2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
2 defa yemek yiyorum 2 sinide çıkarıyorum

O yüzden kusuyorsun mesela mideyi ac bırakmak ve susuz bırakmak daha çok kusmaya neden oluyor biraz çözmeye çalış mideni ben sürekli biseyler yiyorum yavaş yavaş ve çok çiğneyerek hiç huyum değildir ama iyce çiğniyorum ondan sonda mesela gece wc çok kalkıyorum sabah karşı su içtiğim zaman safra kusuyordum normal saatinde kalkınca onunda çözümünü kalktıgımda bisiler yiyip.oyle su ici yorum sabah kusmam kesildi yürekle sıvı tüketmiyorum saat tutuldum yedikten bi saat sonra sıvı alımına basliyorum bi süre sonra artık ayva veya ekmek arası yada bana iyi gelen sadece cizivic var onu yiyorum öyle öyle kusacaksamda boş mideyle kusmuyorum

Günaydın annişlermidesi bulananlara şifa diliyorum ki 2gündür bende de tekrarlama oldu bi duruyo bi başlıyo,erkenden kalktım meleğimi görmeye gidicez inşallh çok iyidir tedirginim her zaman ki gibi,inş kist yok olmuşturhepinizi kucaklıyorum

Gunaydın canım guzel haberlerle gel:)

Günaydın canım hayırlı haberlerle gel yazmayı unutma

Günaydın. Güzel haberler bekliyoruz

Günaydın kızlar bende 3 gündr kusmuyorum diyordum dün başladım kusmaya . Ama inat ettim aksam iyice yiyip kusmucam dedim ve kusmadım İnanın yeme içmeyle alakası yok kusacaksan kuscan yanı dik durmaya çalış pes etme kendini salma geçiyor zaten .

Canım denedim az sık da yedim o daha mahvetti midem boşken aslında o kadar rahatım ki hele sıvı alayım iyice bulandırıyor çok çiğnemeye çalışıyorum ama o da nafile kraker leblebi elma ayva hepsini denedim

Rabbim yardımcın olsun canım benım üzüldüm .

Sağol canım 5 kiloya yakın verdim sosyal hayatım bitti ama değer inşallah geçecek bekliyorum
bende 4 ile kapattım kilo verme işini :) azalıyor ama seninde azalır ve pat diye biter insallah .

Öğlen oldu ama günaydın kızlar
İnanılmaz bel ağrısı yaşıyorum normal mi acaba anlayamadım

Kızlar merhaba . Ankara Medical park ile anlaşan oldu mu aranizda ?
Ben de merak ediyorum. Üniversite hastaneleri tercihimdi fakat yeni gebe kaydı almıyorlar ne poliklinik ne özelde. Medical park düşüncelerim arasında

Öğlen oldu ama günaydın kızlar ☺
İnanılmaz bel ağrısı yaşıyorum normal mi acaba anlayamadım
Normaldir umarım bende de var. Ayrıca sola yatmaya calışmaktan bacaklarım çürüdü resmen. Gece ağrıdan uyandım sürekli

Normaldir umarım bende de var. Ayrıca sola yatmaya calışmaktan bacaklarım çürüdü resmen. Gece ağrıdan uyandım sürekli
Sola yatmaya çalışmıyorum özellikle ama bu haftaya kadar sırt üstü yatabilirken artık yatamıyorum çok geriliyor bebişin olduğu yer. Pazartesi gidince sorayım bari şu bel ağrısını Daha şimdiden ağrıyorsa karnımız büyüyünce napıcaz biz

Sabah aynısını düşündüm. Bunun bir çözümü olmalı. Sola yatınca bir süre sonra kalçadan bir başlıyor belimin ortasına kadar yanıyor sanki. Artık acıyla uyanıyorum.

Valla canım benim ilk hamileliğimde 7. aya kadar sürdü bulantım şuan da var ve yatışım yapıldı şimdi hastanede yatıyorum şuan inşallah uzun sürmez sizinki rahatlarsınız biran önce

Geçmiş olsun canım sen baya susuz felan kaldım anlaşılan benim eskiye göre azaldı bende kötüydüm bugün saat 10a doğru eve geldim kendimi yatağa attım şimdi uyandım zor valla şu dönemleri bi atlatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…