• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar günaydın herkes nasıl? Birkaç gündür iş yoğunluğundan giremedim akşamları 9 da uyuduğum için😬 dün kontrolümüz vardı her şey yolunda çok şükür. Haftaya ikili test için gidicez. Bebişin cinsiyeti sizce ne? :)

Eklentiler

• 8755E4C6-6DC8-4B9E-9F0D-868BEEDBC648.webp
    8755E4C6-6DC8-4B9E-9F0D-868BEEDBC648.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar günaydın herkes nasıl? Birkaç gündür iş yoğunluğundan giremedim akşamları 9 da uyuduğum için😬 dün kontrolümüz vardı her şey yolunda çok şükür. Haftaya ikili test için gidicez. Bebişin cinsiyeti sizce ne? :)
Bana erkek gbi geldi . İkra meyra yada bir atsana😉

Hanımlar bişeyi merak ettim 2li test sat tarihine göre mi yapılıyor yoksa ultrasondaki bebek gelişim haftasına göre mi benim 1 hafta geriden geliyorda ona göre gideyim dedim 😊

Herkese merhaba, 9. Haftada kontrole gittim doktor birdahaki kontrol için 13 haftaya detaylı ultrasona randevu verdi ama arası bana çok uzun geldi:( sizler kaçıncı haftalarda gittiniz kontrollere?

12 haftadan sonra herşey düzelecek diyorlar. Benim mide bulantım yoktu seviniyordum ilkimde 9 ay kustum diye. Şimdi 10 haftalıkken başladı bulantı kusma. 😣 bişeyler tersten gidiyor sanırım.

Hanımlar bişeyi merak ettim 2li test sat tarihine göre mi yapılıyor yoksa ultrasondaki bebek gelişim haftasına göre mi benim 1 hafta geriden geliyorda ona göre gideyim dedim 😊
Canım 8 haftalıkken 7 gözüküyordu benim bıdıkta. Ama 12 haftadayken tam 12 çıktı. Yakalıyorlar günlerini belki öyle olmuştur.11 -14 hafta arası yapılıyor. Sata göre 12 de git geriden gelsede 11 e denk gelmiş olur.

Herkese merhaba, 9. Haftada kontrole gittim doktor birdahaki kontrol için 13 haftaya detaylı ultrasona randevu verdi ama arası bana çok uzun geldi:KK43: sizler kaçıncı haftalarda gittiniz kontrollere?
Normal canım. 34 haftaya kadar 4 haftada bir çağırıyorlar test ya da başka bir sıkıntı yok ise. 34 -37 arası 15 günde bir . 37 sonrası 3 gün ile bir hafta arasında çağırırlar genelde.

Kızlar günaydın💕 4 aylık hamile olan göbeğim indi göbek falan kalmadı normal değil mi bir yazıda şişlikler gidecek yazıyordu da size de sorayım dedim ❤️

Normal canım. 34 haftaya kadar 4 haftada bir çağırıyorlar test ya da başka bir sıkıntı yok ise. 34 -37 arası 15 günde bir . 37 sonrası 3 gün ile bir hafta arasında çağırırlar genelde.
Teşekkür ederim ben galiba dayanamıyorum sürekli gelişimini görmek istiyorum😁

Günaydın herkese🥰
Bugün ebebekte oyuncak indirimi var.
Birkaç şey alacağım işten çıkınca 😅
Oyun halısı, renkli top, hafıza kartları listemde.
😇 Umarım stok kalır 😂

Ben doktor, hastaneye hala karar veremedim. :110:Istanbul anadolu yakasindayim ama karsiya da gecerim cok uzak olmazsa. Var mi onerebileceginiz istanbul da doktor/hastane?

Özel gültepe avicenna hastanesi
Dr.cem ardıç hamile kalma grubunda arkadaş onda doğum yaptı cok memnun bi bak istersen canim

Canım 8 haftalıkken 7 gözüküyordu benim bıdıkta. Ama 12 haftadayken tam 12 çıktı. Yakalıyorlar günlerini belki öyle olmuştur.11 -14 hafta arası yapılıyor. Sata göre 12 de git geriden gelsede 11 e denk gelmiş olur.
Teşekkkür ederim öyle yapayım en iyisi 😊

Ben de aynı dertten muzdaripim.uykuya gecemiyorum geçince de hemen uyanıyorum bir sese .sonra da olurolmadik şeyler düşünüyorum canim sıkılıyor dün gece hiç uyumadım desem yeri bende bugün zombi gibiydim dün harika olan midem bugün yine başladı cunki gece boyu kafaya takıyorum.drla konuşacağım.sanki depresyona dönüyor benimki.beni çok yordu .yürüyüş yaptığım ve duş aldığım geceler daha güzel uyuduğumu farkettim.

Benim aksine su tüketmiyorum ona rahmen 4 5 defa tuvalete kalkıyorum diyorum vücudum su üretiyor gakuba anlamadım bende 😐😐 geçiyormu acaba bu zamanlar bende rezene çayı ictim zaman iyi uyuyorum 😊😊

Back