• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ayyy kız vallahi bende şoktayım ama yırtık var biraz iç kısımda çiş yaparken fena acıyor . bide ben sürekli yer sildim sguat yaptım bişey alırken yerden sürekli sguat şeklinde aldım etkisi varmı bilmiyorum
4 kilo olduğunu doğuma girerken biliyor muydunuz? Bir de ilk doğum mu?

4 olduğunu bilmiyordum bir hafta önce 3580 idi ikinci doğumum .
Bir hafta önce 3580 ise zaten haftada bebişler ortalama 300 Gr alıyor gibi. Sizinki de 420 Gr almış maşallah. 4 kilo olacağı tahmin edilmese bile az çok 4 kiloya yakın olması göz önüne bulundurulabilirdi doktorlar tarafından. Olsun sağlıkla büyüsün 🤍🙏🏻

38+0 da sezaryen oldum

Eskilerin kundak anlayışı deli bağlar gibi bence. 🤭 onu ben de doğru bulmuyorum canım.
Saat kaçta kavuşuyorsun bebeğine 🥰 Kendini iyi hisseder hissetmez yaz bize. Merakta bırakma 🤗
Evet canım ben o kundağı kastetmiştim yanlış geliyor diye. Yarım kundaklama hakkında da çok bilgim yok😅 7.30-08.00 de burda olun dedi doktorum yatış işlemleri yapılır sonra hazırlarlar beni alırlar girmeden yazabilirsem yazarım çıkınca da ilk fırsatta yazarım inşallah 🤲🏻😍
Ayyy kuzu bende senin yerine heyecanlandım niye böyle oldu 😍😄 Sağlıcakla güzel haberlerini bekliyoruz kuzum mutlak yaz bize arada derede güzel haberlerini ver 🙏🏻😍🌸
Benim de yarın gece tam bir hafta olmuş olacak şaka gibi zaman ne çabuk geçmiş daha dün doğurmuşum gibi meğer bir hafta olmuş ☺️

@maya91 D demkaa kızlar bizim bir hafta önce 3300 falandı biz doğum haftası bir 3500 ü falan bulur derken bir doğdu 3170 Gr 😆

@warcrew büş naber kız artık geceler çok sakin geçiyor seni göremiyoruz 😀

Kuzum genelde bilinçli bakmıyorlar ama bir yerlere odaklandıkları da oluyor öylece kalabiliyorlar hiç mi kırpmıyor 🌸

Biraz daha için rahatladı mı canım daha iyi misin
Evet ya benim kızz aynı renkli ultrasonlardaki hali gibi 😍😄

Bu rapunzel saçları da örcem yakında 🤣 ilk kızımda saç yok kadar azdı baya bir toka kullanamamıştık bunda yakında bağlarım herhalde 🤣
İlk fırsatta haber edeceğim inşallah ipektoşum🥹😍
fnd_50 fnd_50 benimde doğumum seninle yarın sabah olacak inşaAllah bugün belli oldu sağlıcakla alalım kucağımıza 🥹🤲🏻🩷🥳
Yaaaaa aynı mıyız 🥹🥹 inşallah ikimiz de sağsalim alalım kucağımıza canım benim🤲🏻😍

Maşallah 🥰🥰🥰 kız çünkü gündüz uyuyamıyorum gece halim kalmiyor bir dk bir dkdir diyip vuruyorum kafayı sjdhdjjjdjjd babam burda hala işi için.... Yarın falan uyurum artık gündüz yeto 🥹🥹 gece bayılıyorum yoksa.... Bi de gündüz çok uzanmadigim için dikiş ağrısı çekiyorum..... Ped sürtüyor diye günlük ped taktım yine de hassas hala diye acıyo:( umarım bu kanamanin birden artasi gelmez jsbdjdbjsjdjdj
ay bende zombi gibiyim gecem gündüzüme karışık göğüsler iyileşti mi yaralar ne durumda senin evet şu oturuşlarımız normale döner iyileşiriz inşallah artık 🙏🏻☺️ Evet Acelya A Acelya A nın dediği gibi bezler çok rahat oluyor depend almışmıydın daha rahat edersin canım 🌸
fnd_50 fnd_50 benimde doğumum seninle yarın sabah olacak inşaAllah bugün belli oldu sağlıcakla alalım kucağımıza 🥹🤲🏻🩷🥳
Sağlıcakla gelsin kuzucuklar seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım 🙏🏻🌸

Ne bezi nasıl bez 🥹 çok ihtiyacım var ndndndbd sanırım dikişler yavaştan uçlarını saldı düşmek için ondan böyle yapiyor yani umarım öyledir gerçekten geçsin isterim djdbdjdhjd bez de iyi gelecekse okeyim büyük bir şey mi nasıl koyayım
Pamuklu bez derler ya mesela eşimin kaliteli pamuklu bir atleti vardı benim giyilmemiş daha, benim giymediğim pamuklu pijama evinde ne varsa yıkadık kestik parça parça iki üç kat edip ütüleyip ılık ılık koyuyordum mikroplarıda ölmüş oluyordu, hem çok rahat hem ağrı azalıyor hem iltihap kapma riski azalıyor hemde koku vs olmuyor istediğin kadar tutsanda

Ya benimki 24 Mart doğumum nasipse 17 martta kesiyor iğneyi sonrada kullanmayacaksın dedi sizin hangi değerler pıhtılaşma çok korkuyorum çok erken kesiyor
Ben de homozigot yok pai 4g/5g heterozigot çıktı sadece. Doğum yaptım cumartesi günü son iğneyi perşembe akşam vuruldım. Bugün pazartesi tekrar başladım 30 gün daha vurulacağım bitecek inşallah. Erken bıraktırıyor evet. 24 saat önceden kesmek yeterliymiş

Kizlar bebeginizin boyu ultrasonda oldugu gibimiydi ben 38+4 50 cm dedi doktor gecen hafta da 50 cm idi hic uzamiyor mu ya acaba?

Bir hafta önce 3580 ise zaten haftada bebişler ortalama 300 Gr alıyor gibi. Sizinki de 420 Gr almış maşallah. 4 kilo olacağı tahmin edilmese bile az çok 4 kiloya yakın olması göz önüne bulundurulabilirdi doktorlar tarafından. Olsun sağlıkla büyüsün 🤍🙏🏻
Doktor 5 kiloya çıkabilir 40 haftayı doldurursa demişti bilgim vardı fakat ihtimal vermedim o çünkü iki hafta art arda 3 buçuk kilo ölçüm yapıldı . Ben ne olursa olsun kabul ediyordum zaten Allah gönlüme göre verdi sadece kakasını yemiş maalesef 😢

Doktor 5 kiloya çıkabilir 40 haftayı doldurursa demişti bilgim vardı fakat ihtimal vermedim o çünkü iki hafta art arda 3 buçuk kilo ölçüm yapıldı . Ben ne olursa olsun kabul ediyordum zaten Allah gönlüme göre verdi sadece kakasını yemiş maalesef 😢
Kaçıncı haftada doğum yaptınız kendi gelmedi yani sanırım değil mi

Ben de homozigot yok pai 4g/5g heterozigot çıktı sadece. Doğum yaptım cumartesi günü son iğneyi perşembe akşam vuruldım. Bugün pazartesi tekrar başladım 30 gün daha vurulacağım bitecek inşallah. Erken bıraktırıyor evet. 24 saat önceden kesmek yeterliymişBende protein s aktivisti düşük

Eklentiler

• IMG_4003.webp
    IMG_4003.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_4005.webp
    IMG_4005.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 3
Kakasını yiyince ne yapılıyor küvöze mi aldılar yoksa kaç haftalıktı tam olarak doğumu

Evet canım ben o kundağı kastetmiştim yanlış geliyor diye. Yarım kundaklama hakkında da çok bilgim yok😅 7.30-08.00 de burda olun dedi doktorum yatış işlemleri yapılır sonra hazırlarlar beni alırlar girmeden yazabilirsem yazarım çıkınca da ilk fırsatta yazarım inşallah 🤲🏻😍

İlk fırsatta haber edeceğim inşallah ipektoşum🥹😍

Yaaaaa aynı mıyız 🥹🥹 inşallah ikimiz de sağsalim alalım kucağımıza canım benim🤲🏻😍
Aminnn 🥹🤲🏻🩷🩷

ay bende zombi gibiyim gecem gündüzüme karışık göğüsler iyileşti mi yaralar ne durumda senin evet şu oturuşlarımız normale döner iyileşiriz inşallah artık 🙏🏻☺️ Evet Acelya A Acelya A nın dediği gibi bezler çok rahat oluyor depend almışmıydın daha rahat edersin canım 🌸

Sağlıcakla gelsin kuzucuklar seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım 🙏🏻🌸
Aminnn tamam inşaAllah 🥹🤲🏻🩷🩷

Kızlar bısey sorcam sımdı 10 gunluk oldu mınnak,bakıyor ama bılınclı baktıgını dusunmuyorum bısey dıkkatımı cektı gozunu kırpmıyor bakarken normalmı bu.
Sana bişe diyim mi benimki tv ye bakıyor şok oluyorum hemen yönünü değiştiriyorum çok fenalar çok göz kırpışı hiç dikkatimi çekmemişti sen de takılma kuzum o kadar daha minicikler 🥰

Pamuklu bez derler ya mesela eşimin kaliteli pamuklu bir atleti vardı benim giyilmemiş daha, benim giymediğim pamuklu pijama evinde ne varsa yıkadık kestik parça parça iki üç kat edip ütüleyip ılık ılık koyuyordum mikroplarıda ölmüş oluyordu, hem çok rahat hem ağrı azalıyor hem iltihap kapma riski azalıyor hemde koku vs olmuyor istediğin kadar tutsanda
Ben bunu hamilelik te yaptım lohusadada gereklimi ama kan olursa o lekeler ile uğraşmak can sıkıcı

Back