2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet dönence bende düşünmüyorum. Hipnoz eder gibi sevmıyorum o olayı hiç.

Bende nereyse bi aydan fazladır var bu durum ve ciddi anlamda yormaya başladı

Canım ben ikea gonatt almıştım grisinden. Yatak odama uyuyordu çok. Park yataklar çok rahat diyorlar ama bende tiplerine pek alışamamıştım. İstanbulda joie nın bir park yatağını aldık ananedeyken onu kullanıyor.

Beşiğim bu ikea gonatt. Ama nacizane tavsiyem , herkes beşiğin tipine o kadar takılıyor ki asıl önemli olanın yatak olduğunu anlamıyorlar. Hatta en iyi marka beşiği alıp promosyon kötü yatağı kabul ediyorlar ki bebeğin omurga sağlığı için önemli olan beşik değil yatak. İyi yatak almaya bakın. Ben yataşın agu modelini almıştım. Şimdi yeni modeller çıkmış olabilir.

Eklentiler

• Screenshot_20200201-122951.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 25
Bazı doktorlar söylemiyor nedense. Benim doktorumda söylemiyor 16 17 haftalık olmadan. Sırf cinsiyet için 14 ünde başka bir doktora randevu aldım. 14 haftalık olacağım o zaman, görürler heralde.
Kesin görürler canım
14+6 da oğlumda herşey çok netti
Hahah şaka gibi bizim doktorun şüpheye düşmesi çok normal kızlarda bu kadar net değil
Benim şansım

Bence bırakman iyi olmuş. Bu devrin çocuklarıyla uğraşmak zaten zor. Hele hamilelikte düşünemiyorum. Önümüzdeki eğitim yılında çalışmayı düşünüyor musun?
Düşünüyorum kuzum ya. Dön dediler zaten. Yani ya kasımda yarım günle başlarım ya da ikinci dönem Annem gelir kayınvalidem bakar.
Ben de bilmiyorum ama bugün rüyamda erkek dedi doktor
Ben iki kere doktorun erkek dediğini gördüm ama tam tersi çıktı. Gerçi ben insanların söylediklerinden etkileniyordum

O şekilde ayarlayabiliyor olman çok güzelmiş. Ben bu sene çalışmıyorum. Seneye başlamazsam 2 yıl ara vermiş olacağım için çok kafam karışık.
Kv ve annem hala çalışıyorlar ve uzakta oldukları için işe başlarsam bakıcı derdi olacak.
Keşke yarım gün çalışabilecek şekilde bulabilsem benim için çok iyi olurdu.
Nasıl anlaşıyorsun o şekilde? Benim gördüğüm özel okullarda hep tam gün istiyorlar

Ben bakıcı işine çok sıcak bakmıyorum canım ya yani mecbur olunca yapcak birşey yok tabiki ama insan olabildiğince kendi ya da çok yakınları bakmalı
Şöyle oldu kuzum ben ilçede yaşıyorum merkeze 40 dk. ve ingilizce öğretmeniyim. Bulmak da baya zorluk çekiyorlar. Ayrılırken de iyi ayrıldım o yüzden seneye kesin dönmemi istiyorlar. Sen nasıl istersen dediler. Kasımda gelirsin ister tüm derslerini öğleden önceye ya da sonraya toplarız ya da ikinci dönem gelip tam başlarsın dediler. Ben dönene kadar diğer öğretmenlerin ders saati fazla olacak tabi

Aynı düşüncedeyim ama bir yandan özel sektörde ara vermekte çok iyi olmuyor
Senin adına çok sevindim. Gerçekten insanlıktan anlıyorlarmış. Benim eski çalıştığım kurumda mümkün değil teklif dahi edilemezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…