2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Bana da erkek gibi geldi

Bana sadece 26. Haftada tek doz yapılacakmış.

iilay kuzum yazamadım. Folik asit miktarına takılma sen. Decaviti sağlık ocakları da ücretsiz olarak veriyor yani kullanan bir çok insan var. Ve devlet desteği var üzerinde. Aramızda hiç takviye kullanmayanlarda var çok düşünmekte insanı yoruyor. İçine sinmiyorsa tabi o ayrı ama
Folik asit özellikle ilk 3 ay önemli çünkü.

Haklısın gerçekten içerik incelemekten beynim yoruldu. En iyisi gidip alayım bitsin bu işkence
Mesajın için teşekkür ederim canım

ayaklara bak yerim ya :) kulağı bile görünüyor ben erkek hissettim

ayaklara bak yerim ya :) kulağı bile görünüyor ben erkek hissettim
Yaaa :) Videosunu da çektiler, el kol Allah ne verdiyse oynatıp duruyor Bakmaya doyamıyor insan..

Çok teşekkürler, aksi bir tahmin de gelmedi zaten :)

bence erkek öyle hissettim maşallah miniğine,doktora konusunda da bir kez daha gidin sonra karar verirsininiz olmazsa
Buda benim tosbağam..Var mı tahmin
Maşallahkız hissettim bu tosbiği

Evet ya keşke ne zaman hissedecez nasıl anlıcam acaba onun olduğunu
Sen aslinda hissedebilirsin ben 14 haftalikti hissettigimde baya kuvvetli bir darbeyle belli etmisti. Sirt ustu yat elini kasiklarina koy hissetmeye calis bakalim varmi kipirti segirme gibide olabilir.

Bana da demir ilaci verdi.

Ben sanırım hareketlerini hissediyorum artık. Yani seyirme yapıyor tekme yok elbette parmak kadar bebeğin kızımı 16 17 haftalık hissetmiştim ama gerçekten o olduğunu 20 de net anlamıştım. Şimdi 13 haftalık daha. Yani inş. odur. Daha önce yaşadığım için erken hissediyor olabilirim umarım öyledir de bağırsak hareketlerini yavrum diye sevmiyorumdur

Ben rahmin yerini net hissediyorum az önce sırt üstü yattım bayağı yukarı bi sertlik belirdi bi ara kasılır gibi ama hareketlerinden emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…