2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Eşim diyo yata yata karpuz da büyür diyo 68 kilo olmuşum bu arada. Eşimin işinden dolayi 10 u buluyo yemekten kalkmamiz artik ayri yicem fazla kilo almissin dedi doktor
bende çok aldım 65le başladığım yolculuğa 70le devam ddiyorum .hiçbir pantolon olmuyor.çokta umursamıyorum kiloyu .allah sağlık versin.kızımda 54le kaldım 84le doğuma gittim,eski kilomadönmek zor olmadı,gene boğazımı tutar gene zayıflarım.zaten kiloya Çok müsaitim,Hayatım boyu diyet yapıyorum bari bu dönemde özgür olmayı istiyorum

Çocuk icin de iyi değil cok kilo bi de benimki riskli ya. Bebeğin eşi plesanta rahim ağzına yakin oluşmus lekelenmelerim o yüzden durum yine ayni dokrtorum dün yine uyardi. Vitamin vs verdi omega 3 bi de onlara basladim

Çocuk icin de iyi değil cok kilo bi de benimki riskli ya. Bebeğin eşi plesanta rahim ağzına yakin oluşmus lekelenmelerim o yüzden durum yine ayni dokrtorum dün yine uyardi. Vitamin vs verdi omega 3 bi de onlara basladim
ben doktorun verdiği vitaminleri bıraktım,onlarda çok kilo yapıyor insana ,burdan kimseye örnek falanda olmuyim şahsıma münasır.içmiyorum hiçbirşey yaklaşık iki gün önce bıraktım

Aynen kilo pek iyi değil önemli olan yeteri kadar beslenmek. Fazlasının bebeğe etkisi yok zaten.
Vitamin olarak ne verdi canım?
Bakalım bana ne önerecek doktorum meraktayım.

ikiz annesi olacak olan kim kutluyorum gerçekten ,allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin,benim hayalimdi rabbim nasip etmedi gerçekten kıskanmadım desem yalan derim

ikiz annesi olacak olan kim kutluyorum gerçekten ,allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin,benim hayalimdi rabbim nasip etmedi gerçekten kıskanmadım desem yalan derim
31 haftalik bir arkadasti o, Agustos annesi degil. Saglikla kucagina alsin insallah. Bizde henuz cogul gebe yok diye biliyorum canim.

Mide yanmasi icin dogal bi cozum bilmiyorum canim ama g ile baslayan bi ilac vardi hamilelerin cok kullandigi. O ise yarıyor
Ben salatalık yiyorum hep bana çok iyi geliyor normalde mide yanması bebek baya büyüdükçe olur hatta büyüklerimiz saçı çıkıyor falan derler bizimkiler demek erken başladı saç çıkarmaya

Günaydın güzel anneler, ben iki gündür kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Endişelenmeli miyim aranızda zaman zaman böyle hissedenler var mı?
Varr bennnnama midem bulanınca tamam benimle diyorum ama hiç kasık ağrısı yok öyle göğüslerimde pek dolgunlaşmadı sadece acıyor üstüne yatınca,eşim sakinleştiriyor genelde,doktora gidelim diyorum zamanını bekleyelim diyor oturtuyor beni

Ben de iki kilo aldım dikkat etmeme rağmen. Demir ilacı beni bitirdi asla doymuyorum sürekli açım masaya aç oturup aç kalkıyorum hep bir mide kazınması

Aynen kilo pek iyi değil önemli olan yeteri kadar beslenmek. Fazlasının bebeğe etkisi yok zaten.
Vitamin olarak ne verdi canım?
Bakalım bana ne önerecek doktorum meraktayım.
Bakmam lazim canim isimlere folik asiti de biraktim artik öyle devam ediyoruz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…