- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
Merhaba sağlık ocakları ilk seferde istenen bütün detaylı kan tahlillerini yapıyor mu?Sağlık ocağına gitmek daha mantıklı yogunda olmuyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sağlık ocakları ilk seferde istenen bütün detaylı kan tahlillerini yapıyor mu?Sağlık ocağına gitmek daha mantıklı yogunda olmuyorlar
Aynı şey bende de var sabaha karşı uyanıyorum 2 3 saat uyuyamıyorum tekrar. Ve aşırı derecede burnum tıkanıyorGünaydın kızlar
Yeni rutinimiz uyku bölününce tekrar uyuyamak ustune yorgun bitkin bi gün gecirmek.
Merhaba sağlık ocakları ilk seferde istenen bütün detaylı kan tahlillerini yapıyor mu?
Canım ben yaklaşık 6yıldır hep FilizDursuna gittim hangi hastanedeyse oraya gitmiştim,oğlumu Altınovada doğurtmuştu orası kapandı şimdi adatıpta,mart ayında en son kürtaj yaptı bana,şimdi yine ona giderim heralde ama ilerleyen haftalarda gitmeye başlıcam ona şimdi kalbi falan devlette göreyim
Günaydın kızlar
Yeni rutinimiz uyku bölününce tekrar uyuyamak ustune yorgun bitkin bi gün gecirmek.
Aynı şey bende de var sabaha karşı uyanıyorum 2 3 saat uyuyamıyorum tekrar. Ve aşırı derecede burnum tıkanıyor
Benimde bulantım böyle oluyordu,açken bulanıyordu henüzbaşlamadı bakalımMidem bos olunca midem bulaniyor surekli bisey yemem lazim offf napicam ben
Çok zor ya Allahtan çok uzun sürmüyo 4.aya doğru geçerAh ah şu çıkartma işi olmasa
Dünden beri çok fenayım dün yediklerim dahil çıktı. Şimdi uyandım ayağa kalkar kalkmaz soluğu lavaboda aldım
sen hangi doktora gidiyorsun canımO zaman belki denk geliriz arada
sağol canım,sen hangi hastane doktora gidiyosunAnladım canım, hayırlısı olsun adını duyduğum bir doktor☺
Yaaa evet ben anlamadım bu işi 4.30 da bir uyanıyorum bir daha uyku yok sonra 7.30 da kalkıp işe gidiyorum. Tabi bütün gün bitik durumdayım
Canım gözün aydın çok sevindimmmm :)iilay
selam canim takipteydim sizi biliyorsun beta hcg degerim istenilen duzeyde artmadigindan beklemek durumunda kaldim.bugun cok sukur kalbini duyduk.6 haftalik dedi doktor.sat 11 kasim.tahmini dogum 19 agustos tekirdağ hissettigim erkek kilom da 74.5:)
tesekkur ederim canim❤❤❤Canım gözün aydın çok sevindimmmm :)
İnşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınızMerhabalar herşey yolunda giderse ben de Ağustos 2020de anne olacağım inşallah. Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah herkese hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun canım saglıkla ılerlesın kac haftalıksın suan:)Merhabalar herşey yolunda giderse ben de Ağustos 2020de anne olacağım inşallah. Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah herkese hayırlı uğurlu olsun
Inşallah canım, iyiyim bende çok şükür herhangi bir agrım sızım yok. Cumayı dört gözle bekliyorum. Sen nasılsınNasılsınız bugun kızlar ınsallah hep olumlu haberler alırız
Yaaaa yerım o keseyı masallah kuzum kac haftalıkmısEki Görüntüle 2570162 bugün bende muayene oldum kizlar
Bende ıyıyım kuzum bugun bendede hıc agrı yok salı gunu benım randevumda:)Inşallah canım, iyiyim bende çok şükür herhangi bir agrım sızım yok. Cumayı dört gözle bekliyorum. Sen nasılsın
Ölçüm yapmadı cnm iki hafta sonraya cagirdiYaaaa yerım o keseyı masallah kuzum kac haftalıkmıs
Kalp atısı ıcın mı?Ölçüm yapmadı cnm iki hafta sonraya cagirdi
Eki Görüntüle 2570162 bugün bende muayene oldum kizlar
Canım keseEki Görüntüle 2570162 bugün bende muayene oldum kizlar
Ayy canım gözün aydın keseyi görmüşsünüz inşallah darısı bebisi ve kalp atımlarını duymaktaEki Görüntüle 2570162 bugün bende muayene oldum kizlar