Ben de daha öncesinde 6 senedir dur durak bilmeden çalıştım ve yeri geldi uzun mesai saatlerim oldu... ama daha düzenli mesai saatlerinde çalışmak bence de iyi. Eski iş yerime gönül kırgınlığından dönmek istemiyorum ama eğer dönebilseydim mesai saatlerini net şekilde konuşur mesai yapamayacağımı söyler denerdim. Uymaz ise çıkar iş arardım. Şu anda malum pandemi daha etkilerini yeni soğutmuşken iş süreci biraz beni etkiliyor. İşin aslı eski işim evine çok yakındı. Şimdi ise bakmak istediklerim biraz uzak ve eşim home office..
bir de tabi acaba Türkiye de mi kalacağız durumu var
Konuyu nerden nereye getirdim kısacası benim imkanım olsa çalışırdım çünkü gerçekten farklı ortamlara girmek insanı daha verimli hale getirir bebeğine karşı. Hele gece uykuları düzenli ise düşünme derim.
Bazen kayınvalidem bile aldığında bilerek ev işi ve yemek yapmıyorum pc açıyorum ve mesela bütçe çıkarıyorum
sadece tek şey düşünmek adına...
Ki kalkıp sabah duşumu alıp makyajımı yapıyorum bazı günler, çünkü evde isem full kalktığım gibi durmak enerjimi alıyor
Sabah kalkmak zor evet ama eğer bebeğinden biraz önce güne başlarsan daha iyi, ben bu aralar yapamıyorum sabahları beni yanına kitliyor