Gece yatmadan alıyordum ama mahvediyor inşallah 3 aydan sonra sorun olmazda yerine gelir kanımKız birak içinde can var ben güvenip alamam valla canim geceleri denese ac karna almayı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece yatmadan alıyordum ama mahvediyor inşallah 3 aydan sonra sorun olmazda yerine gelir kanımKız birak içinde can var ben güvenip alamam valla canim geceleri denese ac karna almayı
Aaa öyle mi ben hiç sanmıyordum verildiğini inşallah tabi gerek kalmaz bende de anemi var bakalım inşallah ilacı kullanabileyim teşekkür ederimKuzenim anemi hastasıydı. 3 günde bir kan veriyorlardı serumla. Değerlerine göre doktorunda önerir. Kansızlık hastaları hamile olunca ekstra düştüğü için genelde damardan veriyorlar canım , doktoruna danış ama gerek görseydi ilaç değil bu şekilde verirdi ki onlarda ilaç da içiyorlar.
Bebek hareketi olduğunda anlayacaksın canım öyle ki şüpheye düşürmüyor. ☺aa kızlar bende şöyle bir şey oldu demin
bak okuyunca fark ettim
böyle gaz hareketi gibi ama aynı zamanda kramp gibi böyle lök bir hareket.
benim hayatım boyunca gaz sıkıntım olduğundan bilirim o sancıyı ama o sancıdan daha farklıydı
acaba bebeğin hareketleri olabilir mi yaa?
Çok erken değil mi ya? :/Benide 17 de çağırdı tek doz yapılcak dedi.
Bilmem ki belki 3 yıl dolmasın die öyle çağırıyorlardır. Kızımın 20 şubatta sağlık ocağı kontrolü var. O zaman gidince iyice bi konuşayım bende anlamadım çünkü ama çağırdığı tarih 17 . Haftama geliuor banada erken gibi geldi o zaman dikkat etmemiştim.Çok erken değil mi ya? :/
Oyyy maşallahHoşgelsin prenses
Harika, sağlıkla gelsin inşallah :)
Maşallah![]()
Masalllah gozunuz aydın canım![]()
Ay hadi gözün aydın canim sağlıcakla gelsin prensesin ❤❤
Gözün aydınn.. Sağlıkla gelsin annesiVeeeee bir prenses geliyooorrEki Görüntüle 2584966
Çok teşekkür ederim amin inşallahGözün aydınn.. Sağlıkla gelsin annesi![]()
Dediğin gibi yaparsın canım sorarsın bi bakalım ne diyecek bende merak ettimBilmem ki belki 3 yıl dolmasın die öyle çağırıyorlardır. Kızımın 20 şubatta sağlık ocağı kontrolü var. O zaman gidince iyice bi konuşayım bende anlamadım çünkü ama çağırdığı tarih 17 . Haftama geliuor banada erken gibi geldi o zaman dikkat etmemiştim.
Canım gözün aydın. Oğluşunu listeye ekledimkızlarrrrr oğlum olacağını öğrendimm gözyaşım pıt
var mı cinsiyet öğrenen![]()
Sanırım 16. haftayı da bekleyip karar vereceğim, kesinlikle rahat hissetmek çok önemliymiş.
Çok teşekkürler, evet epey büyümüş böyle beklemiyordum nedense :) Vala içime doğan yok ya, eşime de soruyorum o da hissedemem ben, ya tersi olursa diyorAma rüyamızda kız bebekler görmüşüz 2 miz de.
Ses gelmez ki canımseğirme gibi birşey olur ilk başta öyle hissedersin ben mesela bu hamileliğimde ilk geçen hafta hissettim seğirme 11 haftalıktı
yukarı ne zaman çıktığını hatırlayamadım valla ama benim de şuan hep ortadan bakıyor doktor
Gece yatmadan alıyordum ama mahvediyor inşallah 3 aydan sonra sorun olmazda yerine gelir kanım![]()
Oo tam gününde hadi bakalımÖnümüzdeki randevum 14 subat ❤ Askimi gormeye gidicem :)) hemde ikili test
2 defa yemek yiyorum 2 sinide çıkarıyorumAy gecedemi ise yaramıyor bende diyordum başlayınca gece başlayım diye günde kaç defa kusuyorsun
Valla canım benim ilk hamileliğimde 7. aya kadar sürdü bulantım şuan da var ve yatışım yapıldı şimdi hastanede yatıyorum şuanYok odaklanmak için yaptım onu ama bi kaç defa oldu geçti ben ne olduğunu anlayana kadar anladım ben bu işi tekme atana kadar hissedemicemgeç sin artık yukarı ozaman mide bulantıları kesiliyor diyorlar amin
![]()
Geçmiş olsunValla canım benim ilk hamileliğimde 7. aya kadar sürdü bulantım şuan da var ve yatışım yapıldı şimdi hastanede yatıyorum şuaninşallah uzun sürmez sizinki rahatlarsınız biran önce
![]()
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun![]()
Evet erken hissediliyor ikinci çocuklar zaten aynı yerde seğirme hareketleriyle başlıyor sonra kelebeğin kanat çırpması gibi hisler geliyor oğlumu gerçekten çok erken hissetmiştim,bağırsak hareketleride olabilir tabi ama devamlıda olursa bebişte olabilirBen sanırım hareketlerini hissediyorum artık. Yani seyirme yapıyor tekme yok elbette parmak kadar bebeğinkızımı 16 17 haftalık hissetmiştim ama gerçekten o olduğunu 20 de net anlamıştım. Şimdi 13 haftalık daha. Yani inş. odur. Daha önce yaşadığım için erken hissediyor olabilirim umarım öyledir de bağırsak hareketlerini yavrum diye sevmiyorumdur
![]()