• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
C7245C9C-47E1-4AD2-841B-CF2BE1B20D36.jpeg
Kızlar ben doğum hediyeliği olarak bu anahtarlıklardan örücem çok basit bi oturuşta arkadaşım 30 tane örmüş ve bi yumak ipten çıkıyormuş çok da şık.. sizler düşünüyor musunuz?

Ben bugün yaptırdım. Açıkcası sonuçtan korkuyorum. Olumsuz bir durum yok gibi ama neredeyse herkes yaşadığı için şüphe ettim kendimden.
Senin herhangi bir şikayetin var mıydı?
Son 2-3 gundur akintimin rengi koyuydu canim sari gibi bi renk beyaz degildi daha koyu tonlardi.

allah allah ne demek çok kötü dedi doktor, çok enteresan?

Yani cok bakteri varmis canim cok su ic dedi ama ben zaten cok ciddi miktarda su iciyorum. Midem bulaniyor artik fazlaligindan ama bilemedim🤷‍♀️

Eki Görüntüle 2583651
Kızlar ben doğum hediyeliği olarak bu anahtarlıklardan örücem çok basit bi oturuşta arkadaşım 30 tane örmüş ve bi yumak ipten çıkıyormuş çok da şık.. sizler düşünüyor musunuz?
Cok guzelmis canim❤️ Ben dusunmuyorum ama. Mevlut yapinca mevlut hediyeligi yaparim

Cok guzelmis canim❤ Ben dusunmuyorum ama. Mevlut yapinca mevlut hediyeligi yaparim
İnşallah canım ben kızımda mevlüt yapmadım sanki buna yaparsam haksızlık gibi düşünüyorum annemler ne alakası var diyo ama işte her şey de öyle düşünüyorum aslında nasip meselesi ama inşallah hep adaletli olurum🥰

Eki Görüntüle 2583651
Bence hoş canım. Ayrıca emek vererek bir şey hediye etmen daha kıymetli olacaktır. Sonuçta hastaneye gelen ailemiz en yakınlarmz oluyor.

Hangi hastaneydi peki. Çok yazı vardı kaçırdım kusura bakma. Bence fiyat iyi özellikle İstanbul şartlarında düşününce. Doğum bir kereye mahsus. Kendimizi nasıl iyi hissediyorsak öyle olmalıyız

İkitelli batı bahat hastanesi canım. Hastane öyle çok ileri bi hastane değil. İlk doğumumda o yüzden yarı da bırakmıştım oraya gitmeyi. Yani ben ssvd olsun ilgi alaka olmasada olur diyordum ama bu fiyat bizi aşıyor. yeni şube açtılar mesela aynı doktor muayene ücreti burada 110 diğer hastanede 265. Ama hastane dediğin doğum konforu sunuyor doğum fiyatı pahalı demekle yetindi doktor 😁

İkitelli batı bahat hastanesi canım. Hastane öyle çok ileri bi hastane değil. İlk doğumumda o yüzden yarı da bırakmıştım oraya gitmeyi. Yani ben ssvd olsun ilgi alaka olmasada olur diyordum ama bu fiyat bizi aşıyor. yeni şube açtılar mesela aynı doktor muayene ücreti burada 110 diğer hastanede 265. Ama hastane dediğin doğum konforu sunuyor doğum fiyatı pahalı demekle yetindi doktor 😁
Canım Demir hayat iki can sigortasına da bir bak o zaman. Anlaşması vardır belki hastaneyle öyle daha ucuza gelebilir. Normal doğum cidden bir iş alanına dönüşmüş. Sorduğum birçok hastane aynı fiyatları veriyor sezaryenle.

Blackkcat Blackkcat nerelerdesin , iyi misin girmiyorsun epeydir?
Yaa kuzum fırsat bulamadım teşekkür ederim iyiyim çok şükür😘Ereğliye geldim bi delilik yaptım ablamda hamiş burada kimsesi yok 34.haftası bitti ikizler bir de,çantasını haxırladık beraber,yarın dönüyorum Sakarya ya,annem gelecek ablamın yanına artık😊

:KK36:Kızlar nasılsınız ayrı kaldım buralardan😋herkeşler iyidir inşallah hepinizi öpüyorum:KK15:
Mtad Mtad canım dün kontrol nasıl geçti

Arkadaşlar sağ kasığımda sabahtan beri zonklamaya benzer ağrı var .enfeksiyon var demişti zaten Dr su hiç içemiyorum.kanama yada leke de hiç olmadı.12 haftada kasık ağrısı jenalaka anlayamadim ya yaşayan oldumu

Arkadaşlar sağ kasığımda sabahtan beri zonklamaya benzer ağrı var .enfeksiyon var demişti zaten Dr su hiç içemiyorum.kanama yada leke de hiç olmadı.12 haftada kasık ağrısı jenalaka anlayamadim ya yaşayan oldumu
Rahim büyüyor çok normal ara ara ağrı olması canım.
Enfeksiyon için su iç zorlayarakta olsa, bebek için iyi değil enfeksiyon.

Back