Bende 2 seans gidebildim yaa çok iyiydi ama devam edemedim ins eve lazer aletlerinden almak istiyorum doğumdan doğumdan sonraAynenkeske zamanına lazer yatırsaydım ama annem işte he o korkuttu beni karı şimdi uğraş dur
bende yerim kafaya koydummuda veririm,beni gören herkes yaşımı göstermediğimi söylüyor sende verirsin alsanda gerçekten takmaya değmiyor,kilolu doğum zor diyorlar ben normal doğurdum kızımı gayette iyi doğurdumHayatta diyet yapamam çok iradesizim. Canım cektiyse yemeliyim
Sonumu göreceğiz
valla canım kızımdada içmedim .bir eksikliği yok çok şükür.herşeyi bir tamam.hatta boyu yaşıtlarından daha uzun.kemikleri gayet kalın hatta spor branşıyla ilgileniyor.gayet iyi tabi benim görüşüm bu .Aynı ben
valla canım kızımdada içmedim .bir eksikliği yok çok şükür.herşeyi bir tamam.hatta boyu yaşıtlarından daha uzun.kemikleri gayet kalın hatta spor branşıyla ilgileniyor.gayet iyi tabi benim görüşüm
Baş popo mesafesine göre bakılıyor şuanda canım. O ölçüye göre cihaz haftayı çıkartıyor. Yani minyon giden bi bebekte geriymiş gibi durabilir. Kızım iri bebekti benim bu nedenle 2 3 hafta hep önden gidiyor gözüküyordu. 37 haftalık doğurdum ben ama son ultrasonda bacak boyu 42, gövde 41, kafa 38 çıkmıştı düşün. Yani boy ölçülerine göre çıkıyor.Doktora gidecek arkadaslar bebeğin gelişiminin ileri ya da geri olmadi neye göre belirleniyomus öğrenebilir miyiz. Kilo mu neyi baz aliyolar tamamen meraktan
Magnezyumuna baktır. Magnezyum eksikliğide yapabilir. Ben öyle olunca magnorm eritiyorum suda iyi geliyor bana. Doktoruna danış destek vitamin verebilir.Ya benim ayak bileklerim el bileklerim dunden beri cok agriyor dizlerimde oyle kalktigim anda ayakta zor duruyorum dusmemek icin bunu yasayan var mi
Anketi ikizler ikizler kullancisi cevaplamis, o da 31. Haftaymis. Bahsettigini bilmiyorum canim, denk gelmedim hic.Bitane vardı ya ama yazmıyor bayadır tüp bebekle kaldı diye biliyorum
Sagol canim doktoruma danisirimMagnezyumuna baktır. Magnezyum eksikliğide yapabilir. Ben öyle olunca magnorm eritiyorum suda iyi geliyor bana. Doktoruna danış destek vitamin verebilir.
Merhaba canımm, iki gündür inanılmaz bir baş dönmem var ve midem bulanıyor sabahları. Tam 13 haftalık oldum bu zamandan sonra olur mu böyle bir şey anlamadımMrblar kizlar herkesler nasil
Oyyy çok kötü olmuş ama o yaCinsiyet partisi yapacaklar aman diyim emin olmadan yapmayıneşimin kuzeni 15 haftalıktı koca bir party verdi tüm aile değil komple sülale vardık bi kız bi erkekti. Bende şimdi Bursaya gidince hediye aldım bebelere şuan 25 haftalıklar. 3 gün önce detaylıda cinsiyet değişmiş 2 kızmış minnaklar.
Şükür ama ii hissetmiyorum çok sersemlik ve şişlik var,anneme geldim uzanıyorum akşama kuzenimin doğumgünü var nasıl gidicem bilmemMrblar kizlar herkesler nasil
Bende 2 seans gidebildim yaa çok iyiydi ama devam edemedim ins eve lazer aletlerinden almak istiyorum doğumdan doğumdan sonra
valla canım kızımdada içmedim .bir eksikliği yok çok şükür.herşeyi bir tamam.hatta boyu yaşıtlarından daha uzun.kemikleri gayet kalın hatta spor branşıyla ilgileniyor.gayet iyi tabi benim görüşüm bu .
Butun gece uyumadim. Resmen ‘99 depremini yasadim. Aglamaktan gozlerim sisti. Esim evde yok Carsamba’ya kadar, her gun baska sehirde. Oysa ‘99 sonrasi umursamazdim boyle seyleri. Bebegim icin izlememe, okumama karari aldim. Allah’a emanetiz, kacis yok olacaktan.
sıkma canını,allah paramızı böyle şeyler için harcamayı nasip etsin,hastalık hastanelere vereceğimize öyle değilmi ,kış bitti bitecek kaç ay kaldı ki zaten.böyle şeyler için üzülme gerçekten ,dünya malı dünyada kalıyor.ne insanlar var aç susuz çok şükür sıcak evimiz var.canım gerçekten ben de üzüntüden höykürerek ağladım. şimdi daha iyi bi eve mi geçsek diye düşünürken 2+1 65 m2 evimize 490 tl doğalgaz ft geldiğini öğrendim ve bir daha ağladım. o kadar kahroldum resmen. tam eşim iyi bir işe girdi ben de zam alacağım derken her şey 5 katı pahalı yine ağladım zaten ağlamıştım höykürerek ağladım çocuğuma üzüldüm.
hiç psikolojim iyi değil
bende kansızlık var,b12 eksikliği var herşey varBenim vitaminlerim fazla zatn doktor b12 yüksek dedi demirimde 70 te doktor nadir görüyorum böyle dedi hiç bise vermedi sadce omega verdi ama onuda miden düzelince iç dedi içmem büyük ihtimalle
Him anladım canim sagolasinBaş popo mesafesine göre bakılıyor şuanda canım. O ölçüye göre cihaz haftayı çıkartıyor. Yani minyon giden bi bebekte geriymiş gibi durabilir. Kızım iri bebekti benim bu nedenle 2 3 hafta hep önden gidiyor gözüküyordu. 37 haftalık doğurdum ben ama son ultrasonda bacak boyu 42, gövde 41, kafa 38 çıkmıştı düşün. Yani boy ölçülerine göre çıkıyor.
canım gerçekten ben de üzüntüden höykürerek ağladım. şimdi daha iyi bi eve mi geçsek diye düşünürken 2+1 65 m2 evimize 490 tl doğalgaz ft geldiğini öğrendim ve bir daha ağladım. o kadar kahroldum resmen. tam eşim iyi bir işe girdi ben de zam alacağım derken her şey 5 katı pahalı yine ağladım zaten ağlamıştım höykürerek ağladım çocuğuma üzüldüm.
hiç psikolojim iyi değil
Xray cihazi bile zarar verirken ben inanmiyorum lazerin zarar vermediğine. Normalde gidiyodum ama iptal ettirecem ben deGeçen elikada okudum lazer yaptırmak bebeğe zarar vermiyormuş diye ama güvenemem tabi emineydi bıraktığı an gidecem ebe alınanlar çok güvenli değil kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?