2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Benim kızım 2 gündür böyle. Babası uyutuyor 2 gündür. 40 dakkadır uyutamadım. Normalde 30 saniyedir gözlerini kapaması kızımın yatağına mayışık koyardım uyurdu. Çekip emziği konuşmak istiyor. Etrafa bakıyor. Uyumak istemiyor bende. Oyun istiyor. Odadan çıkarma ışık açma pişpişlw yorulursan babasına ver uyutsun. Yok öyle uyumamak saati geldi mecbur yatıcaklar. Akıllandılar herşeyi kopyalıyorlar 1 kere düzenleri bozulursa hep isterler.
Gerçek bir şıpa oldular 🙂↔️ yoruldum, inşallah bir daha uyanmaz ağlayarak 🥹🙏🏼

Düzelirr benim sütümde azalmaya yer arıyor çok nazik ben de sen misin azalan diyip sağım yapıp kafa karıştırıyorum. Hatta yapabilirsen ben şu yöntemi yapardım. Gece bebiş emdi ya. Derin uykuda olır 1 5 arası. Emme sonrası kalk sağ. Hem daha çok gelir hemde gece prolaktin daha fazla üretiliyor. Sağdığını koy dolaba gündüz takviye yaparsın o ara da tekrar sağarsın. Ya da gece uykusuna geçişte var rahay uyusun.
ben de bu gece öyle yapıcam. biraz önce sağdım 10 cc ancak çıktı şaka gibi 😞 meme bommmboş nasıl desem içinde hiçbir şey yok sanki sönük balon gibi. sağarken bir yandan da elimle sıkarsam anca geliyor makinaya. çocuk emerken de sıkıyorum aynı şekilde. o zaman çekebiliyor. yine emzirip üzerine muhallebi verdim öyle yatırdım şimdi. gece boyu sağarım şimdi

ben de bu gece öyle yapıcam. biraz önce sağdım 10 cc ancak çıktı şaka gibi 😞 meme bommmboş nasıl desem içinde hiçbir şey yok sanki sönük balon gibi. sağarken bir yandan da elimle sıkarsam anca geliyor makinaya. çocuk emerken de sıkıyorum aynı şekilde. o zaman çekebiliyor. yine emzirip üzerine muhallebi verdim öyle yatırdım şimdi. gece boyu sağarım şimdi
Tahmin ettim üzülme canım emme sonrasıysa normal. Bebiş bitirmiştir. Gerçek miktarı göremezsin kaba taslak 3 saat beklersen çıkar. Takvite alıyor musun? Benimki uyudu bende sağıyorum gündüz vericem

Tahmin ettim üzülme canım emme sonrasıysa normal. Bebiş bitirmiştir. Gerçek miktarı göremezsin kaba taslak 3 saat beklersen çıkar. Takvite alıyor musun? Benimki uyudu bende sağıyorum gündüz vericem
d vit ve b12 kullanıyorum sadece. kasımda bütün değerlerim iyiydi şu an nasıl hiç bilmiyorum. baktırsam iyi olacak galiba

d vit ve b12 kullanıyorum sadece. kasımda bütün değerlerim iyiydi şu an nasıl hiç bilmiyorum. baktırsam iyi olacak galiba
Canım o değil bestlak damla hümana çay gibi. İncir dut tahin ? Süt attırmak için. Hemen yarın hümana al günde 3 4 bardak içib toparlarsın. Çalışıyormusun kusura bakma hafızam iyi değil

Tartışma yok ben fikir alışverişine açık bir insanım kova burcuyum canım. Annemizin yumurta hücresinden büyüdük kız nasıl değiliz ksjdnd rezonans kanunu atalarımızdan gelen psikolojik sorunlara kadar taşıdığımızı anlatır. Annem hep doğrunun susmak olduğunu savunur herkesle iyi geçinmek ister. Kodlanmış bana bunu aşmak zor oldu. Annemden eğer sınırlarına sahip çıkan bir kadın görseydim onu rol alırdım. Kendimi geliştirmem çok zamanımı aldı. Hatta annem gibi mutsuz bir evliliğim olucaktı. Hala da kodlar bilinç altımaa.
Mesela ben horlamaya başladım. Eşimde horlayınca diğer odaya gidiyor. Çocuğu da uyandırıyormuşum😂😂 annem alışmasınn gitmesin diye bağırdı bana. Kızımı severkende baban alışmasın kızım gitmesin diğer odaya falan diyor. Ne münasebet anne sanane ayrıca sana mı düştü dedim. Benim kocamla aramda sen kendi evliliğine bak dedim. Gidip kocamla kavga etsem mutlu mu olucak ? Tek sorun kendi evlilik kaygısını bana yansıtıyor. Kendi korkusu aslında. Hayır hayır dedim sen annen değilsin eşinde baban değil.
Bilmediğimiz bi noktalarda taşıyoruz aslında. Görümcemde aynı anasına benzer. İkisininde dili pabuç gibi😂
Yaaa benim kızımda herşeyde bana bakıyor. Surat ifademe bakıyor.
Her türlü bize benzicekler bizden daha iyi bir versiyonumuz olsunlar, tıpkı bizim annemize çekip daha iyisi olmaya çabaladığımız gibi… gurur duyarım valla

Canım o değil bestlak damla hümana çay gibi. İncir dut tahin ? Süt attırmak için. Hemen yarın hümana al günde 3 4 bardak içib toparlarsın. Çalışıyormusun kusura bakma hafızam iyi değil
hee bestlak kullanmadım dur onu da içiyim birazdan. promalt içiyorum günde 1-2 kutu. dut kurusu, hurma, komposto bunları yiyip içiyorum. şu an çalışmıyorum evdeyim. adetime 5 gün kalmış ondan olur mu acaba? ama 5 gündür falan böyle bu süt meselesi bilemedim

hee bestlak kullanmadım dur onu da içiyim birazdan. promalt içiyorum günde 1-2 kutu. dut kurusu, hurma, komposto bunları yiyip içiyorum. şu an çalışmıyorum evdeyim. adetime 5 gün kalmış ondan olur mu acaba? ama 5 gündür falan böyle bu süt meselesi bilemedim
Olabilir herşey etkiliyor. Suyu da arttır canım. Bak ben sabah küme sağdım 10 cc sütüm artmış.

Bu aya kadar herşeye çok direndi. Pusete koyunca ağladı, kanguruya ağladı, başka yere gidince yabancıladı, kimse kucağına alamadı vs. Ben çıkamaz oldum. Öyle oturuyorum evde, kriz yaşamaktansa evde eylerim diyorum. Ondan öyle dedim. Sen yaparsın kuşum 😂 Senin bebiş uyumlu belli ki, bazı bebekler zor bazıları nispeten kolay bunu anladım ben. Sen uyku düzeni anlatırken ben hayal ediyorum yani ne pişpişi kucağıma alınca da sakinleşmiyor benim bebeğim. O yüzden ben kabullendim artık, minimum 1 yaşına kadar sosyalleşme gibi bi beklentim yok kendi adıma. 2 yaşına kadar da uyuyamayız gibi geliyor. Bilmiyorum, öyle uykusuzum ki artık hiç umudum yok. Günler geçiyor, sağlıkla büyüyor diye şükrediyorum o kadar. Öyle yani, ben daha bunları çözemeyip şöyle sitede bile gezemezken tatil planı bizim için biraz ütopik ama bu bebekten bebeğe aileden aileye değişir 🥲 Yapabilen herşeyi yapsın bence de, biz de öyle hayal etmiştik ama hayaller hayatlar oldu 😬
Kendimi okudum sanki bende öyle bebekle hiçbir yere çıkamıyorum

Back