2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
%1 fazla indirim ama bugün ebebeki gezdim çok güzellerdi kıyafetler
Ben bebekten ziyade kendime kıyafet derdine düştüm bulamıyorum iş yerinde giymeye bir şey, haftasonu bakacam.. yeniden indirim olur değil mi o zaman da bebeğe alırım :)

Bunlar için bir liste lazım olacak galiba bize
İnsan alışveriş yapmak için istiyor valla kuzum sor bencee artık kocaman oldu bebişin
Burun aspiratörü
Ateşölçer
Kamera telsiz
Bebek arabası
Anne yanı beşik
Bunları takipteyim şuanda. Fiyatları düşerse alalım diyoruz
Evet benimde önceliğim bunlar.
Aspiratör eczanede satılanlardan alacaktım farklı çeşitleri mi var
Ateş ölçer braun kulaktan olan çok iyi dediler. Ona bakıyorum.
Kamera da motorola var 800₺ civarı bir de mühendisin oğlu paylaşmış xiaomi önermiş hem de 200₺ telefona bağlanıyor. 360 derece dönüyor trendyolda mevcut. onu takip ediyorum.
Bebek arabası kararımı yazdım zaten
Next to me bakıyordum ben de ama çok az kullanıldığı için park yatak olacak tercihim zaten konuşmuşsunuz siz de.

-Braun kulaktan ölçen bende ona daha yakınım şuan.
-Aspiratör olarak bunu düşünüyorum.

-Kamera olarak telefona bağlananlardan tercih edeceğim. Şuan motorola ve weewell arasındayım. Ama weewell e daha yakınım. Çünkü motorolanın telefon uygulaması olan hubble çok kasıyormuş, kullanışlı değilmiş. Xiaomi nin olduğunu hiç duymamıştım onu araştırayım. 200₺ ise gerçekten fiyatı çok uygunmuş
- Birde kangurulara baktım. Bebeğin duruşuna uygun olan vs özelliklere göre SolomomBaby güzel gibi geldi.

Aspiratörün özelliği ne peki canım? O baya pahalıymış, böyle çeşidini bilmiyordum. Çevremdekilerde hep normal eczanede satılanlardan gördüm
Evet bak kamerada bu

Eklentiler

• AE0B0AC2-D1B1-4ADC-8064-6B948358B0FC.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 30
Aspiratörün özelliği ne peki canım? O baya pahalıymış, böyle çeşidini bilmiyordum. Çevremdekilerde hep normal eczanede satılanlardan gördüm
Evet bak kamerada bu
Eczanede satılanlar manuel kendi ağzımızla çekiyoruz
Pilli olanlarda ağzımızı kullanmadan direk kendi çekiyor. Daha pratik. Hatta braun’un da burun aspiratörü var ama o çok beğenilmemiş.

Anne yanı besikler kizlarin dedigi gibi bikac ay ancak kullaniliyor kizlar.
Ben oglumda sepet besiklerden almistim 1 sene oyle kullandık.
Sonrasında su mentoseri dediklerinden aldim catısiz olanlardan. 90*190 olcusu cok rahat ettik

Anne yanı besikler kizlarin dedigi gibi bikac ay ancak kullaniliyor kizlar.
Ben oglumda sepet besiklerden almistim 1 sene oyle kullandık.
Sonrasında su mentoseri dediklerinden aldim catısiz olanlardan. 90*190 olcusu cok rahat ettik
İlerde oda yapabileceğim zaman o yataklardan istiyorum. Ama suan evimiz 1+1 kendimiz zor sığıyoruz bebişe oda yapamayacağız. 2 sene sonra buradan kurtulduğumuzda inşallah odasını yaparız
O zamana kadar bizi idare edecek bir şey arayışındayım açıkcası

Bilmiyorum ama bebekten bir işaret almak hoşuma gidiyor.

Allah'ım 9 ay nasıl geçecek böyle? Bana da az önce kramp girdi, şükrettim.

Valla abla bence hareketlenmeye başlayınca geçer gibi me geliyor haraket etmediği an çikolata yeriz karnimizla oynarız haraket etti an iyi olduğunu anlarız yani inşallah

evet cnm iyotsuz tuz zaten daha sağlıklı bizler içinde ama onuda az kullan bende cok severim tuzla ilgili basıma bişe gelirse cok üzülürüm Vazgeçmeyi hiç istemem çünkü.

Neyse hayırlısı böyleymiş şeker veya tansiyon çıkmasından iyidir saol canim aldırayım eşime

Evet koca koca listeler yapacağız. Benim 5 6 sayfalık ihtiyaç listem vardı doğumdan önce tamamlamıştım. Bebek için kendim için emzirme için araç gereçler fln gibi listeler hazırlamıştım

Günaydın herkese
Uykum kalitesizleşmeye başladı.
Gecenin bir yarısı gözlerim açılıyor pıt diye bu 4-5 kere oluyor
Kendi kendime uyanıyorum tuvalete gidiyorum tekrar uyuyorum falan oluyor birşeyler
Sabahları Zombi gibi uyanıyorum kaç gündür bu yüzden

Günaydın bende aynıyım 4 5 kere uyanıyorum ama benimki kollarım uyuşuyor diye

Gunaydin kizlar. Devlet hastanesinde 2 li test yaptiran varmi orda farkli yerden mi randevu aliniyor. Yoksa k.d.d. danmi.

Günaydın canım
Ben bayadır böyleyim. Tuvalete gitmesemde mutlaka 4-5kez uyanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…