2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hayatta diyet yapamam çok iradesizim. Canım cektiyse yemeliyim🙈
Sonumu göreceğiz 😂
bende yerim kafaya koydummuda veririm,beni gören herkes yaşımı göstermediğimi söylüyor sende verirsin alsanda gerçekten takmaya değmiyor,kilolu doğum zor diyorlar ben normal doğurdum kızımı gayette iyi doğurdum😂çocuğumda obez falan olmadı hiç birzaman sende verirsin😎ben verdiysem herkes verir

Cinsiyet partisi yapacaklar aman diyim emin olmadan yapmayın😂 eşimin kuzeni 15 haftalıktı koca bir party verdi tüm aile değil komple sülale vardık bi kız bi erkekti. Bende şimdi Bursaya gidince hediye aldım bebelere şuan 25 haftalıklar. 3 gün önce detaylıda cinsiyet değişmiş 2 kızmış minnaklar.

Doktora gidecek arkadaslar bebeğin gelişiminin ileri ya da geri olmadi neye göre belirleniyomus öğrenebilir miyiz. Kilo mu neyi baz aliyolar tamamen meraktan
Baş popo mesafesine göre bakılıyor şuanda canım. O ölçüye göre cihaz haftayı çıkartıyor. Yani minyon giden bi bebekte geriymiş gibi durabilir. Kızım iri bebekti benim bu nedenle 2 3 hafta hep önden gidiyor gözüküyordu. 37 haftalık doğurdum ben ama son ultrasonda bacak boyu 42, gövde 41, kafa 38 çıkmıştı düşün. Yani boy ölçülerine göre çıkıyor.

Ya benim ayak bileklerim el bileklerim dunden beri cok agriyor dizlerimde oyle kalktigim anda ayakta zor duruyorum dusmemek icin bunu yasayan var mi

Ya benim ayak bileklerim el bileklerim dunden beri cok agriyor dizlerimde oyle kalktigim anda ayakta zor duruyorum dusmemek icin bunu yasayan var mi
Magnezyumuna baktır. Magnezyum eksikliğide yapabilir. Ben öyle olunca magnorm eritiyorum suda iyi geliyor bana. Doktoruna danış destek vitamin verebilir.

Mrblar kizlar herkesler nasil
Merhaba canımm, iki gündür inanılmaz bir baş dönmem var ve midem bulanıyor sabahları. Tam 13 haftalık oldum bu zamandan sonra olur mu böyle bir şey anlamadım 🤔 ya da tansiyonum düşüyor heralde😥
Cinsiyet partisi yapacaklar aman diyim emin olmadan yapmayın😂 eşimin kuzeni 15 haftalıktı koca bir party verdi tüm aile değil komple sülale vardık bi kız bi erkekti. Bende şimdi Bursaya gidince hediye aldım bebelere şuan 25 haftalıklar. 3 gün önce detaylıda cinsiyet değişmiş 2 kızmış minnaklar.
Oyyy çok kötü olmuş ama o ya 😅 ben yapacaktım parti ama elde olmayan sebeplerden iptal etmek zorunda kaldık. Bir şey değil boş yere doktorun tahmin etmesine de izin vermedik 😂 haftaya gideceğiz heralde hem ikili tarama sonucunu alıp göstermek hem de cinsiyet tahmini yaptırmak için 🤗

Bende 2 seans gidebildim yaa çok iyiydi ama devam edemedim ins eve lazer aletlerinden almak istiyorum doğumdan doğumdan sonra

Geçen elikada okudum lazer yaptırmak bebeğe zarar vermiyormuş diye ama güvenemem tabi emineydi bıraktığı an gidecem ebe alınanlar çok güvenli değil kuzum ya

valla canım kızımdada içmedim .bir eksikliği yok çok şükür.herşeyi bir tamam.hatta boyu yaşıtlarından daha uzun.kemikleri gayet kalın hatta spor branşıyla ilgileniyor.gayet iyi tabi benim görüşüm bu .

Benim vitaminlerim fazla zatn doktor b12 yüksek dedi demirimde 70 te doktor nadir görüyorum böyle dedi hiç bise vermedi sadce omega verdi ama onuda miden düzelince iç dedi içmem büyük ihtimalle 😂😂

Butun gece uyumadim. Resmen ‘99 depremini yasadim. Aglamaktan gozlerim sisti. Esim evde yok Carsamba’ya kadar, her gun baska sehirde. Oysa ‘99 sonrasi umursamazdim boyle seyleri. Bebegim icin izlememe, okumama karari aldim. Allah’a emanetiz, kacis yok olacaktan.

canım gerçekten ben de üzüntüden höykürerek ağladım. şimdi daha iyi bi eve mi geçsek diye düşünürken 2+1 65 m2 evimize 490 tl doğalgaz ft geldiğini öğrendim ve bir daha ağladım. o kadar kahroldum resmen. tam eşim iyi bir işe girdi ben de zam alacağım derken her şey 5 katı pahalı yine ağladım zaten ağlamıştım höykürerek ağladım çocuğuma üzüldüm.
hiç psikolojim iyi değil

canım gerçekten ben de üzüntüden höykürerek ağladım. şimdi daha iyi bi eve mi geçsek diye düşünürken 2+1 65 m2 evimize 490 tl doğalgaz ft geldiğini öğrendim ve bir daha ağladım. o kadar kahroldum resmen. tam eşim iyi bir işe girdi ben de zam alacağım derken her şey 5 katı pahalı yine ağladım zaten ağlamıştım höykürerek ağladım çocuğuma üzüldüm.
hiç psikolojim iyi değil
sıkma canını,allah paramızı böyle şeyler için harcamayı nasip etsin,hastalık hastanelere vereceğimize öyle değilmi ,kış bitti bitecek kaç ay kaldı ki zaten.böyle şeyler için üzülme gerçekten ,dünya malı dünyada kalıyor.ne insanlar var aç susuz çok şükür sıcak evimiz var.

Benim vitaminlerim fazla zatn doktor b12 yüksek dedi demirimde 70 te doktor nadir görüyorum böyle dedi hiç bise vermedi sadce omega verdi ama onuda miden düzelince iç dedi içmem büyük ihtimalle 😂😂
bende kansızlık var,b12 eksikliği var herşey var😆ama içmiyorum önceden vitaminmi vardı diyorum kendime🤔ilaç kullanmayı normaldede sevmeyen bir insanım

Baş popo mesafesine göre bakılıyor şuanda canım. O ölçüye göre cihaz haftayı çıkartıyor. Yani minyon giden bi bebekte geriymiş gibi durabilir. Kızım iri bebekti benim bu nedenle 2 3 hafta hep önden gidiyor gözüküyordu. 37 haftalık doğurdum ben ama son ultrasonda bacak boyu 42, gövde 41, kafa 38 çıkmıştı düşün. Yani boy ölçülerine göre çıkıyor.
Him anladım canim sagolasin 😊

hiç psikolojim iyi değil

Canim, bebekler icin sakin kalmaliyiz. Dogalgaz faturasi en fazla 1 kez daha gelir, onumuz bahar. Parayla degisecek seyleri dert etmeyelim en azindan. Ben de bir yandan dusunuyorum istifa ettim ama iyi mi ettim diye. Ama bunlari gercekten dusunmememiz lazim. Stres en riskli sey bizim durumda biliyorsun. Acip kendini rahatlatacak muzik dinle, komedi filmi bak, sevdigin bir seyi yap aklini mesgul tut canim.
Bunu bebeklerimize borcluyuz canim.

Geçen elikada okudum lazer yaptırmak bebeğe zarar vermiyormuş diye ama güvenemem tabi emineydi bıraktığı an gidecem ebe alınanlar çok güvenli değil kuzum ya
Xray cihazi bile zarar verirken ben inanmiyorum lazerin zarar vermediğine. Normalde gidiyodum ama iptal ettirecem ben de

Back