• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bana hiç biri yaramadı sürekli deneyeceksin ne yazık ki havuç ayva iyi geliyor bide kussanda yemeye çalış yemeği kusmak daha iyi oluyor mideni bos birakip safrayı kusmaya kalkarsan maffolursun vücut direncinde ciddi anlamda düşüyor ben hala zofran kullanıyorum ilaçsız duramıyorum ama bi kaç gündür allaha şükür.hic kusmadım
Allah yardımcımız olsun bende çok kötü durumdayim doktor bana dramamine yazdı ıctim ama üstüne kustum ve hala bulantim çok kötü ıyi geldimi sana o ilac

Bu konuda da yazacaktım vazgeçmiştim
Konusu geçti onu da yazayım.
Önceki topiklerde de 8-9 sene bebeği olmamış ve tüp bebekle hamile kalmış,
Türlü sebeplerle bir kaç kere düşük yapmış,
Kordon dolanması sebebiyle bebeğini kaybetmiş,
Bir sürü farklı kayıp yaşamış ilk bebeğini kucaklayamamış kişilerle görüştüm tanıştım ama hiç biri de bu kadar olumsuz değildi.
En büyük örneklerden biride bence benim yine yazıcam belki birilerinin psikolojisi(!) bozulacak ama. Hiçbir sebebi olmayan sebebi bulunamamış bir anomali ile (diyafram hernisi) hamileliğim tümünü yaşayıp yaşamayacağı belli olmayan %50 ihtimal verilen bir canı taşıyarak geçirdim. Topikteki tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun ki en ufak olumsuzluğa düştüğümde ayağa kaldırdılar, güç verdiler.
Doğdu hemde hiç bilmediğim bir şehirde, ama sonu kötü bitti.
Doğumdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Kese şekli bozuk olduğu için düşük yaptım yine. Arada inancımı kaybetsem de bu dönemde gittim doğacak çocuğuma birşeyler aldım. Biliyordum eninde sonunda olacak çocuğum. Hep böyle düşündüm. Bir iki ay korunduk ve şimdi yine hamileyim ve içimde en ufak bir olumsuzluk yok. Telaş yok. Herşeyin bilincindeyim. Var olanda olacak olanda allahtan. Bizim elimizden hiçbir şey gelmiyor.
Bir şeyi ne kadar çok istersen ne kadar çok üstüne düşersen olmuyor çünkü.
Bu da son yazımdı sanırım. Sadece uzaktan gözlemleyeceğim bir süre. Herkese güllük gülistanlık hamilelik diliyorum. Şimdilik hoşçakalın 👋
Canım hayırlı olsun Rabbim bu sefer bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eder. Hamilelerin duaları kabul olur derler burdaki tüm arkadaşlar dua ederse 3 4 tane bile doğurursun inşallah :KK54: :anne:

Allah yardımcımız olsun bende çok kötü durumdayim doktor bana dramamine yazdı ıctim ama üstüne kustum ve hala bulantim çok kötü ıyi geldimi sana o ilac
Canım Kuru ekmek ye hiçbişeysiz bakın midedeki asiti kusuyorsunuz midedeki asiti bayat ekmek ve kzarmıs ekmek sünger gbi içine çekiyor . Muz yiyin pirinç lapası yiyin . Mide cok asit ürettiği için ekşime ve kusma oluyo . Hamilelik dısında ben bi zehirlenme geçirmişyim 3 kere endoskopi 1 kere kolonoskopi oldum 6 ay sürdü zehirlenmem ve ben bu süreci pirinç lapası bayat ekmek ve patates haşlama ile geçirdim . inanın cok iyi gelir midenize bunlarla ayakta kalmıstım .

Yedikleriniz dısında doktorum bana kesinlikle sırt üstü uzanmamamı söyledi oturur pozisyonda ol dedi ayaklarını uzat ama kafan hep yukarda olsun.Cunku yatar pozisyonda mide asiti yukarı gonderiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Sende 1gun mu oldu cankm peceteyw sıldıgımde gelmıyor bısey camasırıma bulasmıs cok az
Kuzu korkma heryerde yazıyor doktorlar diyor hamilelikte bebeğin oturma çabaları vs lekelenmelere neden olabiliyormus korkulacak bırsey değilmiş:KK68:

Yae neden kötü hissediyorsun allaha şükür bak iyiymiş bebeğin önlemide almışlar bise olmaz allahın izniyle
Evet canım kesen cok normal kalp atısın cok normal ama her lekelenme bır dusuk rıskıdır o nedenle ıgne yapalım dedı corasprın ıcıyordum onu bırak belkıde o yapmıstır dedı ,bırde kan uyusmazlıgı ıgnesı yaptı

Ay canim korkma bisey olmaz insallah icerde kanama alani var miydi? Gerci olsa bile bisey olmuyor cogu zaman
Yoktu kuzum kalp atısı kese hersey cok duzgun dedı her leke bır dusuk rıskı olabılır dedı oyuzden onlem amaclı ıgne veedı kan uyuszmazlıgı ıcımde ıgne yaptı

Kuzu korkma heryerde yazıyor doktorlar diyor hamilelikte bebeğin oturma çabaları vs lekelenmelere neden olabiliyormus korkulacak bırsey değilmiş:KK68:
Onlem amaclı ıhne yaptı umarkm hepımızınkı saglıkla ılerler

Sağol cnm adetine göre 7 haftanın içindeydim ama kısmet alın ins tekrar sağlıklı bi gebelik yaşarım

Amin ins çok tesekkurler🙏
İnşallah tez vakitte ye isen sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım
Bu konuda da yazacaktım vazgeçmiştim
Konusu geçti onu da yazayım.
Önceki topiklerde de 8-9 sene bebeği olmamış ve tüp bebekle hamile kalmış,
Türlü sebeplerle bir kaç kere düşük yapmış,
Kordon dolanması sebebiyle bebeğini kaybetmiş,
Bir sürü farklı kayıp yaşamış ilk bebeğini kucaklayamamış kişilerle görüştüm tanıştım ama hiç biri de bu kadar olumsuz değildi.
En büyük örneklerden biride bence benim yine yazıcam belki birilerinin psikolojisi(!) bozulacak ama. Hiçbir sebebi olmayan sebebi bulunamamış bir anomali ile (diyafram hernisi) hamileliğim tümünü yaşayıp yaşamayacağı belli olmayan %50 ihtimal verilen bir canı taşıyarak geçirdim. Topikteki tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun ki en ufak olumsuzluğa düştüğümde ayağa kaldırdılar, güç verdiler.
Doğdu hemde hiç bilmediğim bir şehirde, ama sonu kötü bitti.
Doğumdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Kese şekli bozuk olduğu için düşük yaptım yine. Arada inancımı kaybetsem de bu dönemde gittim doğacak çocuğuma birşeyler aldım. Biliyordum eninde sonunda olacak çocuğum. Hep böyle düşündüm. Bir iki ay korunduk ve şimdi yine hamileyim ve içimde en ufak bir olumsuzluk yok. Telaş yok. Herşeyin bilincindeyim. Var olanda olacak olanda allahtan. Bizim elimizden hiçbir şey gelmiyor.
Bir şeyi ne kadar çok istersen ne kadar çok üstüne düşersen olmuyor çünkü.
Bu da son yazımdı sanırım. Sadece uzaktan gözlemleyeceğim bir süre. Herkese güllük gülistanlık hamilelik diliyorum. Şimdilik hoşçakalın 👋
Sadece alkışlıyorum canım. İnşallah hu sefer sağ salim kucağına alacaksın. Onca olumsuzluğa rağmen bu şekilde düşünebilmen çok ama çok iyi.

B
Sende 1gun mu oldu cankm peceteyw sıldıgımde gelmıyor bısey camasırıma bulasmıs cok az
Canim cok normal biliyosun bak ben 5 ay yaşadım ilk hamileligimde. Simdi yine yasiyorum kanamanin olmasi her zaman kötü sonuc getirmez tabiki insan üzülüyor o ayri. Ama kanama var diye kotu dusunme bence. Çünkü hamilelik cok farkli kanama olsun olmasin hicbirimizin hamileliginin yarina garantisi yokki Allah korusun hepsini. Allah esirgesin kotu seylerden ona emanetiz hepimiz 🙏 Bide hamilelikte sadece kanama degil ki birsuru olumsuz seyle karsilasabiliriz hepsine karsi hazırlıklı olmalıyız. Daha ufacık tirnak kadar bi lekede böyle üzme kendini. Allah beterinden korusun insanlar birsuru zorluklarla karsilasiyolar. Allah korusun hepimizi ❤️

B

Canim cok normal biliyosun bak ben 5 ay yaşadım ilk hamileligimde. Simdi yine yasiyorum kanamanin olmasi her zaman kötü sonuc getirmez tabiki insan üzülüyor o ayri. Ama kanama var diye kotu dusunme bence. Çünkü hamilelik cok farkli kanama olsun olmasin hicbirimizin hamileliginin yarina garantisi yokki Allah korusun hepsini. Allah esirgesin kotu seylerden ona emanetiz hepimiz 🙏 Bide hamilelikte sadece kanama degil ki birsuru olumsuz seyle karsilasabiliriz hepsine karsi hazırlıklı olmalıyız. Daha ufacık tirnak kadar bi lekede böyle üzme kendini. Allah beterinden korusun insanlar birsuru zorluklarla karsilasiyolar. Allah korusun hepimizi ❤
Amin canım dogru dıyorsun 🥰

Bulantim kusmam agrim yok diye dertlenmeyin kizlar valla inanin onlarla gebelik gecirmek daha zor kafami kaldiramiyorum oglani tasimaktan belim agrisi fena kasiklarim ayri agriyor. Keske bende hic hissetmeden hamilelik gecirsem bunun daha agirlasma zamani var krapmlari var yatamicaz kalkamicaz vs. Simdilik rahat zamanlarinizin tadini cikarin. 😊

kızlar neden kendinizi dinleyip sorun bulmaya çalışıyorsunuz ki? göğüs ağrımıyor mide bulanmıyor diye niye korkuyorsunuz? strese giriyorum durup dururken hiç takılmadığım şeylere takılıyorum :/:/:/
İnsan çilesine razı oluyor bebeği için bugün bende çok iyiyim ve korkuyorum burayı okuduğum için değil mise bulantısı halsizlik bana sürecin normal ilerlediğini hissettirdiğinden

Bulantim kusmam agrim yok diye dertlenmeyin kizlar valla inanin onlarla gebelik gecirmek daha zor kafami kaldiramiyorum oglani tasimaktan belim agrisi fena kasiklarim ayri agriyor. Keske bende hic hissetmeden hamilelik gecirsem bunun daha agirlasma zamani var krapmlari var yatamicaz kalkamicaz vs. Simdilik rahat zamanlarinizin tadini cikarin. 😊
Canim oglun kac yasinda? Benimki 3 yasina yaklasik bende tasiyamiyorum gorumcem geldi o bakiyo hepimize Allah razi olsun.
Progestan kullaniyorim bende sersem gibi oluyorum hicbiseye bakamiyorum dogru duzgun Allah yardimcimiz olsun

Back