2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Orası öyle çalışmadıkça da evde oturup kalıyor insan yani sağlıklı doğumlar yapalım da gerisini bir şekilde oldururuz artık

Orası öyle çalışmadıkça da evde oturup kalıyor insan yani sağlıklı doğumlar yapalım da gerisini bir şekilde oldururuz artık
İnşallah canım her şey yolunda giderse düşünürüm artık

Kizlar ben de temmuz grubuna katilmistim sezaryen olacak diye. Benim 2 oğlum var. 3. Cinsiyeti belli degil.kese ve nub teorisine göre kız biraz daha ağır basıyor. Digerlerinde hic olmayan bulantilar, sivilceler koca bir karın mevcut bende. Pazartesi 14. Haftaya gireceğim merakla bekliyorum.

Hem meslektaş hemdr bransdasimi buldum hemencecik:) kız mi dediler size? Ben cok merak ediyorum artik sabirsizlaniyorum. Belirtileriniz var mi hani su sehir efsanesine dönen belirtilerden?

Bu sallanıyor mu peki?

Kızlarda da organ çizgi gibi gözüküyor

Benimde 2 oglum var simdi 3. Bebis cok merak ediyorum. Anne hissim kiz diyor korkum erkek. Bakalim ne olucak.

Ben doktor, hastaneye hala karar veremedim. Istanbul anadolu yakasindayim ama karsiya da gecerim cok uzak olmazsa. Var mi onerebileceginiz istanbul da doktor/hastane?

Ne kadarmış canım ücreti?

Ben doktor, hastaneye hala karar veremedim. Istanbul anadolu yakasindayim ama karsiya da gecerim cok uzak olmazsa. Var mi onerebileceginiz istanbul da doktor/hastane?
Canım karşıda baya iyi hastaneler var. Devlette Zeynep kamil var. Ben de o tarafa taşınmayı düşünüyorum. Birkaç tane not almıştım atarım sana

Sende Nisan annelerinde değil miydin canım

Kızlar çok fena hasta oldum önce eşim oldu şimdide ben birde tansiyonum düştü kendimi yere zor attım bayılmamak için ilk defa başıma geldi ilaç kullanmıyorum benim gibi olan var mı aranızda salgını nasıl atlatıcam

Geçmiş olsun canım. Propolis kullanabilirsin. Sıcak süt içerisine damlatıp içebilirsin. Kısa sürede toplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…