2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba sağlık ocakları ilk seferde istenen bütün detaylı kan tahlillerini yapıyor mu?

İl il değişiyor. Mesela Manisa’da hastanede yapılan bütün tahliller sağlık ocağında da yapılıyor. Ama İstanbul’da sağlık ocaklarında her tahlil yapılmıyor. Yaşadığın yere bağlı:)

Anladım canım, hayırlısı olsun adını duyduğum bir doktor

Günaydın kızlar
Yeni rutinimiz uyku bölününce tekrar uyuyamak ustune yorgun bitkin bi gün gecirmek.

Aynı şey bende de var sabaha karşı uyanıyorum 2 3 saat uyuyamıyorum tekrar. Ve aşırı derecede burnum tıkanıyor

Yaaa evet ben anlamadım bu işi 4.30 da bir uyanıyorum bir daha uyku yok sonra 7.30 da kalkıp işe gidiyorum. Tabi bütün gün bitik durumdayım

Midem bos olunca midem bulaniyor surekli bisey yemem lazim offf napicam ben
Benimde bulantım böyle oluyordu,açken bulanıyordu henüzbaşlamadı bakalım
Ah ah şu çıkartma işi olmasa
Dünden beri çok fenayım dün yediklerim dahil çıktı. Şimdi uyandım ayağa kalkar kalkmaz soluğu lavaboda aldım
Çok zor ya Allahtan çok uzun sürmüyo 4.aya doğru geçer
O zaman belki denk geliriz arada
sen hangi doktora gidiyorsun canım
sağol canım,sen hangi hastane doktora gidiyosun

Canım gözün aydın çok sevindimmmm :)

Eki Görüntüle 2570162 bugün bende muayene oldum kizlar

Maşallaahh
Canım görmüşken aklıma geldi. 6-7.hafta ultrason görüntülerinde kese şekline göre cinsiyet tahmini oluyormuş. Tabii doğruluk payı tartışılır.
Benim kese yuvarlak gözüküyor ondan şaşırdım seninkini görünce. Yuvarlak kese için kız, fasulye kese için erkek diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…