- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
teori neymiş benim biri 180 biri 186 atıyordu
140 altı erkek üstü kız diyorlar benimde 169 cıktı bakalım ne çıkcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teori neymiş benim biri 180 biri 186 atıyordu
Kızlar ya sizinde etrafınızda felaket tellalları var mı ? Bende bir kaç tane var , hayatın bitti , artık uyku yok , kilo alıcaksın dişlerin dökülecek yok bilmem ne sürekli olumsuz şeyler söyleyen üstelik evli ve çocuklu bunları söyleyenler iyice sinir olmaya başladım. Ya ben içimde bir can taşıyorum neden sürekli olumsuz düşünceler yüklüyorlar anlamıyorum.Bende onlara sizin hayatınız bitmiş olabilir benim hayatım yeni başlıcak diyorum .Ben gezen tozan kuaförden çıkmayan bir bayanım çocukluda öyle olucam diyorum.. Sizce bu insanlar niye böyle ya ?
ayy ikisidemi kız o zaman bence her hafta değişiyodur ama 140 ın altına doğuma doğru iner sanırım140 altı erkek üstü kız diyorlar benimde 169 cıktı bakalım ne çıkcak
ayy ikisidemi kız o zaman bence her hafta değişiyodur ama 140 ın altına doğuma doğru iner sanırım
insanlar bulundukları durumu kötülemeyi seviyo garip bi şekilde pişman ama 2.yi 3. yü yapıyorKızlar ya sizinde etrafınızda felaket tellalları var mı ? Bende bir kaç tane var , hayatın bitti , artık uyku yok , kilo alıcaksın dişlerin dökülecek yok bilmem ne sürekli olumsuz şeyler söyleyen üstelik evli ve çocuklu bunları söyleyenler iyice sinir olmaya başladım. Ya ben içimde bir can taşıyorum neden sürekli olumsuz düşünceler yüklüyorlar anlamıyorum.Bende onlara sizin hayatınız bitmiş olabilir benim hayatım yeni başlıcak diyorum .Ben gezen tozan kuaförden çıkmayan bir bayanım çocukluda öyle olucam diyorum.. Sizce bu insanlar niye böyle ya ?
evet ikizler bence de eğlence arıyoruz başka teoriler varmı onlarada bakayımIkizmi sizin doktorda aynısını değişti sürekli değişir bu dedi işte kendimize eğlence yaşarıyoruz ne edek yoksa günler nasıl geçer yahu
evet ikizler bence de eğlence arıyoruz başka teoriler varmı onlarada bakayım
8+6 dayız daha tam zorluğunu anlamadım ama bulantım çok erken başladı ekşi şeyler yada kuru kraker falan yiyerek bastırmaya çalışıyorum. Sabah bastırılamayan bulantım var ama maalesef. Ben kesenin neresinde olduklarını anlamadım ortasındalar gibiCin takvimi diyorlar ama anlamıyorum onları kese şekli ve nerde durduğuna gorede diyorlar kesenin solundaysa kız sağındaysa erkek diyorlar senin ikiz biri sağda biri solda duracaktır Herald e zor mu ikiz nasıl bulantı felan
Çocuğa tek mi bakacaksın yoksa ailen yakın mı ? Ben misal tektim aileler farklı şehirde çocuğu bırakacak insan olmadığı için öle kuaföre gezmeye kafama göre gidemedim. Hele bebeğin uyku saati yemek saati şaştı mı çok ağlıyor susmuyor hatta ağlamaktan morarıyorsa inan sen kendin gitmek istemiyorsun. Ama annen yakınında ise fıldır fıldır gezersin valla sorun olmaz. Diğer olaylar beslenme ile ilgili. Ben ne diş döktüm ne farklı bişey oldu. Yani tek sıkıntı eskisi gbi sosyal olamadım. Ondada güveneceğim biri olmamasından yoksa her haftasonu çıktık eşimle. Ama haftada bi gün de yetmiyo . Geçici bir süreç ama büyüyünce sıkıntı kalmıyor.Kızlar ya sizinde etrafınızda felaket tellalları var mı ? Bende bir kaç tane var , hayatın bitti , artık uyku yok , kilo alıcaksın dişlerin dökülecek yok bilmem ne sürekli olumsuz şeyler söyleyen üstelik evli ve çocuklu bunları söyleyenler iyice sinir olmaya başladım. Ya ben içimde bir can taşıyorum neden sürekli olumsuz düşünceler yüklüyorlar anlamıyorum.Bende onlara sizin hayatınız bitmiş olabilir benim hayatım yeni başlıcak diyorum .Ben gezen tozan kuaförden çıkmayan bir bayanım çocukluda öyle olucam diyorum.. Sizce bu insanlar niye böyle ya ?
Demi canım valla çok haklısıınnAman ne yapıyorsun boşver her şeyi yasamicazda illa yaşayacağımız şeyler olacak yas ayarak görürüm de kapat konuyu boşver
aynen öyle bunu söyleyenler benden hızlılar yani ahhainsanlar bulundukları durumu kötülemeyi seviyo garip bi şekilde pişman ama 2.yi 3. yü yapıyor
Canım benim ailem bana çok yakın ve ilk torun bakacaklar var , kaynanam da çok yakın zaten , ben hep iyi düşünmek istiyorum pozitif :)Çocuğa tek mi bakacaksın yoksa ailen yakın mı ? Ben misal tektim aileler farklı şehirde çocuğu bırakacak insan olmadığı için öle kuaföre gezmeye kafama göre gidemedim. Hele bebeğin uyku saati yemek saati şaştı mı çok ağlıyor susmuyor hatta ağlamaktan morarıyorsa inan sen kendin gitmek istemiyorsun. Ama annen yakınında ise fıldır fıldır gezersin valla sorun olmaz. Diğer olaylar beslenme ile ilgili. Ben ne diş döktüm ne farklı bişey oldu. Yani tek sıkıntı eskisi gbi sosyal olamadım. Ondada güveneceğim biri olmamasından yoksa her haftasonu çıktık eşimle. Ama haftada bi gün de yetmiyo . Geçici bir süreç ama büyüyünce sıkıntı kalmıyor.
Kızlar ya sizinde etrafınızda felaket tellalları var mı ? Bende bir kaç tane var , hayatın bitti , artık uyku yok , kilo alıcaksın dişlerin dökülecek yok bilmem ne sürekli olumsuz şeyler söyleyen üstelik evli ve çocuklu bunları söyleyenler iyice sinir olmaya başladım. Ya ben içimde bir can taşıyorum neden sürekli olumsuz düşünceler yüklüyorlar anlamıyorum.Bende onlara sizin hayatınız bitmiş olabilir benim hayatım yeni başlıcak diyorum .Ben gezen tozan kuaförden çıkmayan bir bayanım çocukluda öyle olucam diyorum.. Sizce bu insanlar niye böyle ya ?
Evet canım valla çok haklısın önemli olan sağlıklı olması gerisi zaten boş bir şekilde hallolur. :)vallahi canım herkes doğuruyor, kimse de çocuk yaptım diye ölmüyor, en fazla 2 yıl evet baktım zorlanıyorlar sonra hepsi fıldır fıldır geziyor. o 2 yılda da hapis hayatı yaşamıyorsun zaten sadece adaptasyon, arada dışarı çıkma şeklinde. hiç bir şey olmaz. bu dönemde çocuğun sağlıklı olsun başka bir şey isteme. gezersiz de tozarsın da. hep güzel düşün
kızlar ikili teste gidenler lütfen muhakkak yazsınlar
Aynen öyle ya bende daha çözüm bulabilmis değilim heralde yek çare sabretmekValla her yazılanı denemek gerekiyor banada hiç bise yaramıyordu patates benide kötü yapıyordu sürekli deneyeceksin bise iyi geldi diyorsun ikinci denemede ise yaramıyor ne yazıkki