İnş canım. İyi düşün iyi olsun. Hemen dış gebelik mi diye düşünme sakın. Keseyi gorunce rahatlarsın.Cnm benim kaşık ağrım aşırı çok yani her yerim ağrıyordu dün iğne söyledi doktorum onun üzerin hafifledi sadece bu kadar ağrı leke olması beni korkuyor boş gebelik felan mi diye yada dış gebelik ne bileyim ama kan değişim 202 den 670 çıkmış yarın yine kan vericem inş artış olmuştur
İlknur Gezgin e Konak hastanesine gittim canım. Keseyi orda gördüm. Ama pazartesi itibariyle Filiz Dursun a Adatıpa gideceğiz. Kızımın doktoruda oydu. 2017 de Konakta ( Medar) doğum yapmıştım.Kızlar ben de sakaryaHangi hastahane hangi doktora gidiyorsunuz?
Canım benim kasık ağrısı en başından beri vardı. 1 haftadır kasık ağrım yok. 1-2 gündür yine başladı. Bugün bebişin kalp atışlarını duyduk. Bu durumda normal gibi duruyor.Kizlar ben hic hamile gibi hissedemiyorum yaonceki gunlerde kasık agrilarim falan vardi artik bisey yok. Bi belim agriyor
İlknur Gezgin e Konak hastanesine gittim canım. Keseyi orda gördüm. Ama pazartesi itibariyle Filiz Dursun a Adatıpa gideceğiz. Kızımın doktoruda oydu. 2017 de Konakta ( Medar) doğum yapmıştım.
Kizlar ben hic hamile gibi hissedemiyorum yaonceki gunlerde kasık agrilarim falan vardi artik bisey yok. Bi belim agriyor
Ay insallah benimkide normal gidiyodurCanım benim kasık ağrısı en başından beri vardı. 1 haftadır kasık ağrım yok. 1-2 gündür yine başladı. Bugün bebişin kalp atışlarını duyduk. Bu durumda normal gibi duruyor.
İnsallah guzelim ya insallahDuymuştum canım Filiz Dursun’u. Ben de Beyhekim Sedat Umura gidiyorum.
Şu an yazdığınız okuyunca gülümsedimaynı şeyin korkusunu ben de yaşamıştım. Etrafımdaki herkese sormuştum. Gayet normal canım hiç korkma
Canım ben hamile kalmadan önce bir sıkıntı var mı diye Ahmet Bey’e kontrole gitmiştim. Benden öyle tahliller istemiş ki 850 tl para istediler. Şoka girdim. Neler istediğini aşağıda kan alma yerindeki görevliden not aldım ve devlet hastanesinde yaptırdım. Sonuçları götürdüm ve ben söylemeyi unuttum devlette yaptırabilirsiniz demeyi iyi ki orda yaptırmışsınız falan dedi ama paragöz gibi geldi rahatsız oldum.merhaba canım siirtteymişsin ben bir iki ay önce taşındım ordan hayat hastanesi Ahmet barışçıl var çok iyi bir doktor çok ilgili onu öneriyorum sağolsun çok ilgilendi benimle
Bişey olmayacağı varsa olmuyo canım ama yine de dikkat etİnsallah guzelim ya insallahBikac kez ters hareket yaptim onlardan korkuyorum
Canım benim gözlemlediğim doktorlar boşu boşuna umutlandırmıyorlar. Ayrıca senin başından beri hep geriden geliyormuş. Yani sonradan gelişimde aksama olmuyor. Bana anormallik var gibi gelmedi.Merhaba arkadaşlar geçen hafta kese az büyümüştu Dr da çok yoğundu beklediğimiz bir durum değil deyince sormadan çıkmıştım.bu hafta nasıl geçti bilmiyorum belirsizlik çok zor geçen ay da 6 hafta süren bir kimyasal yaşadım ustuste beni yordu.dun muayene günüydü.sabahtan mide bulantim tavan yapmış şekilde uyandım aksamaca istifra ettim.neyse Dr istifra etmen iyiye işaret dedi.serum verdiler.benim hiç umudum yoktu yine ama kese büyümüş bu hafta .hep karından bakıyor bu arada dr.gerek yok diyor vajinal ultasona.6+6da bebek vs gorunmmedi .baya kiloluyum bende karın çevrem .sıkışık fln da gitmedim bu sefer .Dr olabilir haftaya gorecegimize inanıyorum bebeği dedi bilmiyorum yine bir umut doğdu içimde.zaten başından beri bir hafta geriden geliyordu geç döllenme dendi hep.kesem yeni 16 mm olmuş .bu durumda görünmesi gerekirmiydi .hocamız prof.olumlu bakması beni umutlandırdı.yine Allah'tan tabi olsada olmasada elden bişey gelmiyor ama olmazsa belkide birdaha deneme olmayacak eşimi zor ikna etmiştim.
Bende bugune kadar oleydım basta vardı ,1haftadır yoktu bugun bırkez daha oldu ısteKizlar ben hic hamile gibi hissedemiyorum yaonceki gunlerde kasık agrilarim falan vardi artik bisey yok. Bi belim agriyor
Insallah canımKizlar bende yarin gidicem dra 5+3 olucak ins guzel haberler veririm sizlere
ayni seyi ben yaziodum kuzum gunlerdir.adet olucagim zaman kasik agrim asiriydi doktor progestan verdi.birden kesildi agri.gogus hassasiyetim bile yok.ne acikma ne koku ne mide bulantisi...6 haftalik olduk kalp atisini duyduk bugun.cokda kendini dinlememek lazimmis...kac gundur belirtim yok die binbir kotu sey gecti aklimdanKizlar ben hic hamile gibi hissedemiyorum yaonceki gunlerde kasık agrilarim falan vardi artik bisey yok. Bi belim agriyor
Ilk kizimda 17 haftalık olana kadar istifra ettim ikinci kizimda hiç bisey olmadi bulantı vs sıfır aynı kadın ama farklı hamilelik cnmayni seyi ben yaziodum kuzum gunlerdir.adet olucagim zaman kasik agrim asiriydi doktor progestan verdi.birden kesildi agri.gogus hassasiyetim bile yok.ne acikma ne koku ne mide bulantisi...6 haftalik olduk kalp atisini duyduk bugun.cokda kendini dinlememek lazimmis...kac gundur belirtim yok die binbir kotu sey gecti aklimdan
aynen kendi hamileliklerimiz bile hepsi birbirinden farkliymis.doktor ne kendinle ne de baskasinla kiyasla akisina birak demisti.bugun anladim ne demek istedigini.inanmiyordum bi turluIlk kizimda 17 haftalık olana kadar istifra ettim ikinci kizimda hiç bisey olmadi bulantı vs sıfır aynı kadın ama farklı hamilelik cnm
Devlet hastanesinde nasıl yaptırıyorsunuz tahlilleri ayrıca bir doktora mı çıkmak gerekiyor? yoksa direk gidip bu tahlilleri yaptırmak istiyorum demek yeterli oluyor mu?Canım ben hamile kalmadan önce bir sıkıntı var mı diye Ahmet Bey’e kontrole gitmiştim. Benden öyle tahliller istemiş ki 850 tl para istediler. Şoka girdim. Neler istediğini aşağıda kan alma yerindeki görevliden not aldım ve devlet hastanesinde yaptırdım. Sonuçları götürdüm ve ben söylemeyi unuttum devlette yaptırabilirsiniz demeyi iyi ki orda yaptırmışsınız falan dedi ama paragöz gibi geldi rahatsız oldum.
tahlilleri yaptırmak istiyorum demek yeterliDevlet hastanesinde nasıl yaptırıyorsunuz tahlilleri ayrıca bir doktora mı çıkmak gerekiyor? yoksa direk gidip bu tahlilleri yaptırmak istiyorum demek yeterli oluyor mu?
Önce doktora çıkmak gerekiyor canım. Doktor istiyor tahlilleri.Devlet hastanesinde nasıl yaptırıyorsunuz tahlilleri ayrıca bir doktora mı çıkmak gerekiyor? yoksa direk gidip bu tahlilleri yaptırmak istiyorum demek yeterli oluyor mu?
Aa nasıl ? Doktordan randevu almadan kime diyeceğiz ?tahlilleri yaptırmak istiyorum demek yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?