Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İl il değişiyor. Mesela Manisa’da hastanede yapılan bütün tahliller sağlık ocağında da yapılıyor. Ama İstanbul’da sağlık ocaklarında her tahlil yapılmıyor. Yaşadığın yere bağlı:)
Canım ben yaklaşık 6yıldır hep FilizDursuna gittim hangi hastanedeyse oraya gitmiştim,oğlumu Altınovada doğurtmuştu orası kapandı şimdi adatıpta,mart ayında en son kürtaj yaptı bana,şimdi yine ona giderim heralde ama ilerleyen haftalarda gitmeye başlıcam ona şimdi kalbi falan devlette göreyim
Merhabalar herşey yolunda giderse ben de Ağustos 2020de anne olacağım inşallah. Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah herkese hayırlı uğurlu olsun
Merhabalar herşey yolunda giderse ben de Ağustos 2020de anne olacağım inşallah. Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah herkese hayırlı uğurlu olsun
Maşallaahh
Canım görmüşken aklıma geldi. 6-7.hafta ultrason görüntülerinde kese şekline göre cinsiyet tahmini oluyormuş. Tabii doğruluk payı tartışılır.
Benim kese yuvarlak gözüküyor ondan şaşırdım seninkini görünce. Yuvarlak kese için kız, fasulye kese için erkek diyorlar