- 23 Kasım 2014
- 1.868
- 4.593
- 133
Neyse, komşu olduğumuzu öğrenmiş olduk :)Yaa ben Ankara sanmıstım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse, komşu olduğumuzu öğrenmiş olduk :)Yaa ben Ankara sanmıstım:)
Kızlar selam,şimdi doktordan geldik, biz de buradayızz :))
Adete göre tam 12 haftaydı, 11+5 çıktı ultrasonda. 2li için kan verdik, ölçümlere bakıp her şey yolunda dedi doktor. Aç karna gittim ama döne döne bir hal oldu, kıpır kıpırdı hep :)
Folik asite devam edip etmeyeceğimi söylemedi, ben de sormayı unuttum.
Bu arada tıp fakültesine gidiyorum, doktor ablamla aynı ekipte ve ablam çok iyi doktordur diye güvence verdi bana. Ama adamda selam sabah yok, donuk bir insan yani pek ısınamadım gibi. Klasik devlet hastanesi doktoru tipinde sanırım. Ablamla da baya yakınlar halbuki.
Sizce bu sebepten doktor değişir mi :/ ? Sonuçta bi derdim şikayetim de yok adam napsın diyorum.
Bir de ne diyeceğim değiştirsem, arada ablam var. Bir garip haldeyim.
Neyse ben fotoğrafı koyayım en iyisi :) acaba cinsiyet tahmini olur mu :) ?
Eki Görüntüle 2584891
Öyle mi dersiniz :) Teşekkür ederimBana da erkek gibi geldi![]()
Aynen canımNeyse, komşu olduğumuzu öğrenmiş olduk :)
Bana sadece 26. Haftada tek doz yapılacakmış.@trncysl . Seninle doğumlar yakın iki gebelik arasında tetenoz aşısı için seni bilgilendirdiler mi ? Ben 2 doz olmuştum 2017 de. Şimdi 17. Haftafa gel dedi sağlık ocağı 2 dozun 1-3 yıl koruması oluyormuş sanırım. Normalde 20 ve 24 de sanırım aşı olmuştuk. Ben anlamadım bu aşı işindende keşke 5 leseymişim en başında.
Haklısın gerçekten içerik incelemekten beynim yoruldu. En iyisi gidip alayım bitsin bu işkenceiilay kuzum yazamadım. Folik asit miktarına takılma sen. Decaviti sağlık ocakları da ücretsiz olarak veriyor yani kullanan bir çok insan var. Ve devlet desteği var üzerinde. Aramızda hiç takviye kullanmayanlarda var çok düşünmekte insanı yoruyor. İçine sinmiyorsa tabi o ayrı ama
Folik asit özellikle ilk 3 ay önemli çünkü.
ayaklara bak yerim ya :) kulağı bile görünüyorKızlar selam,şimdi doktordan geldik, biz de buradayızz :))
Adete göre tam 12 haftaydı, 11+5 çıktı ultrasonda. 2li için kan verdik, ölçümlere bakıp her şey yolunda dedi doktor. Aç karna gittim ama döne döne bir hal oldu, kıpır kıpırdı hep :)
Bu arada tıp fakültesine gidiyorum, doktor ablamla aynı ekipte ve ablam çok iyi doktordur diye güvence verdi bana. Ama adamda selam sabah yok, donuk bir insan yani pek ısınamadım gibi. Klasik devlet hastanesi doktoru tipinde sanırım. Ablamla da baya yakınlar halbuki.
Sizce bu sebepten doktor değişir mi :/ ? Sonuçta bi derdim şikayetim de yok adam napsın diyorum.
Eki Görüntüle 2584891
kız hissettim:):)Buda benim tosbağam..Var mı tahmin![]()
Yaaa :) Videosunu da çektiler, el kol Allah ne verdiyse oynatıp duruyorayaklara bak yerim ya :) kulağı bile görünüyorben erkek hissettim
bence erkek öyle hissettimKızlar selam,şimdi doktordan geldik, biz de buradayızz :))
Eki Görüntüle 2584891
MaşallahBuda benim tosbağam..Var mı tahmin![]()
Benide 17 de çağırdı tek doz yapılcak dedi.Bana sadece 26. Haftada tek doz yapılacakmış.
Oyyy maşallahVeeeee bir prenses geliyooorrEki Görüntüle 2584966
Sen aslinda hissedebilirsin ben 14 haftalikti hissettigimde baya kuvvetli bir darbeyle belli etmisti. Sirt ustu yat elini kasiklarina koy hissetmeye calis bakalim varmi kipirti segirme gibide olabilir.Evet ya keşke ne zaman hissedeceznasıl anlıcam acaba onun olduğunu
![]()
Bana da demir ilaci verdi.Kızlar Demir ilacına da başlayan var mı?
İlkinde 20li haftalarda başlamıştım. Bunda hemen yazdı doktor.
D vitamini
Multivitamin
Demir
Bunları kullanmaya başladım? Siz ne kullanıyorsunuz? Gerçi her doktorun tarzı farklı oluyor ama başka Demir kullanan var mı merak ettim![]()
bence erkek öyle hissettimmaşallah miniğine,doktora konusunda da bir kez daha gidin sonra karar verirsininiz olmazsa
Veeeee bir prenses geliyooorrEki Görüntüle 2584966
Ben sanırım hareketlerini hissediyorum artık. Yani seyirme yapıyor tekme yok elbette parmak kadar bebeğinkızımı 16 17 haftalık hissetmiştim ama gerçekten o olduğunu 20 de net anlamıştım. Şimdi 13 haftalık daha. Yani inş. odur. Daha önce yaşadığım için erken hissediyor olabilirim umarım öyledir de bağırsak hareketlerini yavrum diye sevmiyorumdur
![]()