Çok geçmiş olsun, umarım sorunsuz ve çok rahat geçirirsiniz devamında.Benim gebeligim riskli canim kanamam var o yuzden haftada 1-2 gidiyorum.
Detaylı ultrasona 3.5 yıl önce oglumda girmistim 450 tl idi ama simdi artmistir. Fiyat cok degisken onda
Cnm benim malesef düşük k3ndiliginden düşer dedi doktorum haftaya cumaya kadar düşmezse gidicem kürtaj cingrpaysgl cnm gittinmi dra merak ettim
Kizlar beni listeden çıkarabilirsiniz düşük yapicam allahım sizlerin hayırlısı ile evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin banada en kisa zamanda ins tekrardan hayirli sağlıklı hamilelik
kızlar bi badi giydm üstüne kazak giydim üstüne de hırka attım böyle yaşıyorum benım gibi soğuktan donanlar burdamı :)
Sıldıgımde fln gelmıyor bısey camasırıma bulasmıs cok mınık senınkı nasıl?
Kızlar bunu kullananlar vardı sayfada, banada Dr bunu verdi bugün. Peki kullananlar bunun haricinde başka bişey kullanıyor mu?
Sonuçlar iyi gözüküyor. Sizde şeker mi
Çok tşk amin ınslahhhGeçmiş olsun. En kısa zamanda rabbim size hayırlı, sağlıklı gebelikler nasip etsin. Moralinizi yüksek tutun lütfen.
Sanırım benden bahsediliyor.Kese olduğunu düşünmek isticek kadar hormonlarım henüz o dereceye getirmemiştir beni heralde. Doktor keseye benzio 3mm bişey diince ki sha beta sonucum çıkmamıştı banada mantıksız gelince buraya yazdım zaten ee cuma günü doktorum kese için çağırınca tekrar geri gidip bu değerle gördüğün kese olamaz ya kist yda çatlamış yumurta olabilir deyip çok bilmişlik taslamak istemedim.
Kızlar ıc camasırımda cok acık kahve bı leke gordum endıselenmelımıyım?
geçmiş olsun cnm vardır bunda da bir hayır Allah bir dahaki gebeliğini sağlıklı kılsın inşallah .Amin.Kizlar beni listeden çıkarabilirsiniz düşük yapicam allahım sizlerin hayırlısı ile evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin banada en kisa zamanda ins tekrardan hayirli sağlıklı hamilelik
valla bir hırka giymişim yerlere kadar uzunKurumda kısa kollularla gezenler var, ben lahana misali giyindiğim yetmezmiş gibi, bir de üzerime pelerin attım. Yine de içim titriyor.
kızlar bi badi giydm üstüne kazak giydim üstüne de hırka attım böyle yaşıyorum benım gibi soğuktan donanlar burdamı :)
benimde teyzem der seni tecavüze kaçırsalar soyana kadar yakalanırlar diyeYazın bile hırkasız dışarı çıkmam akşamlarıeşim daha geçer benle botla montla gir yatağa diye
valla bir hırka giymişim yerlere kadar uzunHerkes diyor bol kiyaffetler giyilmeye başlanmış . Halbukim donuyorum .
Takılma cnm benimde göğüslerim bi ağrıyor bi ağrımıyor midemde asırı kötü değil toplasan 2 kere kusmuşumdur MAŞALLAH tabi :) Korkacak birşey yok bu belirtiler herkeste olacak diye birşey yok .kızlar neden kendinizi dinleyip sorun bulmaya çalışıyorsunuz ki? göğüs ağrımıyor mide bulanmıyor diye niye korkuyorsunuz? strese giriyorum durup dururken hiç takılmadığım şeylere takılıyorum :/:/:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?