• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben yarin devlet hastanesinede gidicem kizlar. Normalde ozele gidiyorum ama iki farkli doktorun gormesi bence daha iyi. İki doktorun gozetiminde olmak istiyorum. Hemde daha kalp atimini duymamistik belki yarin duyarim 🙏

Ben yarin devlet hastanesinede gidicem kizlar. Normalde ozele gidiyorum ama iki farkli doktorun gormesi bence daha iyi. İki doktorun gozetiminde olmak istiyorum. Hemde daha kalp atimini duymamistik belki yarin duyarim 🙏
Bende özel kliniğe gidiyorum devletten randevu aldım 32.hafta raporunda sıkıntı falan olmasın diye devlete giderken daha önce özelde muyane olduğunuzu belirtmeliyiz demi sonuçta 9 haftalık oldum ben terslik yapmalarından korkuyorum

Gözüñ aydın canım, bugün benim de hiç bulandım yok, gün günü tutmuyor işte.. Yarın da ben gideceğim bakalım :KK66:

Takma ya benim çok şiddetli kusmalarim vardı gece gündüz kusuyordum birden bire kesildi 4 5 gündür hiç kusmadım 2 kilo mu geri bile almışım hafta geçtikçe normale donuyor bence belirtilerle kiyaslamamak lazım kuzum sende güzel haberlerle geleceksin ❤

Bu konuda da yazacaktım vazgeçmiştim
Konusu geçti onu da yazayım.
Önceki topiklerde de 8-9 sene bebeği olmamış ve tüp bebekle hamile kalmış,
Türlü sebeplerle bir kaç kere düşük yapmış,
Kordon dolanması sebebiyle bebeğini kaybetmiş,
Bir sürü farklı kayıp yaşamış ilk bebeğini kucaklayamamış kişilerle görüştüm tanıştım ama hiç biri de bu kadar olumsuz değildi.
En büyük örneklerden biride bence benim yine yazıcam belki birilerinin psikolojisi(!) bozulacak ama. Hiçbir sebebi olmayan sebebi bulunamamış bir anomali ile (diyafram hernisi) hamileliğim tümünü yaşayıp yaşamayacağı belli olmayan %50 ihtimal verilen bir canı taşıyarak geçirdim. Topikteki tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun ki en ufak olumsuzluğa düştüğümde ayağa kaldırdılar, güç verdiler.
Doğdu hemde hiç bilmediğim bir şehirde, ama sonu kötü bitti.
Doğumdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Kese şekli bozuk olduğu için düşük yaptım yine. Arada inancımı kaybetsem de bu dönemde gittim doğacak çocuğuma birşeyler aldım. Biliyordum eninde sonunda olacak çocuğum. Hep böyle düşündüm. Bir iki ay korunduk ve şimdi yine hamileyim ve içimde en ufak bir olumsuzluk yok. Telaş yok. Herşeyin bilincindeyim. Var olanda olacak olanda allahtan. Bizim elimizden hiçbir şey gelmiyor.
Bir şeyi ne kadar çok istersen ne kadar çok üstüne düşersen olmuyor çünkü.
Bu da son yazımdı sanırım. Sadece uzaktan gözlemleyeceğim bir süre. Herkese güllük gülistanlık hamilelik diliyorum. Şimdilik hoşçakalın 👋
Ben de artık katılıyorum, çünkü tadı kaçmaya başladı bazı şeylerin. İlk defa biz hamile kalmıyoruz ve son da olmayacağız. İnsanların başına neler neler geliyor. Bizim başımıza gelmeyeceğinin de bir garantisi yok.Ama galiba biraz abartılıyor artık ve ben de şımarıklığa girdiğine inanıyorum. Ve görüyorumki bir şekilde gebeliği sonlananlar daha metanetli davranıyor. Şükür ve sabır olmadan bu iş zor. Kimse üzerine alınmasın lütfen ama ben de bir süre yazmayacağım galiba💫 İlk zamanlar olduğu gibi pozitifliğe ve güzel enerjiye ihtiyacım var🙏🏼

Bulantim kusmam agrim yok diye dertlenmeyin kizlar valla inanin onlarla gebelik gecirmek daha zor kafami kaldiramiyorum oglani tasimaktan belim agrisi fena kasiklarim ayri agriyor. Keske bende hic hissetmeden hamilelik gecirsem bunun daha agirlasma zamani var krapmlari var yatamicaz kalkamicaz vs. Simdilik rahat zamanlarinizin tadini cikarin. 😊
ayy korkutma bizi :D

Canim oglun kac yasinda? Benimki 3 yasina yaklasik bende tasiyamiyorum gorumcem geldi o bakiyo hepimize Allah razi olsun.
Progestan kullaniyorim bende sersem gibi oluyorum hicbiseye bakamiyorum dogru duzgun Allah yardimcimiz olsun
Amin. Bende 2 oglan var biri 7 yasinda 1. Sinifa gidiyor digeride 3 yasinda zor valla boyle bende kimsede yok malesef.

Amin. Bende 2 oglan var biri 7 yasinda 1. Sinifa gidiyor digeride 3 yasinda zor valla boyle bende kimsede yok malesef.

Nasıl cesaret ettiniz dedikleri gibi zorluklar unutuluyor galiba 😂 ben bunda çok korktum hedefim 3 tu ama bunu görünce ilk ve son olarak.kalcak galiba eşime diyorum ikinciyi hazır versinler 😂😂

Nasıl cesaret ettiniz dedikleri gibi zorluklar unutuluyor galiba 😂 ben bunda çok korktum hedefim 3 tu ama bunu görünce ilk ve son olarak.kalcak galiba eşime diyorum ikinciyi hazır versinler 😂😂
Ilk kizimda 17. Haftaya kadar çıkardım belki inanmazsin sadece erik ve su baska gıda alamadım
Ikinci kizimda bir kez bile kusmadim sifir bulantı
Bundada hiç kusmadim ama tiksinme hat safhada hicbisey yiyemiyorum doğru düzgün hele farklı farkli😊😊

Ilk kizimda 17. Haftaya kadar çıkardım belki inanmazsin sadece erik ve su baska gıda alamadım
Ikinci kizimda bir kez bile kusmadim sifir bulantı
Bundada hiç kusmadim ama tiksinme hat safhada hicbisey yiyemiyorum doğru düzgün hele farklı farkli😊😊

Allahım erik dedin günlerdir ruyama giriyor eşimde garibim fırsat bulup gidemedi bulmaya içine dert oldu bekliyorum fırsat bulsunda gidip alsa diye 😂😂 ben senin bi çocuğun var diye hatirliyorum ikinci nerden çıktı gi 😂😂 banada diyorlar ikinci normal geçer diye ama yok sanmıyorum 😂

Kızlar keseyi gördük bugün sat a göre 6+2 ama ultrasonda 5+3 gözüküyo sizce normal mi inşallah boş gebelik filan değildir 🙈

Eklentiler

• IMG-20200107-WA0004.jpg
    IMG-20200107-WA0004.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 63
Canım Kuru ekmek ye hiçbişeysiz bakın midedeki asiti kusuyorsunuz midedeki asiti bayat ekmek ve kzarmıs ekmek sünger gbi içine çekiyor . Muz yiyin pirinç lapası yiyin . Mide cok asit ürettiği için ekşime ve kusma oluyo . Hamilelik dısında ben bi zehirlenme geçirmişyim 3 kere endoskopi 1 kere kolonoskopi oldum 6 ay sürdü zehirlenmem ve ben bu süreci pirinç lapası bayat ekmek ve patates haşlama ile geçirdim . inanın cok iyi gelir midenize bunlarla ayakta kalmıstım .
Evet haklısın canım ama benim gibi bünyelere inan bu saydıkların bile fayda etmiyor ekmek patates beni çok rahatsız ediyor pirinci denemedim ama denicem birde sürekli beyaz leblebi yiyorum oda sadece mideyi kurutuyor

9 sene sonra cesaret edebildim ben 🙈😳 üstelik hamileliğim çok keyifli idi, doğunca çok daha zor gelmişti 😂🥳 bazen hala kendime şaşıyorum, etrafıma ne kadar çok "asla düşünmüyorum" dediysem, duyan şoka giriyor:skandal:

Back