Next to me 5 ay kullanabildim. Çarpıyordu pat pat. Ama kolaylık oluyor çok. Bu nedenle ikinci elden de bakabilirsin sonuçta herkes 4 ya da 5 ay anca kullanıyor next to me leri.
Erkekte de hassasiyet vardı bunda da var wc bende bunda çok aşırı çıkardım ilk zamanlar 5 dk da bir resmen kıllanma bunda da var hafif ama benim mesela bıyıklar alınmadı mı normalde 4 5 günde çıkardı şuan 2 hafta almasam kolay kolay çıkmaz ama göbekte hafif kıllanma var yani gönlüm kızdan yana ama bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da
Benimki hep beşiğinde yatardı. Yatak odasındaydı beşiği. Ben ona oda yaptım . Oda yapıp beşiği oraya taşıyınca bizle yatıyor. Her akşam anne senin kucağında yatmak istiyorum yapıyor benden yüz bulamazsa babacım senlen uyumak istiyorum çok özledim diyor . Her halukarda ortamızda
Taban katı var bir de orta katı. İlk doğduğunda orta katı ince yatakla kullanmıştık. Büyüdüğünde kalın yatak aldık dönüyor diye alta onu koyduk orta da olmuş oluyordu. Şimdi orta kısma kalın yatağı koydum bizim yatakla yan yana aynı boy arada demir kısmı bi tık yüksek
Joie nin bir park yatağı vardı ön kısmı inen. Böylece belki yatağa uyarlanabilir. Bi bak istersen canım. 2sini birden almamış olursun hem tek ürün hem anne yanı hem park yatak olur sana.
Taban katı var bir de orta katı. İlk doğduğunda orta katı ince yatakla kullanmıştık. Büyüdüğünde kalın yatak aldık dönüyor diye alta onu koyduk orta da olmuş oluyordu. Şimdi orta kısma kalın yatağı koydum bizim yatakla yan yana aynı boy arada demir kısmı bi tık yüksek
Joie nin bir park yatağı vardı ön kısmı inen. Böylece belki yatağa uyarlanabilir. Bi bak istersen canım. 2sini birden almamış olursun hem tek ürün hem anne yanı hem park yatak olur sana.
Arkadaslar ben de sabah bulantisi oluyor doktorun dedigi tek sikintimda vucudun susuz kalmasi gunde en fazla 1.5 litre icebiliyorum malum kis olmasindan dolayi...
metEla
Geçmiş olsun. Vestibular Migrenim var. Doktor ağrıları önlemek için bana günde 4,5-5 litre su içirtiyor. Fakat sadece gündüz değil. Geceleri 2 saatte bir uyanarak su içiyorum. Allah'a şükür şu kadar gebelikte kriz gelmedi. Korunmak için öncelik su içilmesi. İlaç vb kullanmamak için de @Almilaaazey 'in dediği gibi nane yağı kullanıyorum. Suyu yeterli dozda içince ağrılar azalacaktır. Geçmiş olsun çok.