Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha cok doğru söylüyorsun acaba gazım mi var diyorum bende bi sesler bi bagirsak hareketleriarkadaşım da sacmalama be bagirsak hareketi bence o bebeğin tekmeleri hareketleri falandır diyor ama yok ya benim beklentim böyle değildi ... resmen hayaller hayatlar yaşıyorum şu an hüsran olurum benim gaz dediğim şey bebeğimse
![]()
bu arada doktor banada kıza benziyordedi.oy kullansammı yukardanyoksa 16. haftayımı beklesem
Doktora gidecek arkadaslar bebeğin gelişiminin ileri ya da geri olmadi neye göre belirleniyomus öğrenebilir miyiz. Kilo mu neyi baz aliyolar tamamen meraktan
Resmen düşükten günler sonra hamile kalmışım 13+5im gün itibariyle doktorun dediğine göreCanım bana doktorun dediği bu haftalarda bebek gerçek yalanı ortaya koyarmış bebek hızlı büyümezmiş döllenmesi erken veya geçse haftasını buluyormuş benimki 9 gün oynadı doktor dedi sizinki tamamen erken dollenme bi bebek dedi son adet tarihimi değiştirdi 27 ekim yaptı normalde 5 kasımda adet olmuştum bende anlamadım![]()
Canım şimdi Bebek gelişimini tamamlayana kadar yani 12. Haftaya kadar tüm bebeklerin gelişimi aynı. Ortalama günde 1mm büyümesi bekleniyor. Yapılan ölçümler son adet tarihini bilmeyen ya da erken-geç döllenme için bir nevi rehber oluyor.Doktora gidecek arkadaslar bebeğin gelişiminin ileri ya da geri olmadi neye göre belirleniyomus öğrenebilir miyiz. Kilo mu neyi baz aliyolar tamamen meraktan
Arada kusmalarım olmasa ben..Günaydın güzel anneler, ben iki gündür kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Endişelenmeli miyimaranızda zaman zaman böyle hissedenler var mı?
Benimki bugün 13.haftaya yeni girdi ama doktor dün dedi 13+4dedi yani bugün 13+5 olduk. Geçen gittigimde de zaten 1 hafta önden gidiyodu bebişim. Anasına cekmis ins aylarini tam doldurur aceleci davranmaz bana kavuşmak icinCanım şimdi Bebek gelişimini tamamlayana kadar yani 12. Haftaya kadar tüm bebeklerin gelişimi aynı. Ortalama günde 1mm büyümesi bekleniyor. Yapılan ölçümler son adet tarihini bilmeyen ya da erken-geç döllenme için bir nevi rehber oluyor.
Şuan baş popo ölçüsü (crl) doğru haftayı verir.
Ancak artık organ gelişimi tamamlayıp büyüme dönemine geldiğinde ise ortaya genetik-çevresel etkenler giriyor.
bunu nasıl yapıyorlar dersen; kafa ölçüsü (bdp)
Karın ölçüsü (ac) ve uyluk kemiği(fl) ilk başta bu üç ölçüyü alıyor ve ortalama bir hafta çıkarıyor ki genelde de doğru olur.
İnşallah canımBenimki bugün 13.haftaya yeni girdi ama doktor dün dedi 13+4dedi yani bugün 13+5 olduk. Geçen gittigimde de zaten 1 hafta önden gidiyodu bebişim. Anasına cekmis ins aylarini tam doldurur aceleci davranmaz bana kavuşmak icin![]()
Amiinn inşallah Rabbim daha beterinden korusunGeçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.
Günaydın herkese,
Depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun.
Dün akşamdan beri haberlerden gözümü alamıyorum, ağlıyorum, sabah hemen merakla uyanıp yine başladım seyretmeyeaz önce ise hamile bir kadını enkazdan sağ çıkardılar 12 saat sonra.
Allah o mucizeyi korusun![]()
Resmen düşükten günler sonra hamile kalmışım 13+5im gün itibariyle doktorun dediğine göre![]()
Günaydın güzel anneler, ben iki gündür kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Endişelenmeli miyimaranızda zaman zaman böyle hissedenler var mı?
Maşallah kocaman olmuşBebeğim dün aynen böyleydibağdaş kurmuş eller de aynen böyle bi de tıpkı burdaki gibi mışıl mışıl uyuyodu
Digeri de bebişimin ta kendisi
Eki Görüntüle 2580880
Eki Görüntüle 2580881
Eşim diyo yata yata karpuz da büyür diyoMaşallah kocaman olmuş
Doktorumun deyimiyle “büyütmüşsün kız”![]()
kullandım artık ,değişirse değişirim.erkeklerin hepsi işaretlemiş kızlar geri kalmasınBekle cnm Bend e bekliyorum hala değişir diye![]()
Hepsi aynı demek ki. Aynısını banada diyor eşimEşim diyo yata yata karpuz da büyür diyo68 kilo olmuşum bu arada. Eşimin işinden dolayi 10 u buluyo yemekten kalkmamiz artik ayri yicem fazla kilo almissin dedi doktor
![]()