2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Doktora gidecek arkadaslar bebeğin gelişiminin ileri ya da geri olmadi neye göre belirleniyomus öğrenebilir miyiz. Kilo mu neyi baz aliyolar tamamen meraktan

Aynen valla hiç bise anlamıyorum eşime kalsa pıt pıt atan bise var herkeste erken deyince ihtimal veremiyorum affetsin cocumuz bizi cehaliz anlamıyoruz

Doktora gidecek arkadaslar bebeğin gelişiminin ileri ya da geri olmadi neye göre belirleniyomus öğrenebilir miyiz. Kilo mu neyi baz aliyolar tamamen meraktan

Canım bana doktorun dediği bu haftalarda bebek gerçek yalanı ortaya koyarmış bebek hızlı büyümezmiş döllenmesi erken veya geçse haftasını buluyormuş benimki 9 gün oynadı doktor dedi sizinki tamamen erken dollenme bi bebek dedi son adet tarihimi değiştirdi 27 ekim yaptı normalde 5 kasımda adet olmuştum bende anlamadım

Resmen düşükten günler sonra hamile kalmışım 13+5im gün itibariyle doktorun dediğine göre

Canım şimdi Bebek gelişimini tamamlayana kadar yani 12. Haftaya kadar tüm bebeklerin gelişimi aynı. Ortalama günde 1mm büyümesi bekleniyor. Yapılan ölçümler son adet tarihini bilmeyen ya da erken-geç döllenme için bir nevi rehber oluyor.
Şuan baş popo ölçüsü (crl) doğru haftayı verir.
Ancak artık organ gelişimi tamamlayıp büyüme dönemine geldiğinde ise ortaya genetik-çevresel etkenler giriyor.
bunu nasıl yapıyorlar dersen; kafa ölçüsü (bdp)
Karın ölçüsü (ac) ve uyluk kemiği(fl) ilk başta bu üç ölçüyü alıyor ve ortalama bir hafta çıkarıyor ki genelde de doğru olur.

Günaydın güzel anneler, ben iki gündür kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Endişelenmeli miyim aranızda zaman zaman böyle hissedenler var mı?
Arada kusmalarım olmasa ben..
Ne kasık ağrısı, ne baş dönmesi, ne başka birşey. Arada kusuyorum, çok acıkıyorum ve koku hassasiyetim var tüm hamileliğim bundan ibaret

Benimki bugün 13.haftaya yeni girdi ama doktor dün dedi 13+4dedi yani bugün 13+5 olduk. Geçen gittigimde de zaten 1 hafta önden gidiyodu bebişim. Anasına cekmis ins aylarini tam doldurur aceleci davranmaz bana kavuşmak icin

Benimki bugün 13.haftaya yeni girdi ama doktor dün dedi 13+4dedi yani bugün 13+5 olduk. Geçen gittigimde de zaten 1 hafta önden gidiyodu bebişim. Anasına cekmis ins aylarini tam doldurur aceleci davranmaz bana kavuşmak icin
İnşallah canım
Ultrasonunda tabi yanılma payı var.
Birde bu sıralar çok küçük oldukları için milimlik işaretleme hataları da birkaç gün etkileyebiliyor.
Genelde erken-geç döllenme olduğu 8-9. Haftalardaki ultrason görüntüsünde belli olur.
Haftasını bulacaktır ya da belli bir düzende devam edecektir

Butun gece uyumadim. Resmen ‘99 depremini yasadim. Aglamaktan gozlerim sisti. Esim evde yok Carsamba’ya kadar, her gun baska sehirde. Oysa ‘99 sonrasi umursamazdim boyle seyleri. Bebegim icin izlememe, okumama karari aldim. Allah’a emanetiz, kacis yok olacaktan.

Eşim diyo yata yata karpuz da büyür diyo 68 kilo olmuşum bu arada. Eşimin işinden dolayi 10 u buluyo yemekten kalkmamiz artik ayri yicem fazla kilo almissin dedi doktor
Hepsi aynı demek ki. Aynısını banada diyor eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…