• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kuzenim anemi hastasıydı. 3 günde bir kan veriyorlardı serumla. Değerlerine göre doktorunda önerir. Kansızlık hastaları hamile olunca ekstra düştüğü için genelde damardan veriyorlar canım , doktoruna danış ama gerek görseydi ilaç değil bu şekilde verirdi ki onlarda ilaç da içiyorlar.
Aaa öyle mi ben hiç sanmıyordum verildiğini inşallah tabi gerek kalmaz bende de anemi var bakalım inşallah ilacı kullanabileyim teşekkür ederim 😊

aa kızlar bende şöyle bir şey oldu demin
bak okuyunca fark ettim
böyle gaz hareketi gibi ama aynı zamanda kramp gibi böyle lök bir hareket.
benim hayatım boyunca gaz sıkıntım olduğundan bilirim o sancıyı ama o sancıdan daha farklıydı
acaba bebeğin hareketleri olabilir mi yaa?
Bebek hareketi olduğunda anlayacaksın canım öyle ki şüpheye düşürmüyor. ☺
Bu yazdığımı ilk hareketi hissettiğinde de hatırlayıp gerçekten ayırt ediliyormuş diyeceksin 😅
Banada aynısı olmuştu çünkü.

Çok erken değil mi ya? :/
Bilmem ki belki 3 yıl dolmasın die öyle çağırıyorlardır. Kızımın 20 şubatta sağlık ocağı kontrolü var. O zaman gidince iyice bi konuşayım bende anlamadım çünkü ama çağırdığı tarih 17 . Haftama geliuor banada erken gibi geldi o zaman dikkat etmemiştim.

Oyyy maşallah 💕 Hoşgelsin prenses
Harika, sağlıkla gelsin inşallah :)
Masalllah gozunuz aydın canım💜💜
Ay hadi gözün aydın canim sağlıcakla gelsin prensesin ❤❤

Hepinize teşekkür ederim kızlar 💕 küçüklüğümden beri kendimi hep kız annesi olarak görmüştüm. İnsan hissediyor herhalde 💙🧡💚💜🖤 sizlerde cinsiyetleri öğrenince mutlaka yazın

Bilmem ki belki 3 yıl dolmasın die öyle çağırıyorlardır. Kızımın 20 şubatta sağlık ocağı kontrolü var. O zaman gidince iyice bi konuşayım bende anlamadım çünkü ama çağırdığı tarih 17 . Haftama geliuor banada erken gibi geldi o zaman dikkat etmemiştim.
Dediğin gibi yaparsın canım sorarsın bi bakalım ne diyecek bende merak ettim😅

Sanırım 16. haftayı da bekleyip karar vereceğim, kesinlikle rahat hissetmek çok önemliymiş.

Çok teşekkürler, evet epey büyümüş böyle beklemiyordum nedense :) Vala içime doğan yok ya, eşime de soruyorum o da hissedemem ben, ya tersi olursa diyor :D Ama rüyamızda kız bebekler görmüşüz 2 miz de.

Aynen canim se ilk önce kendini düşünceksin ay tuaf ya bende hiç bise hissetmiyorum 🤦‍♀️😂😂 neyse eninde sonunda öğrenicez elbet

Ses gelmez ki canım 😊 seğirme gibi birşey olur ilk başta öyle hissedersin ben mesela bu hamileliğimde ilk geçen hafta hissettim seğirme 11 haftalıktı 😄 yukarı ne zaman çıktığını hatırlayamadım valla ama benim de şuan hep ortadan bakıyor doktor

Yok odaklanmak için yaptım onu ama bi kaç defa oldu geçti ben ne olduğunu anlayana kadar anladım ben bu işi tekme atana kadar hissedemicem 😂😂 geç sin artık yukarı ozaman mide bulantıları kesiliyor diyorlar amin 🤗

Yok odaklanmak için yaptım onu ama bi kaç defa oldu geçti ben ne olduğunu anlayana kadar anladım ben bu işi tekme atana kadar hissedemicem 😂😂 geç sin artık yukarı ozaman mide bulantıları kesiliyor diyorlar amin 🤗
Valla canım benim ilk hamileliğimde 7. aya kadar sürdü bulantım şuan da var ve yatışım yapıldı şimdi hastanede yatıyorum şuan 😭 inşallah uzun sürmez sizinki rahatlarsınız biran önce 🤲

Ben sanırım hareketlerini hissediyorum artık. Yani seyirme yapıyor tekme yok elbette parmak kadar bebeğin 😂 kızımı 16 17 haftalık hissetmiştim ama gerçekten o olduğunu 20 de net anlamıştım. Şimdi 13 haftalık daha. Yani inş. odur. Daha önce yaşadığım için erken hissediyor olabilirim umarım öyledir de bağırsak hareketlerini yavrum diye sevmiyorumdur😂😂
Evet erken hissediliyor ikinci çocuklar zaten aynı yerde seğirme hareketleriyle başlıyor sonra kelebeğin kanat çırpması gibi hisler geliyor oğlumu gerçekten çok erken hissetmiştim,bağırsak hareketleride olabilir tabi ama devamlıda olursa bebişte olabilir💙

Back
X