2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Önce doktora çıkmak gerekiyor canım. Doktor istiyor tahlilleri.
Anladım canım burada randevu da alınsa saatler sonra doktorun yanına girilebildiği için bütün günü alıyor. Keşke direk gidip tahlil isteyebilsek özeldeki gibi.
tahlilleri yaptırmak istiyorum demek yeterli
Canım bunun için nereye başvuruluyor laboratuvar mı?

Evet zaman alıyor maalesef. Ama doktor istemeden tahlil nasıl yaptırılır merak ettim

Belirtileri birbirinizle kıyaslamayın kızlar
2 bambaşka gebelik yaşıyorum şuan kendim bile.
İlkinde daha adet olmadan kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti bel ağrısı varken bunda toplam 1-2 kere anca oldu.
İlkinde midem 1-2 gün bulandı sadece 10. Haftada kusma yaşadım. Şimdi 5. Haftadan kusma ve bulantı başladı.
Belirtiler dahi kişiye özel gönlünüz rahat olsun kıyaslayıp kendinizi üzmeyin
Mide bulantısı da olmasa hamile olduğumu hatırlamayacağım bu hamilelikte.

Canım kese 20mm olduktan sonra gözükür..
Bende haftaya göreceğine inanıyorum az daha sabır Minik nazlanmak istiyor sanırım

Kızlar ben de sakarya Hangi hastahane hangi doktora gidiyorsunuz?
Canım ben yaklaşık 6yıldır hep FilizDursuna gittim hangi hastanedeyse oraya gitmiştim,oğlumu Altınovada doğurtmuştu orası kapandı şimdi adatıpta,mart ayında en son kürtaj yaptı bana,şimdi yine ona giderim heralde ama ilerleyen haftalarda gitmeye başlıcam ona şimdi kalbi falan devlette göreyim

Kizlar ben hic hamile gibi hissedemiyorum ya onceki gunlerde kasık agrilarim falan vardi artik bisey yok. Bi belim agriyor
Benimde kasık ağrım yok,hapşırınca falan az hissediyorum o kadar,göğüslerimde gündüz normal gece ağrıyor geneldeAkıntımda yok,geceleri şimdiden zor geçiyor ağrım oluyor sağa sola döne döne zor uyuyorum

Canım dr öyle değil ama hastanenin durumu biraz kötü batmak üzereydi belki ondan dolayı ama dr a kesinlikle güvenmelisin benim yumurta çatlama problemim vardı 5 ay kadar tedavi oldum onun gözetimi altında sonra biz tüp bebeğe karar verdik dıyarbakırda bir dr a yönlendirdi oradaki dr da süperdi ama tüp bebek bizde tuttu ama bebek oluşmadı ve Ahmet bey bütün kontrolleri yaptı bazı drlar var hemen hastayı panikletirler ama Ahmet bey gayet sakin hastayı rahatlatarak konuşuyor baya bekletti bizi belki gev olıcasacak falan dıye başka dr olsa oluşmamış hemen alalım der yanı düşünün 10 haftaya kadar bekledık basını yokmuş qma sımdı çok şükür kendılıgınden oldu hamd olsun

Midem bos olunca midem bulaniyor surekli bisey yemem lazim offf napicam ben

Ah ah şu çıkartma işi olmasa
Dünden beri çok fenayım dün yediklerim dahil çıktı. Şimdi uyandım ayağa kalkar kalkmaz soluğu lavaboda aldım

O zaman belki denk geliriz arada

Ayni seyi yasiyorum canim Salı gunu doktora gidicem 5+4 olcaz insallah guzel seyler duyarim

İnsallah hepimiz icin guzel kolay hayirli hamilelikler olsun canim

Herkes o kadar farklı şey anlatıyor ki kafam karıştı.
Ama mecbur Ahmet Bey’e gitmek zorunda kalacağım.
İbn-i Sina Hastanesi’nde Calibe Hanım ve İsmet Bey var biliyorsundur. Calibe Hanım artık gidiyormuş. İsmet Bey, tavır olarak çok sert hamileliğin ilk başında bütün olumsuz ihtimalleri sert bir şekilde söyledi. Eşimle hamileliğimin sevincini yaşayamadık.
Geriye Ahmet Bey kalıyor. Umarım ben de memnun kalırım.
Mesajın için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…