2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benımkı nasıl sızce?

Eklentiler

• C1055127-25F6-42F7-B9CE-DA6D4432D4E9.jpeg
    67,2 KB · Görüntüleme: 58
Evet canım onu bende duydum çok merak ediyorum. 3 yasindaki oglumun ultrason resimleri halen saklidir gecenlerde baktim fasulyeye benziyordu

Benımkı nasıl sızce?
Benım arkadasımın kesesı yuvarlak ama oglu oluyor
Seninki yuvarlak canım.
Tabii doğruluk payı tartışılır. Diyorum ya öyle diyorlar
Evet canım onu bende duydum çok merak ediyorum. 3 yasindaki oglumun ultrason resimleri halen saklidir gecenlerde baktim fasulyeye benziyordu
Seninki tutmuş. Genelde denk geldiğini söylüyorlar ama bilimsel bir gerçekliği yok sonuçta:)

Seninki yuvarlak canım.
Tabii doğruluk payı tartışılır. Diyorum ya öyle diyorlar

Seninki tutmuş. Genelde denk geldiğini söylüyorlar ama bilimsel bir gerçekliği yok sonuçta:)
Tabi aynen öyle canim bilimsel bir gerçekliği yok. Ben heyecan ve gırgırına olsun diye bakmıştım

Nasıl bir mucize ya. Bebek ölçülemeyecek kadar küçük ama kalbi atıyor
evet asil mucize 129 dan 180 e cok az bir artisin kendini birden toplamasi sikica tutunup hayata donmesi❤ mahvoldum gunlerdir heryerde en az yuzde 60 artmali diyor ama benim yuzde 37 lik artisla normale döndü.umut kesilmez

evet asil mucize 129 dan 180 e cok az bir artisin kendini birden toplamasi sikica tutunup hayata donmesi❤ mahvoldum gunlerdir heryerde en az yuzde 60 artmali diyor ama benim yuzde 37 lik artisla normale döndü.umut kesilmez
Kesinlikle haklısın.
Neler neler okuduk burada. Gün aşırı kanamayla bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşanlar varmış. Umut hep var

Nasılsınız bugun kızlar ınsallah hep olumlu haberler alırız
inşallh güzel şeyler yaşrız hepBen anneme geldim biraz vakit geçsin
Merhabalar herşey yolunda giderse ben de Ağustos 2020de anne olacağım inşallah. Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah herkese hayırlı uğurlu olsun
sağlıcakla kucağınıza alın inşallh,ilk kontrole gittiniz mi
Eki Görüntüle 2570162 bugün bende muayene oldum kizlar
maşallh minnakfasülye gibi
Benımkı nasıl sızce?
yuvarlak gibi bu minnağın kesesi
Kızlar benim gibi beli ağrıyan varmı
ben ama özellikle geceleri nedense,ayakta çok kalırsam özellikle

Aa hiç bilgim yoktu cnm bugün 5+3 um ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…