Ben bebekten ziyade kendime kıyafet derdine düştüm bulamıyorum iş yerinde giymeye bir şey, haftasonu bakacam.. yeniden indirim olur değil mi o zaman da bebeğe alırım :)%1 fazla indirimama bugün ebebeki gezdim çok güzellerdi kıyafetler
Bunlar için bir liste lazım olacak galiba bizeKeşke yaa
Unisex alalım diyorum da unisex zıbından başka birşey yok ki. Anca araç gereç alınabilir şu vaziyette
Oyun halısı, ana kucağı, beşik olabilir.
Bebek arabası, oyuncak.. bu tarz şeylere bakılabilir. Ya da banyo eşyaları.
Kendimize belki emzirme atlet-sütyeni-göğüs pedi, depend gibi ihtiyaçlar. Aslında alınacak çok şey var ya
İnsan alışveriş yapmak için istiyor valla kuzumBen de yarın tekrar gidiyorum doktora. İkili testimiz yapılamamıştı. Bu gideceğim doktor başka belki cinsiyet söyler
Geçen gittiğimde cinsiyet sormayacağım diyordum ama sağlıklı olduğunu görünce tekrar cinsiyet merak etme durumum başladı.
Evet benimde önceliğim bunlar.Burun aspiratörü
Ateşölçer
Kamera telsiz
Bebek arabası
Anne yanı beşik
Bunları takipteyim şuanda. Fiyatları düşerse alalım diyoruz
Ben de bilmiyorum ama güçlü bir hissim var bakalımBen de bilmiyorum hissettiğimi işaretledim
-Braun kulaktan ölçen bende ona daha yakınım şuan.Bunlar için bir liste lazım olacak galiba bize
İnsan alışveriş yapmak için istiyor valla kuzumsor bencee artık kocaman oldu bebişin
Evet benimde önceliğim bunlar.
Aspiratör eczanede satılanlardan alacaktım farklı çeşitleri mi var
Ateş ölçer braun kulaktan olan çok iyi dediler. Ona bakıyorum.
Kamera da motorola var 800₺ civarı bir de mühendisin oğlu paylaşmış xiaomi önermiş hem de 200₺ telefona bağlanıyor. 360 derece dönüyor trendyolda mevcut. onu takip ediyorum.
Bebek arabası kararımı yazdım zaten
Next to me bakıyordum ben de ama çok az kullanıldığı için park yatak olacak tercihimzaten konuşmuşsunuz siz de.
Aspiratörün özelliği ne peki canım? O baya pahalıymış, böyle çeşidini bilmiyordum. Çevremdekilerde hep normal eczanede satılanlardan gördüm-Braun kulaktan ölçen bende ona daha yakınım şuan.
-Aspiratör olarak bunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2583305
-Kamera olarak telefona bağlananlardan tercih edeceğim. Şuan motorola ve weewell arasındayım. Ama weewell e daha yakınım. Çünkü motorolanın telefon uygulaması olan hubble çok kasıyormuş, kullanışlı değilmiş. Xiaomi nin olduğunu hiç duymamıştım onu araştırayım. 200₺ ise gerçekten fiyatı çok uygunmuş
- Birde kangurulara baktım. Bebeğin duruşuna uygun olan vs özelliklere göre SolomomBaby güzel gibi geldi.
Eki Görüntüle 2583317
Eczanede satılanlar manuel kendi ağzımızla çekiyoruzAspiratörün özelliği ne peki canım? O baya pahalıymış, böyle çeşidini bilmiyordum. Çevremdekilerde hep normal eczanede satılanlardan gördüm
Evet bak kamerada bu
İlerde oda yapabileceğim zaman o yataklardan istiyorum. Ama suan evimiz 1+1 kendimiz zor sığıyoruz bebişe oda yapamayacağız. 2 sene sonra buradan kurtulduğumuzda inşallah odasını yaparızAnne yanı besikler kizlarin dedigi gibi bikac ay ancak kullaniliyor kizlar.
Ben oglumda sepet besiklerden almistim 1 sene oyle kullandık.
Sonrasında su mentoseri dediklerinden aldim catısiz olanlardan. 90*190 olcusu cok rahat ettik
Bilmiyorum ama bebekten bir işaret almak hoşuma gidiyor.
Allah'ım 9 ay nasıl geçecek böyle? Bana da az önce kramp girdi, şükrettim.
evet cnm iyotsuz tuz zaten daha sağlıklı bizler içinde ama onuda az kullan bende cok severim tuzla ilgili basıma bişe gelirse cok üzülürümVazgeçmeyi hiç istemem çünkü.
Ayyy canın mı çektiii hiç düşünemedim ☺
Evet yazı bende bekliyorum dediğin gibi dayanamadığım bi kaç meyve varYok kız canim çekmedi inciri çok severim zaten ama illa olsun değilim yazı bekliyorum dört gözle yaz meyveleri daha güzel kış meyvelerini sevmiyorum
Evet koca koca listeler yapacağız. Benim 5 6 sayfalık ihtiyaç listem vardı doğumdan önce tamamlamıştım. Bebek için kendim için emzirme için araç gereçler fln gibi listeler hazırlamıştımBunlar için bir liste lazım olacak galiba bize
İnsan alışveriş yapmak için istiyor valla kuzumsor bencee artık kocaman oldu bebişin
Evet benimde önceliğim bunlar.
Aspiratör eczanede satılanlardan alacaktım farklı çeşitleri mi var
Ateş ölçer braun kulaktan olan çok iyi dediler. Ona bakıyorum.
Kamera da motorola var 800₺ civarı bir de mühendisin oğlu paylaşmış xiaomi önermiş hem de 200₺ telefona bağlanıyor. 360 derece dönüyor trendyolda mevcut. onu takip ediyorum.
Bebek arabası kararımı yazdım zaten
Next to me bakıyordum ben de ama çok az kullanıldığı için park yatak olacak tercihimzaten konuşmuşsunuz siz de.
Günaydın bende aynıyım 4 5 kere uyanıyorum ama benimki kollarım uyuşuyor diyeGünaydın herkese
Uykum kalitesizleşmeye başladı.
Gecenin bir yarısı gözlerim açılıyor pıt diye bu 4-5 kere oluyor
Kendi kendime uyanıyorum tuvalete gidiyorum tekrar uyuyorum falan oluyor birşeyler
Sabahları Zombi gibi uyanıyorum kaç gündür bu yüzden
Gunaydin canim. kadin dogum doktoruna muayne olup onun istemesi gerekiyor diye biliyorumGunaydin kizlar. Devlet hastanesinde 2 li test yaptiran varmi orda farkli yerden mi randevu aliniyor. Yoksa k.d.d. danmi.
Ben normal kendi doktoruma gitmiştim o kendi yapmıştı ilkinde.Gunaydin kizlar. Devlet hastanesinde 2 li test yaptiran varmi orda farkli yerden mi randevu aliniyor. Yoksa k.d.d. danmi.
Günaydın canımGünaydın herkese
Uykum kalitesizleşmeye başladı.
Gecenin bir yarısı gözlerim açılıyor pıt diye bu 4-5 kere oluyor
Kendi kendime uyanıyorum tuvalete gidiyorum tekrar uyuyorum falan oluyor birşeyler
Sabahları Zombi gibi uyanıyorum kaç gündür bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?