olmustu ama cogunluk kac hafta sonrasinda hissetmisti canim

Nasıl bise oluyor aksamlari elimi koyup bekliyorum ama tik yok

Erkekti kızım var onun üstünde bir gül daha istemedim bide o duyguyu tattık Rabbim diğerini tattırsın dedik hep inşallah hayırlısıyla öyle olur

En güzeli valla bi kız bi erkek ❤❤ inşallah değişmez canim gönlünuzdeki devam eder

Ben hastaneyle henüz konuşmadım ama oraya giden arkdaşım konuşmuş onun doğumu yakın
Normal doğum =3100
Sezeryan = 3500
Ekstralar
Epidural 750
Doktor gece gelirse 600
Suit oda 900
Vaktimiz yoktu bidaki gittiğimde bende konuscam

Kız birak içinde can var ben güvenip alamam valla canim geceleri denese ac karna almayı

Kuzenim anemi hastasıydı. 3 günde bir kan veriyorlardı serumla. Değerlerine göre doktorunda önerir. Kansızlık hastaları hamile olunca ekstra düştüğü için genelde damardan veriyorlar canım , doktoruna danış ama gerek görseydi ilaç değil bu şekilde verirdi ki onlarda ilaç da içiyorlar.

Ben oğlumda 13 14 haftada hissetmiştim ilk ama net olarak 18 20 gibi hissedilir

Ya şuan mesela rahmine doğru tık tık böyle batıda değil tuaf bişey oldu tv sesini kapatıp bekledim ama gazmi bebek mi hayatta ayırt edemem bunu bide şeyi sorayim doktor hep sağ tarafta bakıyordu bebeğe defa daha yakın oluyordu bugün tam karnımın ortasından baktı yukarı ne zaman çıkıyor bebek

Sen aslinda hissedebilirsin ben 14 haftalikti hissettigimde baya kuvvetli bir darbeyle belli etmisti. Sirt ustu yat elini kasiklarina koy hissetmeye calis bakalim varmi kipirti segirme gibide olabilir.

Ya bende gastrit var ve akşamları inan disardan eşim duyuyor karnimda resmen çalışma var gibi o yüzden ayırt edemem gibi

Kizlar belli oluyor mu 13 haftalik burda

Sanırım 16. haftayı da bekleyip karar vereceğim, kesinlikle rahat hissetmek çok önemliymiş.

Çok teşekkürler, evet epey büyümüş böyle beklemiyordum nedense :) Vala içime doğan yok ya, eşime de soruyorum o da hissedemem ben, ya tersi olursa diyor Ama rüyamızda kız bebekler görmüşüz 2 miz de.

Ses gelmez ki canım seğirme gibi birşey olur ilk başta öyle hissedersin ben mesela bu hamileliğimde ilk geçen hafta hissettim seğirme 11 haftalıktı yukarı ne zaman çıktığını hatırlayamadım valla ama benim de şuan hep ortadan bakıyor doktor

aa kızlar bende şöyle bir şey oldu demin
bak okuyunca fark ettim
böyle gaz hareketi gibi ama aynı zamanda kramp gibi böyle lök bir hareket.
benim hayatım boyunca gaz sıkıntım olduğundan bilirim o sancıyı ama o sancıdan daha farklıydı
acaba bebeğin hareketleri olabilir mi yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…