• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Maşallaahh🧿🧿
Canım görmüşken aklıma geldi. 6-7.hafta ultrason görüntülerinde kese şekline göre cinsiyet tahmini oluyormuş. Tabii doğruluk payı tartışılır.
Benim kese yuvarlak gözüküyor ondan şaşırdım seninkini görünce. Yuvarlak kese için kız, fasulye kese için erkek diyorlar😂
Benımkı nasıl sızce?

Eklentiler

• C1055127-25F6-42F7-B9CE-DA6D4432D4E9.jpeg
    C1055127-25F6-42F7-B9CE-DA6D4432D4E9.jpeg
    67,2 KB · Görüntüleme: 58
Maşallaahh🧿🧿
Canım görmüşken aklıma geldi. 6-7.hafta ultrason görüntülerinde kese şekline göre cinsiyet tahmini oluyormuş. Tabii doğruluk payı tartışılır.
Benim kese yuvarlak gözüküyor ondan şaşırdım seninkini görünce. Yuvarlak kese için kız, fasulye kese için erkek diyorlar😂
Evet canım onu bende duydum çok merak ediyorum. 3 yasindaki oglumun ultrason resimleri halen saklidir gecenlerde baktim fasulyeye benziyordu :KK66:

Benımkı nasıl sızce?
Benım arkadasımın kesesı yuvarlak ama oglu oluyor
Seninki yuvarlak canım.
Tabii doğruluk payı tartışılır. Diyorum ya öyle diyorlar😂
Evet canım onu bende duydum çok merak ediyorum. 3 yasindaki oglumun ultrason resimleri halen saklidir gecenlerde baktim fasulyeye benziyordu :KK66:
Seninki tutmuş. Genelde denk geldiğini söylüyorlar ama bilimsel bir gerçekliği yok sonuçta:)

Seninki yuvarlak canım.
Tabii doğruluk payı tartışılır. Diyorum ya öyle diyorlar😂

Seninki tutmuş. Genelde denk geldiğini söylüyorlar ama bilimsel bir gerçekliği yok sonuçta:)
Tabi aynen öyle canim bilimsel bir gerçekliği yok. Ben heyecan ve gırgırına olsun diye bakmıştım :KK66:

Nasıl bir mucize ya. Bebek ölçülemeyecek kadar küçük ama kalbi atıyor 😍
evet asil mucize 129 dan 180 e cok az bir artisin kendini birden toplamasi sikica tutunup hayata donmesi❤ mahvoldum gunlerdir heryerde en az yuzde 60 artmali diyor ama benim yuzde 37 lik artisla normale döndü.umut kesilmez🙏😍

evet asil mucize 129 dan 180 e cok az bir artisin kendini birden toplamasi sikica tutunup hayata donmesi❤ mahvoldum gunlerdir heryerde en az yuzde 60 artmali diyor ama benim yuzde 37 lik artisla normale döndü.umut kesilmez🙏😍
Kesinlikle haklısın.
Neler neler okuduk burada. Gün aşırı kanamayla bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşanlar varmış. Umut hep var😍

Nasılsınız bugun kızlar ınsallah hep olumlu haberler alırız
inşallh güzel şeyler yaşrız hep🤲🏻Ben anneme geldim biraz vakit geçsin😅
Merhabalar herşey yolunda giderse ben de Ağustos 2020de anne olacağım inşallah. Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah herkese hayırlı uğurlu olsun:KK200:
sağlıcakla kucağınıza alın inşallh,ilk kontrole gittiniz mi
Eki Görüntüle 2570162 bugün bende muayene oldum kizlar
maşallh minnak😻fasülye gibi 🌸
Benımkı nasıl sızce?
yuvarlak gibi bu minnağın kesesi😻
Kızlar benim gibi beli ağrıyan varmı 😔
ben ama özellikle geceleri nedense,ayakta çok kalırsam özellikle🤦🏻‍♀️

Maşallaahh🧿🧿
Aa hiç bilgim yoktu cnm bugün 5+3 um ben

Back