inşallah canımTakılma cnm benimde göğüslerim bi ağrıyor bi ağrımıyor midemde asırı kötü değil toplasan 2 kere kusmuşumdur MAŞALLAH tabi :) Korkacak birşey yok bu belirtiler herkeste olacak diye birşey yok .
Çok geçmiş olsun canım. Kaç haftalık idin, sağlıksız bir gebelik miymiş? Allah tez vakitte doldursun yeriniKizlar beni listeden çıkarabilirsiniz düşük yapicam allahım sizlerin hayırlısı ile evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin banada en kisa zamanda ins tekrardan hayirli sağlıklı hamilelik
Kizlar beni listeden çıkarabilirsiniz düşük yapicam allahım sizlerin hayırlısı ile evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin banada en kisa zamanda ins tekrardan hayirli sağlıklı hamilelik
benimde teyzem der seni tecavüze kaçırsalar soyana kadar yakalanırlar diye
Kızlar sakın bise olsa hissedersiniz dün bende diyordum bulantılarım kesildi diye insan arada tedirgin olsa da sıkıntı olacağını düşünmüyorum bizde gittik az önce maşallah haraket etmeye bile başlams sipam
Doktorunl1 görüş canim nolur nolmazKızlar ıc camasırımda cok acık kahve bı leke gordum endıselenmelımıyım?
Kızlar sakın bise olsa hissedersiniz dün bende diyordum bulantılarım kesildi diye insan arada tedirgin olsa da sıkıntı olacağını düşünmüyorum bizde gittik az önce maşallah haraket etmeye bile başlams sipam
geçmiş olsun canım sen en tecrübelisin.benceherkes buraya yazılanlardan etkileniyorGünaydın kızlar. Burn akıntısı halsizlik işe güne başlamış durumdayım. O kadar olumsuz şeylere şartlandırıyoruz ki kendimizi. Benim 4.olmasına rağmen bende olumsuz şeyler düşünmeye başladım. Bende doktora gidince bol gebelik kürtaj diyecek gibi şeyler düşünmeye başladım. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin ama ufak tefek şeylerle kendimizi stresten sokmayalım. Ben diğerlerinde hissetmediğim tedirginliği bund ahisseder oldum ya kendimi tanıyamıyorum
canım çok geçmiş olsun Allah en yakın zamnda yeniden nasip etsin inşallhKizlar beni listeden çıkarabilirsiniz düşük yapicam allahım sizlerin hayırlısı ile evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip etsin banada en kisa zamanda ins tekrardan hayirli sağlıklı hamilelik
Ufak lekelenmeler olabilyor canım,ağrılar tutarsız bende de öyle bi ağrıyor bi daha az hissediyorum,kötü bir şey yoktur elbet içinizi ferah tutunkizlar benimde sabah cok.hafif peceteye kahverengi lekelenmem oldu.uyandigimdan beri goguslerimi yokluyorum agri yok.midemde dune gore cok cok az bulaniyor.gunlerdir kabizlik sorunu yasiodum bu gun o da normale dondu...ama sabredicem.kotu bisey olduguna inanmak istemiyorum.
benimde 5.kez hamile kalışımGünaydın kızlar. Burn akıntısı halsizlik işe güne başlamış durumdayım. O kadar olumsuz şeylere şartlandırıyoruz ki kendimizi. Benim 4.olmasına rağmen bende olumsuz şeyler düşünmeye başladım. Bende doktora gidince bol gebelik kürtaj diyecek gibi şeyler düşünmeye başladım. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin ama ufak tefek şeylerle kendimizi stresten sokmayalım. Ben diğerlerinde hissetmediğim tedirginliği bund ahisseder oldum ya kendimi tanıyamıyorum
OYYY minnoş yaaa, ay bi hissetsek zaten bence rahatlayacağız.
Arkadaşlar
Daha öncede yazmıştım
Hamilelik tek düze giden bir şey değil ki
İnsanın kendi hamileliği bile farklıyken üstelik..
Belirtiler gelecek gidecek sabit kalmayacak ki.
Sizin yapmanız gereken sakin olmak sabırlı olmak.
Buranın amacı zaten aynı şeyleri yaşadığımızı görmek, arkadaşlık kurmak, paylaşım yapmak.
Ama herkes birşeyler şikayetçi olursa nasıl birşeyler paylaşacağız, fikir sunacağız?
O kadar farklı 2 gebelik yaşıyorum ki kendim bile.
Ben olumlama yapmaya inanan bir insanım. Beni çok rahatlatıyor. Her şeyin kötü gideceğine inanmaktaysa iyi olacağına inanmak ayrı bir haz veriyor.
İleride bebeklerin hareketini, kilosunu, boyunu, gebeliğin seyrini nasıl paylaşacağız?
Ben çok kötü bir hamilelik geçirdim tek paylaşabileceğim insanlar bu forumdan oldu ve kendileri de hamileydi doğal olarak. Bana “bizi kötü etkiliyorsun” demek yerine öyle güzel destek oldular ki. Siz şuan oluşacak olan o güzel ortamı farketmeden biraz olsun kırıyorsunuz. Herkesin biraz daha anlayışlı olması lazım bence. Birbirimizi yeni tanımaya çalışıyoruz üstelik.
Bu ortam sağlanamazsa ben üzülerek aranızdan ayrılacağım.
Ayy maşallah çok sevindim darısı inşallah biz duymayanlara gelsin. Doktora bak sen hemen de anlamış hahahh ne güldümDoktora gittim kadin beni halsiz görüyordu bugün o bile maşallah iyisin bugün dedi evet kusmuyorum artık dedim bebege bakalim dedi kızacağını bile bile kalp atımı ni sordum ne önemi var dedi anladı buyk ihtimalle troriye uyuyormu diye dedimoda dedi 169 ne oluyor şimdi dedi kız dedim ama erkek hissediyorum d edim güldü dedi bu değişen bişey böyle şey olurmu böyle şeylere takılma biraz daha geç sin beraber öğrenecez dedi bebisimizde büyümüş 2.70 olmuş 9+4 cıktı ama ben yine 9+2olarak görcem çünkü artık yavaş büyümeye başlıcak normal tarihine döner
Sağol cnm adetine göre 7 haftanın içindeydim ama kısmet alın ins tekrar sağlıklı bi gebelik yaşarımÇok geçmiş olsun canım. Kaç haftalık idin, sağlıksız bir gebelik miymiş? Allah tez vakitte doldursun yerini
Amin ins çok tesekkurlerHalkında hayırlısı olsun canım en azindan diş gebelik değilmiş bu bile sevindirici haber oluyor bu durumlarda inşallah tez zamanda sağlıklı evlat nasip olur ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?