Cok gecmis olsun. Bebisler ve hamileler hasta olmasin hic ya.
Umarim tum bebislerimiz iyidir.
Ben 10 gun gecikmeli regl oldum. Emzirmektenmis gercekten. 3 gundur gunde sadece 3 kez emzirdim hatta ilk gun sadece 2 kez emzirdim. Ve hemen regl oldum. Ayrica sıkı durun, gunduz 2-3 kez emzirdigimde gece emmesine kalkmadi
Bilincli olarak azalttim, bir sure boyle devam edip birakicam. Regl olmadigimda vucudum cok zorlaniyor, sicak basiyor, sinirli oluyorum. Sadece bunun icin degil elbette. Bu ayda, birkac kez emmesinin kafi olduguna inandigim, kendime daha cok alan vermek istedigim icin emzirmeyi azalttim. Oyle aglamiyor da, ben veriyomusum aliskinliktan zirt pirt. Vermeyince baktim istemiyor. Ama gece yatmadan muhakkak istiyor ve uzun uzun emiyor ikisinden de. Ayrica sabah da gozunu actiginda ilk lafi memme. Ozellikle ikisini biraz zor birakirim
Bunun disinda Luna dilli bebeklerden. Surekli miril miril bir sey anlatiyor ama bizim anladigimiz soyledigini dusundugumuz yaklasik 10 kelime var. Bugunlerde anne diyor ben annecim bana anne de diyorum utanip guluyor cok kendine guvensiz bir anni cikiyor agzindan. Aferin annemm diye mincikliyorum kikirdiyor ama kendi direkt anne diye seslenmiyor bana. Ben hep konustum sarki soyledim ona. Simdi o da sarki soyluyor. Kendi kendine sarki mirildaniyo bazen
sarkilarin lalala gibi basit kisimlarinda ultra heyecanlaniyor cunku eslik debildigi kisim. O da hemen la la diyor miril miril.