geçmiş olsun canım sen en tecrübelisin.benceherkes buraya yazılanlardan etkileniyor
Ben hiç böyle şeyler hissetmedim valla

benimde 5.kez hamile kalışımbu sefer her şeyin iyi olacağına inanıyorum
bu zamanlarda normaldir arkadaşların böyle şeyler düşünmesi hele ki ilk çocuklarda daha endişeli oluyor insan şu 3ayı bi devirsek hepimiz rahatlıcaz
![]()
Öylede canım her hamilelik kötü bitmiyor ki. Hem olumlu düşünürsek olumlu şeyler olur. Kötü düşünürsek kötü ben buna çok inanıyorum. Rabbim hepimize en güzeli en hayırlısını nasip etsin.
Doktora gittim kadin beni halsiz görüyordu bugün o bile maşallah iyisin bugün dedi evet kusmuyorum artık dedim bebege bakalim dedi kızacağını bile bile kalp atımı ni sordum ne önemi var dedi anladı buyk ihtimalle troriye uyuyormu diye dedimoda dedi 169 ne oluyor şimdi dedi kız dedim ama erkek hissediyorum d edim güldü dedi bu değişen bişey böyle şey olurmu böyle şeylere takılma biraz daha geç sin beraber öğrenecez dedi
bebisimizde büyümüş 2.70 olmuş 9+4 cıktı ama ben yine 9+2olarak görcem çünkü artık yavaş büyümeye başlıcak normal tarihine döner
Oh oh maşallah canım.

Canım yaşadıklarını anlatıp anlatmama durumu değil ki bu. Evet anlatalım paylaşalım ama neden hep en kötüsü olacakmış gibi davranalım ki? Annelerimizde hamile kaldı, yani olacak olan olur biz en ufak şeyde bile acaba ne oldu bu belirti yok birşey mi oldu diye düşünür davranırsak en kötü olanı çağırırız. Güzel düşünelim hepimiz çocuklarımızı kucağımıza alıp emzirip gaz sancılarını anlayacağız inşallahBen de aynı şekilde düşünüyorum.
Sürekli bir şikayet durumu söz konusu.
Onu konuştunuz etkilendim, bunu konuştunuz etkilendim.
Bu durumdan çok rahatsızım. İnsanlar yaşadıklarını anlatamayacaksa neden buradalar?