2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
O zaman benim park yatak bakmam gerek. 2 yaşına kadar götürebilecek bir şey istiyorum çünkü.

Benim oğlan 3 yaşında 70*110 ölçüleri park yatağın hala onda yatıyor. Artık yeni yatak vakti geldi ikna edersek

Benim oğlan 3 yaşında 70*110 ölçüleri park yatağın hala onda yatıyor. Artık yeni yatak vakti geldi ikna edersek
Bu park yatakların yatak kısmının yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Bizim yatakla aynı hizada olabilmesi güzel olurdu

Next to me 5 ay kullanabildim. Çarpıyordu pat pat. Ama kolaylık oluyor çok. Bu nedenle ikinci elden de bakabilirsin sonuçta herkes 4 ya da 5 ay anca kullanıyor next to me leri.

Allah gönlünde kini sağlıkla nasip etsin inşallah ❤

Benimki hep beşiğinde yatardı. Yatak odasındaydı beşiği. Ben ona oda yaptım . Oda yapıp beşiği oraya taşıyınca bizle yatıyor. Her akşam anne senin kucağında yatmak istiyorum yapıyor benden yüz bulamazsa babacım senlen uyumak istiyorum çok özledim diyor . Her halukarda ortamızda

Bu park yatakların yatak kısmının yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Bizim yatakla aynı hizada olabilmesi güzel olurdu

Taban katı var bir de orta katı. İlk doğduğunda orta katı ince yatakla kullanmıştık. Büyüdüğünde kalın yatak aldık dönüyor diye alta onu koyduk orta da olmuş oluyordu. Şimdi orta kısma kalın yatağı koydum bizim yatakla yan yana aynı boy arada demir kısmı bi tık yüksek

Büyüyen beşik de alabilirsin 2 yaşına kadar beşik şeklinde kullandık 1 yıldır beşik kısmını çıkardık normal yatak şeklinde kullanıyoruz

Ya da A April wind ’in dediği gibi farklı markaların ürünlerine bakayım. Ama öyle çok eşya doldurmakta istemiyorum. Şuan evimiz çok çok küçük zaten
Joie nin bir park yatağı vardı ön kısmı inen. Böylece belki yatağa uyarlanabilir. Bi bak istersen canım. 2sini birden almamış olursun hem tek ürün hem anne yanı hem park yatak olur sana.

Anladımm teşekkür ederim. Anne yanından kesin vazgectim şuan:)
Büyüyen beşik de alabilirsin 2 yaşına kadar beşik şeklinde kullandık 1 yıldır beşik kısmını çıkardık normal yatak şeklinde kullanıyoruz
Maalesef ev şuan o tarz bir şeye hiç müsait değil. O yüzden park yatak almak zorundayım.
Joie nin bir park yatağı vardı ön kısmı inen. Böylece belki yatağa uyarlanabilir. Bi bak istersen canım. 2sini birden almamış olursun hem tek ürün hem anne yanı hem park yatak olur sana.
Bu dikkatimi çekti. Dediğin bu mu acaba?

Ah evet bu canım marka aklımdaydı da model adı bilmiyordum.

Bu şekilde kırmızı kısmı arada yüksek kalan. Yataklar aynı izada aslında. Resimde ki gibi kenarı inen olabilir

Eklentiler

• DSC_2209.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaslar ben de sabah bulantisi oluyor doktorun dedigi tek sikintimda vucudun susuz kalmasi gunde en fazla 1.5 litre icebiliyorum malum kis olmasindan dolayi...

Çook teşekkürler. Ya ben su konusunda çok kötüyüm. Muhtemelen onun da etkisi var. Biraz daha suya önem vermem gerekiyor.

Çok geçmiş olsun..Süt ürünlerinden uzak durmaya çalışıp, bol su içerek ağrıları azaltabilirsiniz.
Teşekkürler. Esasında süt ürünleri çok tüketmedim ama sanırım su içmediğim için arttı bu ağrılar.

Çook teşekkürler. Ya ben su konusunda çok kötüyüm. Muhtemelen onun da etkisi var. Biraz daha suya önem vermem gerekiyor.

Sade su icemiyorsan icine her defasinda farkli sey atarak icebilirsin. Limon, taze nane yaptaklari, tarcin, vs. Normalde de 3 litre icerdim, benim icin zorlanma olmadi acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…