2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
geçmiş olsun canım sen en tecrübelisin.benceherkes buraya yazılanlardan etkileniyor

Ben hiç böyle şeyler hissetmedim valla olumsuza şartlıyoruz kendimizi.

Öylede canım her hamilelik kötü bitmiyor ki. Hem olumlu düşünürsek olumlu şeyler olur. Kötü düşünürsek kötü ben buna çok inanıyorum. Rabbim hepimize en güzeli en hayırlısını nasip etsin.

Oh oh maşallah canım.
Canım yaşadıklarını anlatıp anlatmama durumu değil ki bu. Evet anlatalım paylaşalım ama neden hep en kötüsü olacakmış gibi davranalım ki? Annelerimizde hamile kaldı, yani olacak olan olur biz en ufak şeyde bile acaba ne oldu bu belirti yok birşey mi oldu diye düşünür davranırsak en kötü olanı çağırırız. Güzel düşünelim hepimiz çocuklarımızı kucağımıza alıp emzirip gaz sancılarını anlayacağız inşallah

canım ben dedim bunu bir arkadaşa etkilendim diye sanırım bana diyorsun bu konuyu,evet burası görüş almak için bir platform bu konuda sizle hemfikirim.ama burada kese boyutu milimi kalp atışı seninki ne kadar diyerek mukayese ediliyor.burda kayıp yaşayan insanlar var.ve hamile oldukları için etkilenebilirler.ayrıca ben bu durumu yaşamıyorum.benimde kaybım var.ama burada doktora sorulacak şeyleri birbirimize sormayıda şahsım adına tasvif etmiyorum.misal kanaması olan birinin benim kanamam var sizdede oldumu demesi gibi.kanamanın ne olduğunu burda doktordan başka kimsenin anlayacağını sanmıyorum.evet burda birçoğumuz aynı paydada buluştuk.fakat sürekli olarak mukayesenin kendimize ve çevremizdekilere zararı olduğunu düşünüyorum.

Bende aynı şeyi söylüyor ve düşünüyorum canım. Arkadaşlarımızın çoğu birşey oldu mu olacak mı korkusu ile hareket ediyorlar. Bende olumsuz düşünürsek olukısz olur diyorum. Hepimiz paylaşım yapacağız iyiside olacak kötüsü de ama neden hep kötü olacak gibi konuşuyoruz? Hepimiz aynı belirtileri yaşayacak değiliz, hepimizin bebeği aynı boyda aynı kiloda olmayacak, aynı kalp atışına sahip olmayacak. Kimizin kızı olacak kimimizin oğlu olacak. Kimimiz erken öğreneceğiz kimimiz öğrenemeyecek. Tek düze gitmeyecek hiçbitşet. Hepimiz bu kadar farklı iken bebişler in aynı olması beklenemez demi ama

Kabızlığa tek çözüm lavobaya girdiğinde biraz oturup bekle sonra polina masaj yap parmağınla iyi geliyor artık popom acıyor ama yapacak bise yok rahatlıyorum en azından

Kizlar beni listeden çıkarabilirsiniz düşük yapicam allahım sizlerin hayırlısı ile evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin banada en kisa zamanda ins tekrardan hayirli sağlıklı hamilelik
Canım çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elden ne yazık ki.. inşallah tekrardan sağlıkla tekrar hamile kalırsın

Ayy maşallah çok sevindim darısı inşallah biz duymayanlara gelsin. Doktora bak sen hemen de anlamış hahahh ne güldüm) hakkınızda hayırlısı olsun inslh cnm

Hiç sormadım daha önce aklımda gelmemişti daha öncede yaşadı büyük ihtimalle kızacağını tahmin etmiştim

Çok tuaf duygu ya eli ayağı nasıl oynuyor var ya cidden çok değişik duygular ❤ cok var daha hissetmemize ya
15. Haftadan sonra hissetmeye baslayabiliriz canim kimimiz hissedecek bakalim kimler olcak :) Ben oglumda hissetmistim ama simdide erken hisseder miyim bilmiyorum. Annenin karninin derisine, yapisina, bebege gore degisiyormus

Bu konuda da yazacaktım vazgeçmiştim
Konusu geçti onu da yazayım.
Önceki topiklerde de 8-9 sene bebeği olmamış ve tüp bebekle hamile kalmış,
Türlü sebeplerle bir kaç kere düşük yapmış,
Kordon dolanması sebebiyle bebeğini kaybetmiş,
Bir sürü farklı kayıp yaşamış ilk bebeğini kucaklayamamış kişilerle görüştüm tanıştım ama hiç biri de bu kadar olumsuz değildi.
En büyük örneklerden biride bence benim yine yazıcam belki birilerinin psikolojisi(!) bozulacak ama. Hiçbir sebebi olmayan sebebi bulunamamış bir anomali ile (diyafram hernisi) hamileliğim tümünü yaşayıp yaşamayacağı belli olmayan %50 ihtimal verilen bir canı taşıyarak geçirdim. Topikteki tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun ki en ufak olumsuzluğa düştüğümde ayağa kaldırdılar, güç verdiler.
Doğdu hemde hiç bilmediğim bir şehirde, ama sonu kötü bitti.
Doğumdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Kese şekli bozuk olduğu için düşük yaptım yine. Arada inancımı kaybetsem de bu dönemde gittim doğacak çocuğuma birşeyler aldım. Biliyordum eninde sonunda olacak çocuğum. Hep böyle düşündüm. Bir iki ay korunduk ve şimdi yine hamileyim ve içimde en ufak bir olumsuzluk yok. Telaş yok. Herşeyin bilincindeyim. Var olanda olacak olanda allahtan. Bizim elimizden hiçbir şey gelmiyor.
Bir şeyi ne kadar çok istersen ne kadar çok üstüne düşersen olmuyor çünkü.
Bu da son yazımdı sanırım. Sadece uzaktan gözlemleyeceğim bir süre. Herkese güllük gülistanlık hamilelik diliyorum. Şimdilik hoşçakalın

kabızlığa kendimce çözüm buldum etkisi var muhtemelen bi dene sen bence:) kefir iç canım

15. Haftadan sonra hissetmeye baslayabiliriz canim kimimiz hissedecek bakalim kimler olcak :) Ben oglumda hissetmistim ama simdide erken hisseder miyim bilmiyorum. Annenin karninin derisine, yapisina, bebege gore degisiyormus

Enam 15.haftami ben daha geç biliyordum iyi bari gerçi doğru acaba kaçıncı haftada hissedicez bakalım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…