Cnm uzun zmn olmuş ama bebeğin nasılBi değişiklik yok kesin tani çıkmadı hala. Bir umut belki bir yanlışlık olmuştur diye bekliyoruz işte. Belki bir mucize olur ve kesin tani farklı çıkar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm uzun zmn olmuş ama bebeğin nasılBi değişiklik yok kesin tani çıkmadı hala. Bir umut belki bir yanlışlık olmuştur diye bekliyoruz işte. Belki bir mucize olur ve kesin tani farklı çıkar.
2 günde geçirdim pişiği. Sürekli bez değiştirdim ve her bez değişiminde ilik su altında yikadim poposunu bol bol kantaron yağı sürdüm. Fakat bezlerken kaşığı hep tırnak izi var öyle bir kaşımış ki kanadı o geç gecicek gibi duruyorAh o pişik çok beter on dk da bir ufak ufak kaka yapıyordu ve hemen eli bezine gidiyordu acıyla .bin tane şey denedik çok şükür eski hali yok yinede iyileşmesi epey sürer.ben köpek dişi olduğuna eminim diğer kızım dada köpek dişi aynı şekilde yapmıştı.bir de Dr kusma varmı diye sordu salginda kusma da oluyor onu büyük kızımla ikimiz bir ay önce geçirdik.
Çok geçmiş olsun. 3 kez doktora gittik ama bir tahlil yapmadılar. Kulak, boğaz, ateş gibi genel kontrolleri yaparak bu şekilde bir salgın olduğunu ve muhtemelen kreşten virüs kaptığını söyleyerek ve sıvı alımına önem vermem gerektiğini söyleyerek eve gönderdiler. Gaita kontrolü vs. olmadı. Kan da alınmadı. 3 gün bir şey tutmadı midesi, yediğini kustu. Çok şükür emzirdiğimden sorun yaşamadık sıvı alımı konusunda. Kendi kendine iyileşti. Probiyotik dışında özel bir ilaç kullanmadık. Umarım en yakın zamanda iyileşir bebeğiniz.Bizim de ayni canim,peki tahlil verdiniz mi?biz bugun on iki den bese kadar bekledik,evde surekli kaka yapan bebek orda yapmadi,doktor sonuca gore yatis ya da ilac dedi,yatis deyince cok korktum ama kaka yaomayinca aldik eve geldik,bakalim simdilik gozlemliyorum
Sen yurt disinda mi yasiyorsun?orda bildigim kadariyla pek tahlil yapilmiyor,Zira Turkiyede envai cesit tahlil yapiliyor en ufak seyde gaita kontrolunde adenovirus pozitif cikti bizim probiyotik verildi,gida alamama asiri halsizlik olursa yatis dendi,bakalim simdilik iyi gibi,bol bol emziriyorum,insallah cabuk toparlarizÇok geçmiş olsun. 3 kez doktora gittik ama bir tahlil yapmadılar. Kulak, boğaz, ateş gibi genel kontrolleri yaparak bu şekilde bir salgın olduğunu ve muhtemelen kreşten virüs kaptığını söyleyerek ve sıvı alımına önem vermem gerektiğini söyleyerek eve gönderdiler. Gaita kontrolü vs. olmadı. Kan da alınmadı. 3 gün bir şey tutmadı midesi, yediğini kustu. Çok şükür emzirdiğimden sorun yaşamadık sıvı alımı konusunda. Kendi kendine iyileşti. Probiyotik dışında özel bir ilaç kullanmadık. Umarım en yakın zamanda iyileşir bebeğiniz.
2 günde geçirdim pişiği. Sürekli bez değiştirdim ve her bez değişiminde ilik su altında yikadim poposunu bol bol kantaron yağı sürdüm. Fakat bezlerken kaşığı hep tırnak izi var öyle bir kaşımış ki kanadı o geç gecicek gibi duruyor
Bizde tam ishal yok ama akışkan halde yarim saat içinde çocuk nasıl pişik oldu anlamadım resmen. Çok uzun zamandır pişik sorunu yaşamıyorsun iki gündür uğrastiriyor. Birde kaşınıyor herhalde surekli bezi çekiştirip duruyor. Bizimkide herhalde köpek dişlerine hazırlık yapıyor diye düşünüyorum.
[/QUOT
Çok geçmiş olsun, yıkamak çok işe yarıyor. 5-6 Aydan beri her kakadan sonra yıkarım çok şükür çok ciddi bir şey olmadı. Birde başlangıcını gördüğüm an hamazinc sürüyorum kesinlikle işe yarıyor.
Çok geçmiş olsun, yıkamak çok işe yarıyor. 5-6 Aydan beri her kakadan sonra yıkarım çok şükür çok ciddi bir şey olmadı. Birde başlangıcını gördüğüm an hamazinc sürüyorum kesinlikle işe yarıyor.2 günde geçirdim pişiği. Sürekli bez değiştirdim ve her bez değişiminde ilik su altında yikadim poposunu bol bol kantaron yağı sürdüm. Fakat bezlerken kaşığı hep tırnak izi var öyle bir kaşımış ki kanadı o geç gecicek gibi duruyor
Çok geçmiş olsun, ben kusma ve ishal ile ilgili yazın hastalık atlattık valla yaşlandım resmen çok yıpratıcıydı özellikle kusma yok mu çocuk yemek içmek istiyor ama kusuyor valla neyse bitti gitti. Bize de yiyecek ya da Sudan bulaşmış olabilir dediler.Sen yurt disinda mi yasiyorsun?orda bildigim kadariyla pek tahlil yapilmiyor,Zira Turkiyede envai cesit tahlil yapiliyor en ufak seyde gaita kontrolunde adenovirus pozitif cikti bizim probiyotik verildi,gida alamama asiri halsizlik olursa yatis dendi,bakalim simdilik iyi gibi,bol bol emziriyorum,insallah cabuk toparlariz
Vala bizim kız konuşuyor mu napıyor bilmiyorum,. Anne baba anneanne meme emme, kuzenleri nil ve ayça nın isimlerini epey net söylüyor çok uzun zamandan beri. Hava güzel diyorum camdan bakıp hava diyor mesela ama bi kere. Eve gidiyoruz diyorum eve diyor. Böyle anlık net söylediği kelime epey var ama devamı yok. Bunlar dışında bitti diyeceği zaman biii diyor, ekmek ep, bebek eb, tüm meyvelere elme.Konuşma konusunu bugün kafaya taktım isterse bababa der meme isterse mam der o kadar bir de aglaken anni der bilmiyorum çok mu erken panikledim bugün buna takıldım resmen ya sizin bebekler konuşuyor mu
Maşallah ne güzel baya baya konuşuyor tavsiyenizle ile kitabı alıp okuyacağım umarım faydası olur bizedeVala bizim kız konuşuyor mu napıyor bilmiyorum,. Anne baba anneanne meme emme, kuzenleri nil ve ayça nın isimlerini epey net söylüyor çok uzun zamandan beri. Hava güzel diyorum camdan bakıp hava diyor mesela ama bi kere. Eve gidiyoruz diyorum eve diyor. Böyle anlık net söylediği kelime epey var ama devamı yok. Bunlar dışında bitti diyeceği zaman biii diyor, ekmek ep, bebek eb, tüm meyvelere elme.
Yani komik komik anlatıyor tek kelime bile diyemeyeceğim kısaltmalarla ama bi şeyler beklemek için bence henüz çok erken.
Ama yine de ne yapabilirm diyorsan ve henüz okumadıysan otuz milyon kelime kitabını şiddetle tavsiye ederim. İnsanın dile karşı Bakış açısını değiştiriyor.
Tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun, ben kusma ve ishal ile ilgili yazın hastalık atlattık valla yaşlandım resmen çok yıpratıcıydı özellikle kusma yok mu çocuk yemek içmek istiyor ama kusuyor valla neyse bitti gitti. Bize de yiyecek ya da Sudan bulaşmış olabilir dediler.
Bugünlerde gözlerini ovuyor yeni bir alışkanlık mı yoksa bir şeyden mi rahatsız oluyor anlayamadım. Ayrıca sanki üşütmüş gazı var değişik çok seyrek olarak da öksürüyor. Bu şekilde olan var mı?
Cok gecmis olsun,siz yine de bol bol emzirin,insallah antibiyotiksiz atlatir minnos.Burnu akıyor öksürük var daha ay başında hastaneye gittik ayı dolmadan yine hastanedeydik gece ateşi oldu 39 u gördüm üstü solunum yolu enfeksiyonu dedi Antibiyotik vermedi bağışıklıgi bu kadar zayıf olması bana çekmiş anne sütü de alıyor Perşembe günü sünnet olacaktı yine iptal oldu ona değilde sürekli hastalıkla mücadele etmesine üzülüyorum hasta çocuk çok zor ya derdini de anlatamıyor yemek yemiyor bu kış çok zor geçecek bize
Sağolun ay başı hasta iken antibiyotik vermişti bu sefer vermedi bende kullanmak istmem fakat gece hiç uyumadık sürekli uyandı ağladı parol verdim ama faydası kaldı benimde boğazım ağrıyor ondan geçti galiba bakacağım yarın da böyle olursa goturcem yine çünkü antibiyotiksiz daha önce atlatmadi.gecen kışta böyle hastalandı hep antibiyotik ile atlattıCok gecmis olsun,siz yine de bol bol emzirin,insallah antibiyotiksiz atlatir minnos.
Komutları anlayıp işaret diliyle de kendini ifade ediyorsa endişelenme bence. Oğlum 13.aydan itibaren gelişim gösterdi hem yürüme hem dil becerisi anlamında baya ilerledi. Söylediğim her şeyi anlıyor sürekli tekrar ettiriyor bize. Söylediği kelimeler anne baba dede anneanne babaanne mama meme cici pisi pisi çiçek gibi kelimeler net çıkıyor. Söylediğimiz her kelimeyi de tekrar etmeye çalışıyor ısıtıcı çamaşır makinesi lamba gibi kelimeleri söyleyince biz anlıyoruz geçen gün bur anda arı vız vız dedi mesela arada şaşırtıyor. torro ya kesinlikle katılıyorum hamileyken okumuştum otuz milyon kelime kitabını . Yaptığımız her şeyi defalarca anlatmak anlamaz diye düşünmemek sürekli konuşmak gerekiyor. Zamanla taklit ede ede öğreniyorlar.Konuşma konusunu bugün kafaya taktım isterse bababa der meme isterse mam der o kadar bir de aglaken anni der bilmiyorum çok mu erken panikledim bugün buna takıldım resmen ya sizin bebekler konuşuyor mu
Bende çok uzun zamandır yıkıyorum ama pişik tamamen yarim saat içinde oldu. Putur putur kabardı hemenn. Uyutmadan önce bezini değiştirdim uyurken kakasını yapmış uyandi ve bezini değiştirirken pişik oldu. Ben sadece kantaron yağı kullandım şimdiye kadar. Ara ara yine sürerim hem pisige iyi geliyor hemde oluşmasını engelliyor.Çok geçmiş olsun, yıkamak çok işe yarıyor. 5-6 Aydan beri her kakadan sonra yıkarım çok şükür çok ciddi bir şey olmadı. Birde başlangıcını gördüğüm an hamazinc sürüyorum kesinlikle işe yarıyor.
Bütün beyinli çocuk, bağırmayan anneler, otuz milyon kelime vs vs okumayı bekleyen kitaplarimdan birkaçı ama vakit bulamamak malesef çok kötü ya.Komutları anlayıp işaret diliyle de kendini ifade ediyorsa endişelenme bence. Oğlum 13.aydan itibaren gelişim gösterdi hem yürüme hem dil becerisi anlamında baya ilerledi. Söylediğim her şeyi anlıyor sürekli tekrar ettiriyor bize. Söylediği kelimeler anne baba dede anneanne babaanne mama meme cici pisi pisi çiçek gibi kelimeler net çıkıyor. Söylediğimiz her kelimeyi de tekrar etmeye çalışıyor ısıtıcı çamaşır makinesi lamba gibi kelimeleri söyleyince biz anlıyoruz geçen gün bur anda arı vız vız dedi mesela arada şaşırtıyor. torro ya kesinlikle katılıyorum hamileyken okumuştum otuz milyon kelime kitabını . Yaptığımız her şeyi defalarca anlatmak anlamaz diye düşünmemek sürekli konuşmak gerekiyor. Zamanla taklit ede ede öğreniyorlar.
Okumak isteyen annelere bir kitap daha tavsiye edeyim bütün beyinli çocuk mutlaka okunması gerekenlerden oğlum için başlamıştım ama kendim için de çok faydalı oldu.
Kantaron yağı iyi ama hakiki olanına ulaşmak zor aktardan da almak istemiyorum. Ben hep bepantol kullandım. Gün içinde sürekli sürüyorum çünkü diş dönemi hiç bitmedi. Ayrıca süt pişik yapıyor uzun süre doğrudan vermeyi düşünmüyorum .Bütün beyinli çocuk, bağırmayan anneler, otuz milyon kelime vs vs okumayı bekleyen kitaplarimdan birkaçı ama vakit bulamamak malesef çok kötü ya.
Ben kendim yapıyorum kantaron yazın toplamıştım onla yaptım sizde eğer aktardan kuru kantaron çiçeği bulursanız kendiniz yapabilirsiniz. Hazır almaktan daha iyi oluyor her zaman kendin yapınca.Kantaron yağı iyi ama hakiki olanına ulaşmak zor aktardan da almak istemiyorum. Ben hep bepantol kullandım. Gün içinde sürekli sürüyorum çünkü diş dönemi hiç bitmedi. Ayrıca süt pişik yapıyor uzun süre doğrudan vermeyi düşünmüyorum .