2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aaa öyle mi ben hiç sanmıyordum verildiğini inşallah tabi gerek kalmaz bende de anemi var bakalım inşallah ilacı kullanabileyim teşekkür ederim

Bebek hareketi olduğunda anlayacaksın canım öyle ki şüpheye düşürmüyor. ☺
Bu yazdığımı ilk hareketi hissettiğinde de hatırlayıp gerçekten ayırt ediliyormuş diyeceksin
Banada aynısı olmuştu çünkü.

Çok erken değil mi ya? :/
Bilmem ki belki 3 yıl dolmasın die öyle çağırıyorlardır. Kızımın 20 şubatta sağlık ocağı kontrolü var. O zaman gidince iyice bi konuşayım bende anlamadım çünkü ama çağırdığı tarih 17 . Haftama geliuor banada erken gibi geldi o zaman dikkat etmemiştim.

Oyyy maşallah Hoşgelsin prenses
Harika, sağlıkla gelsin inşallah :)
Masalllah gozunuz aydın canım
Ay hadi gözün aydın canim sağlıcakla gelsin prensesin ❤❤

Hepinize teşekkür ederim kızlar küçüklüğümden beri kendimi hep kız annesi olarak görmüştüm. İnsan hissediyor herhalde sizlerde cinsiyetleri öğrenince mutlaka yazın

Dediğin gibi yaparsın canım sorarsın bi bakalım ne diyecek bende merak ettim

Aynen canim se ilk önce kendini düşünceksin ay tuaf ya bende hiç bise hissetmiyorum neyse eninde sonunda öğrenicez elbet

Yok odaklanmak için yaptım onu ama bi kaç defa oldu geçti ben ne olduğunu anlayana kadar anladım ben bu işi tekme atana kadar hissedemicem geç sin artık yukarı ozaman mide bulantıları kesiliyor diyorlar amin

Yok odaklanmak için yaptım onu ama bi kaç defa oldu geçti ben ne olduğunu anlayana kadar anladım ben bu işi tekme atana kadar hissedemicem geç sin artık yukarı ozaman mide bulantıları kesiliyor diyorlar amin
Valla canım benim ilk hamileliğimde 7. aya kadar sürdü bulantım şuan da var ve yatışım yapıldı şimdi hastanede yatıyorum şuan inşallah uzun sürmez sizinki rahatlarsınız biran önce

Evet erken hissediliyor ikinci çocuklar zaten aynı yerde seğirme hareketleriyle başlıyor sonra kelebeğin kanat çırpması gibi hisler geliyor oğlumu gerçekten çok erken hissetmiştim,bağırsak hareketleride olabilir tabi ama devamlıda olursa bebişte olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…